Benimki de aynı böyle çıktı erken gebelik testi almadım tabi normal ovula diye kaset test aldım aynı böyle cikti yarın hatta sağlık ocağına gidipnkan vereyim diyorum ama bilemedim umutlanmakda istenmiyorum geçen hafta cuma kanda negatif diBu sefer hemen 5 dk da cıktı ama cooook aşırı silik belki bu da sonradan belirginlesecektir
Canım kan ver için rahatlasın benim pozitif cıktı inşallah sağlıklı bi gebelik olur:)Benimki de aynı böyle çıktı erken gebelik testi almadım tabi normal ovula diye kaset test aldım aynı böyle cikti yarın hatta sağlık ocağına gidipnkan vereyim diyorum ama bilemedim umutlanmakda istenmiyorum geçen hafta cuma kanda negatif di
Gözün aydın canımalkalonshem Ffbaci M Melike353535 S sefa gel canlar dün kan verdim. Tabi acile gittik ve söylemedim tüp bebek olduğunu. Sonuç için aradılar eşimi hoporlere verdi dinliyorum 17 nokta bilmem kaç pozitif deyince ben orda koptum zaten nerdeyse 1 saat ağladım inanamiyordum çünkü eşim de baya tutuldu konuşamadı bile :) demiş ki "pozitif ama düşük bi değer 2 gün sonra tekrar edin artmazsa düşük yapıyorsunuzdur" benim tabi sevinç kursakta kaldı direk doktoru aradım. "6.günün bugün cogunun 7.günde bile anca tutunur seninki erken tutunmus aldiris etme gayet güzel bi değer gozun aydin gebesin" dedi cooook şükür. Ama ben hala 2 gün sonra tekrarlamadan rahatlayamayacgm
Canım benim daha çok erken o yüzden değer o kadar düşük bak gör herşey çok güzel olacak bebiş annesine sıkı sıkı tutunacak .Hiç stres yapma mutluluğunun tadını çıkar doya doya . Kendine de çok dikkat et hep dinlen bu dönemdealkalonshem Ffbaci M Melike353535 S sefa gel canlar dün kan verdim. Tabi acile gittik ve söylemedim tüp bebek olduğunu. Sonuç için aradılar eşimi hoporlere verdi dinliyorum 17 nokta bilmem kaç pozitif deyince ben orda koptum zaten nerdeyse 1 saat ağladım inanamiyordum çünkü eşim de baya tutuldu konuşamadı bile :) demiş ki "pozitif ama düşük bi değer 2 gün sonra tekrar edin artmazsa düşük yapıyorsunuzdur" benim tabi sevinç kursakta kaldı direk doktoru aradım. "6.günün bugün cogunun 7.günde bile anca tutunur seninki erken tutunmus aldiris etme gayet güzel bi değer gozun aydin gebesin" dedi cooook şükür. Ama ben hala 2 gün sonra tekrarlamadan rahatlayamayacgm
Inşallahhh Allah razı olsunnGözün aydın canımtabikisi tüp bebek olduğu için 6. Gune düşük bi değer cikcak. Hayırlı olsun tutunmus sana bebişin
Olumlu düşünmeye çalışıyorum umarım benimle kalır :) ❤Canım benim daha çok erken o yüzden değer o kadar düşük bak gör herşey çok güzel olacak bebiş annesine sıkı sıkı tutunacak .Hiç stres yapma mutluluğunun tadını çıkar doya doya . Kendine de çok dikkat et hep dinlen bu dönemde
Hayırlı olsun abla❤❤❤ Çok çok sevindim...alkalonshem Ffbaci M Melike353535 S sefa gel canlar dün kan verdim. Tabi acile gittik ve söylemedim tüp bebek olduğunu. Sonuç için aradılar eşimi hoporlere verdi dinliyorum 17 nokta bilmem kaç pozitif deyince ben orda koptum zaten nerdeyse 1 saat ağladım inanamiyordum çünkü eşim de baya tutuldu konuşamadı bile :) demiş ki "pozitif ama düşük bi değer 2 gün sonra tekrar edin artmazsa düşük yapıyorsunuzdur" benim tabi sevinç kursakta kaldı direk doktoru aradım. "6.günün bugün cogunun 7.günde bile anca tutunur seninki erken tutunmus aldiris etme gayet güzel bi değer gozun aydin gebesin" dedi cooook şükür. Ama ben hala 2 gün sonra tekrarlamadan rahatlayamayacgm
Saol canimmm Rabbim istediğin zaman ugrastirmadan sana da nasip etsin. Uğraşmak çok zorHayırlı olsun abla❤❤❤ Çok çok sevindim...
Benim 6. Günde degerim 46 çıkmıştı. Ama sonrasında iki günde bir takip ettimInşallahhh Allah razı olsunn❤
Olumlu düşünmeye çalışıyorum umarım benimle kalır :) ❤
Ay inşallah ben sizin sonucu da araştırmıştım sanırım bu şekilde alt alta yazmıştınız yine bi yorumda :) 6.gün 46 olunca . Kızların da hep 40 larda acaba benim gerçekten öyle bi durum mu diye üzülmüştüm hayırlısı inşallah ya. Rabbim sağ salim kucagimiza versin :)Benim 6. Günde degerim 46 çıkmıştı. Ama sonrasında iki günde bir takip ettim
8. Gun 93 ve
10. Gün 125 ile izledi.. Yükseldi ama düşüktü biraz..
13. Gün de 506 çıktı.
17. Günde kesemizi gördük
21. Gün de kalp atışı yolk vs hepsini gördüm elhamdülillah
Yani demem o ki yavaş yükselirse de korkma çünkü yavaş yükselse de sağlıklı gebelik olabiliyor cok şükür
Senin gibi 6. Gün böyle çıkıp da 8. Gün 4 5 katı yükseklikte çıkıp benden önce keseyi gorenleri de gördüm yanii..
Tüp bebekte hersey olabilir. sonu güzel olcak merak etme
Ay yok tatlım arastrdiysan görmüşsndr illa benden düşükler de vardı ama bi anda 3-4 katı artti hepsinin. Ben safinaz gibi tırnaklarım yiyordum acaba benimki sağlıksızmi diyeAy inşallah ben sizin sonucu da araştırmıştım sanırım bu şekilde alt alta yazmıştınız yine bi yorumda :) 6.gün 46 olunca . Kızların da hep 40 larda acaba benim gerçekten öyle bi durum mu diye üzülmüştüm hayırlısı inşallah ya. Rabbim sağ salim kucagimiza versin :)
Yaa görmedim ben sadece 40lara rastladım:) hayırlısı olur inşallah dediğiniz gibi olur yaa ❤Ay yok tatlım arastrdiysan görmüşsndr illa benden düşükler de vardı ama bi anda 3-4 katı artti hepsinin. Ben safinaz gibi tırnaklarım yiyordum acaba benimki sağlıksızmi diye
Merak etme canım gönlünü ferah tutYaa görmedim ben sadece 40lara rastladım:) hayırlısı olur inşallah dediğiniz gibi olur yaa ❤
Allah razı olsun ablacım... Herşey gönlünce olsun...❤Saol canimmm Rabbim istediğin zaman ugrastirmadan sana da nasip etsin. Uğraşmak çok zor❤
Canım gözün Aydın çooook sevindim 17 küsür çikmış maşallahalkalonshem Ffbaci M Melike353535 S sefa gel canlar dün kan verdim. Tabi acile gittik ve söylemedim tüp bebek olduğunu. Sonuç için aradılar eşimi hoporlere verdi dinliyorum 17 nokta bilmem kaç pozitif deyince ben orda koptum zaten nerdeyse 1 saat ağladım inanamiyordum çünkü eşim de baya tutuldu konuşamadı bile :) demiş ki "pozitif ama düşük bi değer 2 gün sonra tekrar edin artmazsa düşük yapıyorsunuzdur" benim tabi sevinç kursakta kaldı direk doktoru aradım. "6.günün bugün cogunun 7.günde bile anca tutunur seninki erken tutunmus aldiris etme gayet güzel bi değer gozun aydin gebesin" dedi cooook şükür. Ama ben hala 2 gün sonra tekrarlamadan rahatlayamayacgm
Hahahahh dimi valla çok haklısınızHadi gozunaydin cok sevindim kan testi yaptirdigin cok iyi olmus. Idrar testine bakmaktan kör olacaktinolacaktik.
Amiiin inşallah abla senin epey basını ağrıttım benCanım gözün Aydın çooook sevindim 17 küsür çikmış maşallahbebiş bir haftalık canım sana dedim vardır diye rabbim hayırlı sağlıklı huzurunuzla kucagınıza almayı nasip eder ennesi
Helal olsun canım ne yaptımki rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahAmiiin inşallah abla senin epey basını ağrıttım benhakkini helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?