- 18 Ocak 2019
- 1.925
- 3.382
- 133
- 26
Aminnn insallahah hadı ınsallah pozıtıfı gorursun hayırlısıyla![]()
![]()
Dur deneyimSuya tut gidecek mi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn insallahah hadı ınsallah pozıtıfı gorursun hayırlısıyla![]()
![]()
Dur deneyimSuya tut gidecek mi acaba
Gitmedi ama yarın sabah yapayım bakayım biSuya tut gidecek mi acaba
Canım sanki gölgelik var koruma çizgi si degil daha erken hergün biraz daha netleşirMerhabalar bugün sabah ilk idrarla yaptım 10 dk baktım çizgi çıkmadı üstünden 1 2 saat geçti testi atmak için elime aldım bunu gördüm sizce var mi?
Kuruma çizgisi değil mi sizce?Canım sanki gölgelik var koruma çizgi si degil daha erken hergün biraz daha netleşir
Evet canım koruma çizgisi degil ben onca test yapan biriyim bilirim yarın sabah ilk idrarla yap gece fazla sıvı alma daha net çıkarKuruma çizgisi değil mi sizce?
Tamamdır inşallah sizi etiketleyecegim sabahEvet canım koruma çizgisi degil ben onca test yapan biriyim bilirim yarın sabah ilk idrarla yap gece fazla sıvı alma daha net çıkar
Tamam canım sabah bekliyorum seniTamamdır inşallah sizi etiketleyecegim sabah![]()
Suya tuttuktan sonraki fotogarfjni atabilir misjnnGitmedi ama yarın sabah yapayım bakayım bi![]()
Dua edin nolurrrTamam canım sabah bekliyorum seni
Yarın yeni test atayım daha sağlam olsunSuya tuttuktan sonraki fotogarfjni atabilir misjnn
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin duamdasınDua edin nolurrr
Yarın yeni test atayım daha sağlam olsun![]()
Tamamdır:))) ilk idrarinla yap ama❤Dua edin nolurrr
Yarın yeni test atayım daha sağlam olsun![]()
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin duamdasın![]()
Bu sefer hemen 5 dk da cıktı ama cooook aşırı silik belki bu da sonradan belirginlesecektirSuya tuttuktan sonraki fotogarfjni atabilir misjnn
Evet çok silik var canımBu sefer hemen 5 dk da cıktı ama cooook aşırı silik belki bu da sonradan belirginlesecektir![]()
Gördünüz mu ?Evet çok silik var canım
Evet gördümGördünüz mu ?
Fotograftq pek görünmüyor abla göremedim ama dedigij gibi varsa Bikaç gün sonra daha belirgin olur.. Hayırlısı olsun:))Bu sefer hemen 5 dk da cıktı ama cooook aşırı silik belki bu da sonradan belirginlesecektir![]()
Abla şimdi bidaha yaptım çok daha iyi görünüyor tabi hala silik ama flaş tutunca belliydi şimdi baya bildiğin belliEvet gördümçok silik var inşallah Ümit lerin kırılmaz canım
![]()
Canım her sabah bir tane yap saatte bir yaparsan çok yıpranırsın sabırlı ol rabbim gönlüne gere verir inşallahAbla şimdi bidaha yaptım çok daha iyi görünüyor tabi hala silik ama flaş tutunca belliydi şimdi baya bildiğin belli
S sefa gel M Melike353535 Bide buna bakar mısınız ben flassiz gayet net goruyorum :) 3 farkli test yaptim dunden beri 3ude coooook silikti bu en belirgini:)Fotografi acinca belli degil ama acmadan gayet belli insallah tutmustur. Erken gebelik testi alsaydin keske belki onlarda daha net belli olurdu