• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde silik cizgi

Premses_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
16
8
6
23
Merhabalar Ben yeni uyu oldum size bir sorum olucaktı dün gebélik testi yaptim boyle hayalet çizgi var ve bugün adet gunum hayla gelen giden yok siz ama belirtilerim şunlar soylemesi ayip sadece göğüs ucumda agrim var normelde adet günü heryeri dokununca acıması lazım ve arasira mide bulandım var bel agrisi cok nadir oluyor vede boyle kremsi akıntı var sizce deneyimli hamisler cevaplarinizi sabırsızlıkla bekliyorum tessekurler şimdi den ❤

Eklentiler

• 20200415_064133.jpg
    20200415_064133.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 191
Merhabalar Ben yeni uyu oldum size bir sorum olucaktı dün gebélik testi yaptim boyle hayalet çizgi var ve bugün adet gunum hayla gelen giden yok siz ama belirtilerim şunlar soylemesi ayip sadece göğüs ucumda agrim var normelde adet günü heryeri dokununca acıması lazım ve arasira mide bulandım var bel agrisi cok nadir oluyor vede boyle kremsi akıntı var sizce deneyimli hamisler cevaplarinizi sabırsızlıkla bekliyorum tessekurler şimdi den ❤
Kuruma çizgisi değilse vardır canım. Olmasa hayalet çizgi bile görünmüyor. Hayırlı olsun şimdiden 😗

Testi bugun de yapsaydiniz ya da yarin da yapin gebelik varsa koyulasicaktir

Kuruma çizgisi değilse vardır canım. Olmasa hayalet çizgi bile görünmüyor. Hayırlı olsun şimdiden 😗
Çok tessekur ederim inşallah hayırlısı 1 senedir bekliyoruz ama önceki aylarda yapmıştım hic biyle olmamıştı ve de hayla adet olmadim tek duam anne olmak isteyenlere rabbim o evlat sevgisini tattirsin🙏

Canım üzmek ıstemm ama bu kuruma cızgısı.gebelık yok malesef.Rabbim tez zamanda gönlünüzdekını versın ınsallah.

Kızlar Merhaba! bende yeni üye oldum. Bugün aynısını bende yaşadım kafam allak bullak. Var mı yok mu bilmiyorum. Belirtilerim çok fazla. Ama regl günüme daha 2 gün varken dayanamadım test yaptım sonuç silik bir çizgi. Hazırlıklı olmadığım için çok şaşırdım. 2 gün bekleyip tekrar test yapcam. Sonucu sana atarım.
C13796E7-F561-4791-BAE1-AEE8BFFCAA2D.jpeg

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba! bende yeni üye oldum. Bugün aynısını bende yaşadım kafam allak bullak. Var mı yok mu bilmiyorum. Belirtilerim çok fazla. Ama regl günüme daha 2 gün varken dayanamadım test yaptım sonuç silik bir çizgi. Hazırlıklı olmadığım için çok şaşırdım. 2 gün bekleyip tekrar test yapcam. Sonucu sana atarım.Eki Görüntüle 2620422
Hayırlı olsun canım .sızde gebelık var.bekledıkce dahada koyulasmiştır cizgi

Merhaba arkadaşlar ben testi tekrarladım silik çizgi cıktı yine adetim 3 gun gecikti acaba gec dollenme denilen olmuş olabilirmi cevaplarsanız cok sevinirim

Eklentiler

• 20200417_131830.jpg
    20200417_131830.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 20200417_131422.jpg
    20200417_131422.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar Merhaba! bende yeni üye oldum. Bugün aynısını bende yaşadım kafam allak bullak. Var mı yok mu bilmiyorum. Belirtilerim çok fazla. Ama regl günüme daha 2 gün varken dayanamadım test yaptım sonuç silik bir çizgi. Hazırlıklı olmadığım için çok şaşırdım. 2 gün bekleyip tekrar test yapcam. Sonucu sana atarım.Eki Görüntüle 2620422
Hayırlı olsun canım gebelik var🤩

Merhaba arkadaşlar ben testi tekrarladım silik çizgi cıktı yine adetim 3 gun gecikti acaba gec dollenme denilen olmuş olabilirmi cevaplarsanız cok sevinirim
Canım bu testin C si çok silik, testin bozuk olma ihtimali var gibi, testin varsa tekrarla istersen

Back