Sıvı gelmesi olayı neden olur ki onu anlamadım benim şu an tek belirtim sağ ve sol kasıkta batma şeklinde ağrı ve hafif beyaz akıntı hersey regl belirtisi gibi sanki bende yaGöğüslerim çok kötü ağrıyor ve fark ettim sıktığım zaman çok akışkan sıvı geliyor
Duygu canım benim çok teşekkür ediyorumAyyy dua ediyorum şuan adın ne
Göğüslerim çok kötü ağrıyor ve fark ettim sıktığım zaman çok akışkan sıvı geliyor
Prolaktin yüksekliğinden dolayı oluyormuş ve ben araştırdım gebe kalınca prolaktin hormonu süt hormonu salgılıyor beyin vücutta hamileliği fark edince ama tabi hamile değilsem başka sebebi vardır yumurtlama sorunu gibi vbSıvı gelmesi olayı neden olur ki onu anlamadım benim şu an tek belirtim sağ ve sol kasıkta batma şeklinde ağrı ve hafif beyaz akıntı hersey regl belirtisi gibi sanki bende ya
Ayyyyy hadi inşallah nolur bana da dua edin lütfenEki Görüntüle 3484984
Testin uzerinde renk ayarlarinda oynama yapinca cizgi ortaya cikiyor icin rahat olsun. Kan verirsen iyice netlemiş olursun zaten tebrik ederim şimdisen
Yarın sabah bence güzel haber verirsin yaaaProlaktin yüksekliğinden dolayı oluyormuş ve ben araştırdım gebe kalınca prolaktin hormonu süt hormonu salgılıyor beyin vücutta hamileliği fark edince ama tabi hamile değilsem başka sebebi vardır yumurtlama sorunu gibi vbben yarın sabah test tekrar edeceğim inşeallah
Kızlar evde ovulasyon testi var ondan birşey anlaşılır mı acabaYarın sabah bence güzel haber verirsin yaaa
Ayy bu neymiş kız ben de öyle mi baksam benim testime de bakar mısınEki Görüntüle 3484984
Testin uzerinde renk ayarlarinda oynama yapinca cizgi ortaya cikiyor icin rahat olsun. Kan verirsen iyice netlemiş olursun zaten tebrik ederim şimdiden
Heyecandan uyuyamamYarın sabah bence güzel haber verirsin yaaa
Valla ben bugün test sonucumu beklerim saat 3 gibi çıkar heralde yaHeyecandan uyuyamam
Zikir çek Allah’ın izniyle rabbim hayırlısı ile nasip eder aminValla ben bugün test sonucumu beklerim saat 3 gibi çıkar heralde ya
SEninki belirgin zaten canım gerek bile yok kiAyy bu neymiş kız ben de öyle mi baksam benim testime de bakar mısın
Ayy ben hala uyuyamadım ne beta sonucuymuş bi çıkamadı kaç saatte çıkar ki 12 gibi verdimSEninki belirgin zaten canım gerek bile yok ki
Aa hala cikmadi mii arayip bi sorsaydkmñAyy ben hala uyuyamadım ne beta sonucuymuş bi çıkamadı kaç saatte çıkar ki 12 gibi verdim
Çıktımı canım sonucun bende merak ettim inşallah bebisin vardirAa hala cikmadi mii arayip bi sorsaydkmñ
Şaka gibi ama hala çıkmamış sıradan bir kan değerlerime bakılsa hemen çıkardı bekliyorum ya daha yokAyy ben hala uyuyamadım ne beta sonucuymuş bi çıkamadı kaç saatte çıkar ki 12 gibi verdim
Bu sonuç normal mi acaba son adet tarihim 4 Eylül 104 çıkmışEvettt sonuçlar çıkmış kızlar 104.05
Tebrik ediyorumEvettt sonuçlar çıkmış kızlar 104.05
Ayy maşallah yhaa ben birdaha test yapmaya gidiyorum kızlarBu sonuç normal mi acaba son adet tarihim 4 Eylül 104 çıkmış