Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Kız nerden nası bakılıyor bu çok merak ettim
Çin takvimi yazarsan googla ordan hesaplama tarzı bişey yapılıyor canım hatta insanlar çim takvimine göre bile bebek yapıyolarmış ya cinsiyet için öyle duymuştum
Çok sayfalarda var ama ben bi doktorun sayfasını buldum ondan baktım canım baya bilimsel gibi açıklamalı filan şeyler yazılmış bi tık inandırıcı geldi diğer sayfalara oranla shshdhdh ama bakalım

Kız bazı sitelerde kız bazılarında erkek diyor neye göre hesaplıyor acaba ne tuhaf
Heh bu işte baktığım yer benim de ne bileyim anlamadım bu sayfa daha açıklamalı ama böyle çok detaylı çin takviminş anlatmış iknalı sjshshsh

Kızlar bişey sorcam ben sabahları matcha içiyordum , şimdi bazı yerlerde günde bir bardak içilebilir sorun yok yazıyor bazı yerlerde tüüü kakaa sakın içilmesin diyor
Sizlerden bilgisi olan var mı? Bu konuyla alakalı.

Çok sayfalarda var ama ben bi doktorun sayfasını buldum ondan baktım canım baya bilimsel gibi açıklamalı filan şeyler yazılmış bi tık inandırıcı geldi diğer sayfalara oranla shshdhdh ama bakalım
Kızlar ben gebelikten şüphe ediyodum ama test yapmamıştım adet günümde yapacaktım az önce kahverengi bı akıntım oldu adet gibi değil çok korkuyorum olmadı mi yani gebe degilmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…