- 7 Ekim 2024
- 352
- 124
- 21
Evet elimdeki erken gebelik testi yapıcam bakalım ne çıkacakDöngün 30 günse ve elinde ki test erken gebelik testiyse hassas oluyor testler çıkabilir ama geç döllenme vs var ise bilemeyiz tabii Ki ama yerleşme tarzı bişey de olabilir
Hadi bakalım hayırlı güzel haberler ver bize inşallahEvet elimdeki erken gebelik testi yapıcam bakalım ne çıkacak
Aynen canikom biz sudan devamAşkım benim doktorum bitki çaylarını komple yasakladı hatta kök zencefilin kaynatıp içilmesi sağlıklı olabilir diye düşünüyordum ben kesinlikle ilk üç ay her şey yasak
Ay direk size söyleyeceğimHadi bakalım hayırlı güzel haberler ver bize inşallah
Annem her sabah arıyor aç karnına kahve içmiyon değil mi diye ama benim en büyük zevkim bu sabah bir kaşık keçiboynuzu özü aradan bi 15 dakika geçince muz sonra bir tane kahve içiyorumAynen canikom biz sudan devamtabi ki az kahve
Ya iyi ki varsınız rahatladım bı nebze de olsa yerleşme kanaması nedir pek bi bilgim yok ya çok darlamiyorumdur umarım
Aşk olsun canım ne darlaması faydamız oluyosa ne mutlu birbirimizeAy hadi İnşallah evde erken gebelik testi var kaset test farklı bişi mi onu aldırayim
Umarım çıkar ya çok heyecanlandım bende ilaç olarak sadece folik asit kullanıyorumAşk olsun canım ne darlaması faydamız oluyosa ne mutlu birbirimize
Bende de herhangi bi yerleşme kanaması olmadı progesteron kullanıyorum belki onun da etkisi olabilir bilmiyorum.
Erken gebekşk testi kaset testten daha erken olan gebeliği ölçümler. Kaset testte baya baya kesinleşmiş bi gebelik olması gerekiyo çıkması için. Erken gebelik testini yap sen sabah. Gece gece yapma şimdi extra stresi de yükleme kendine şimdi.
Ben artık görüntülü yakınlarımla konuşmuyosam kahve işini bıraktım valla, içmiyorum. Kendime de şaşırıyorum ama oluyo vallaAnnem her sabah arıyor aç karnına kahve içmiyon değil mi diye ama benim en büyük zevkim bu sabah bir kaşık keçiboynuzu özü aradan bi 15 dakika geçince muz sonra bir tane kahve içiyorumama tabi bundan annemin haberi yok
Kızlar bu arada kaşar bebeğe inanılmaz faydalıymış direk kilo olarak gidiyormuş topaç gibi bebeler doğuralımBen artık görüntülü yakınlarımla konuşmuyosam kahve işini bıraktım valla, içmiyorum. Kendime de şaşırıyorum ama oluyo vallaher sabah muzum benim istisnasız var aynen
Evet benim çevremde çok arkadaşım son aylarına doğru çantalarında kaşarla geziyoduKızlar bu arada kaşar bebeğe inanılmaz faydalıymış direk kilo olarak gidiyormuş topaç gibi bebeler doğuralım
Kızlar yerleşme kanamasını gördükten üç dört gün sonra test pozitif çıkarmış genelde negatif görürseniz üzülmeyin diyolar öyle miAşk olsun canım ne darlaması faydamız oluyosa ne mutlu birbirimize
Bende de herhangi bi yerleşme kanaması olmadı progesteron kullanıyorum belki onun da etkisi olabilir bilmiyorum.
Erken gebekşk testi kaset testten daha erken olan gebeliği ölçümler. Kaset testte baya baya kesinleşmiş bi gebelik olması gerekiyo çıkması için. Erken gebelik testini yap sen sabah. Gece gece yapma şimdi extra stresi de yükleme kendine şimdi.
Benim bi bilgim yok canımKızlar yerleşme kanamasını gördükten üç dört gün sonra test pozitif çıkarmış genelde negatif görürseniz üzülmeyin diyolar öyle mi
Tamam teşekkür ederimBenim bi bilgim yok canımistersen bi konu başlığı açıp sor yaşayanlar varsa geribildirim versinler.
Kabak çekirdeği dışında cekırdek yemem zaten aşkım ama kaşarı da çok sevince ben sürekli yiyorum bu arada eve tartı aldım gidişat görmek için benEvet benim çevremde çok arkadaşım son aylarına doğru çantalarında kaşarla geziyoduama o şimdi değil canım gebeliğin ortasından sonra diye biliyorum.
Ceviz badem kuru üzüm tüketiyorum ben genelde, bi de kabak çekirdeği. Kabak çekirdeği de çok faydalıymış haberiniz olsun (günlük max 2 avuç)
Ilk Test yaptigimda benim de böyle silik cikti oglum suan 15 aylik. Hadi bakalim insallah saglikla kucagina alirsinMerhabalar ismim Duygu siteye yeni üye oldum ve bugün sabah yaptığım erken gebelik testi için sizin tecrübelerinizden yardım almak istiyorum. 4 Eylül regl başlangıcı, 6 gün regl olurum ve ortalama 28 gün döngüm var. Reglime 4 gün kala days doctor erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi var. 34 yaşındayım ve ilk gebeliğim olacak rica etsem bakabilir misiniz eşimden önce kadınlar kulübüne yazmak istedim yanıtlarınızı bekliyorum
Benim eğer gazi üniversitesindeki doktorla iyi giderse süreç orda devam edeceğim ya doğumu da nasip olursa orda yaparım. Bu arada bende bugün bir ishal başladı felaketHastanelerin doğum paket detayları gelmeye başladı valla burası dipsiz bir kuyu yaaa delirmedik