Aaa ilk kez duydum kız bunuAy kesin bilgi değil tabi ama bu kadar minikken hissedilirse erkek derler annem hep derdi abin 40 günlükken oynadı damar atar gibi ama sen 7. Ayda oynadın diye o zmanlar ultrason mu vardı böyle biliyoduk cinsiyeti diye
Ay Duyguş senin de erkek çıktı yaaAşkım 29.08.1990 doğum tarihim son adet de 4 Eylül 2024
Aaa ilk kez duydum kız bunu
Yaa hemşehri çıktıkBen Malatyalım ama İstanbul’da yaşıyorummm
Kız nerden nası bakılıyor bu çok merak ettimAy Duyguş senin de erkek çıktı yaahayırlısı olsun diyelim bakalım gerçek mi bunlar shhshssh
Bize göre delilik ama aile büyüklerine göre ilk günden hamile kalmamızı istiyolar onlara göre çok geç bile kaldık
Evet canım sen gebe misin yoksa daha isteme aşaması mıYaa hemşehri çıktık
Çin takvimi yazarsan googla ordan hesaplama tarzı bişey yapılıyor canımKız nerden nası bakılıyor bu çok merak ettim
Bı kaç gün sonra test yapıcam bakalım peki sen ?Evet canım sen gebe misin yoksa daha isteme aşaması mı
Bende deneme aşamasıBı kaç gün sonra test yapıcam bakalım peki sen ?
Kız nerden nası bakılıyor bu çok merak ettim
Çok sayfalarda var ama ben bi doktorun sayfasını buldum ondan baktım canımÇin takvimi yazarsan googla ordan hesaplama tarzı bişey yapılıyor canımhatta insanlar çim takvimine göre bile bebek yapıyolarmış ya cinsiyet için öyle duymuştum
Hahahah ayyy yaaa bende yaptım kız çıktı bakalımmmÇok sayfalarda var ama ben bi doktorun sayfasını buldum ondan baktım canımbaya bilimsel gibi açıklamalı filan şeyler yazılmış bi tık inandırıcı geldi diğer sayfalara oranla shshdhdh ama bakalım
Ay hadi bakalım gerçek mi ne çıkacak görelim sağlıkla gelsin minnoşlarHahahah ayyy yaaa bende yaptım kız çıktı bakalımmm
Vay arkadaş dur bi bakalım hemenÇin takvimi yazarsan googla ordan hesaplama tarzı bişey yapılıyor canımhatta insanlar çim takvimine göre bile bebek yapıyolarmış ya cinsiyet için öyle duymuştum
Kız bazı sitelerde kız bazılarında erkek diyor neye göre hesaplıyor acaba ne tuhafAy Duyguş senin de erkek çıktı yaahayırlısı olsun diyelim bakalım gerçek mi bunlar shhshssh
Heh bu işte baktığım yer benim deKız bazı sitelerde kız bazılarında erkek diyor neye göre hesaplıyor acaba ne tuhaf
Aman hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun önemli olan o beybimHeh bu işte baktığım yer benim dene bileyim anlamadım bu sayfa daha açıklamalı ama böyle çok detaylı çin takviminş anlatmış iknalı sjshshsh
İnşallah ya hoşbuldum vallaHoşgeldin aramıza inşallah güzel haberlerini burada birlikte paylaşırız
Ay amin inşAllahRabbim size de nasip etsin en kısa zamanda inşallah güzel haberlerinizi alalım
Kızlar ben gebelikten şüphe ediyodum ama test yapmamıştım adet günümde yapacaktım az önce kahverengi bı akıntım oldu adet gibi değil çok korkuyorum olmadı mi yani gebe degilmiyimÇok sayfalarda var ama ben bi doktorun sayfasını buldum ondan baktım canımbaya bilimsel gibi açıklamalı filan şeyler yazılmış bi tık inandırıcı geldi diğer sayfalara oranla shshdhdh ama bakalım