- 2 Eylül 2024
- 683
- 512
- 34
Dualarım seninle canım haber ver bize de regl olmadıysan bence umut vardırAyy maşallah yhaa ben birdaha test yapmaya gidiyorum kızlar ama sanki hiç umudum yok gibi neyse haber veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarım seninle canım haber ver bize de regl olmadıysan bence umut vardırAyy maşallah yhaa ben birdaha test yapmaya gidiyorum kızlar ama sanki hiç umudum yok gibi neyse haber veririm
Kızlar elim ayağım titrediDualarım seninle canım haber ver bize de regl olmadıysan bence umut vardır
Var var bence bak benim de böyleydi hemen git kan vermeye koşşşş aynı gün öğrenmıs olucaz bak hemen bekliyoruz sonucunuKızlar elim ayağım titredi
Akşam acile giderim ancakVar var bence bak benim de böyleydi hemen git kan vermeye koşşşş aynı gün öğrenmıs olucaz bak hemen bekliyoruz sonucunu
Kız gitsene şimdi evdeysen hadi bekleme ben çatladım senin yerineAkşam acile giderim ancak
Ayyy kararsız kaldım hastanede uzak yhaKız gitsene şimdi evdeysen hadi bekleme ben çatladım senin yerine
Canım yapabildin mi test merak ettimAyyy kararsız kaldım hastanede uzak yha
Evet yaptım sonuçları bekliyorumCanım yapabildin mi test merak ettim
Hadi bakalımmmCanım yapabildin mi test merak ettim
Evetttt ben de sizin gibi silik çizgiyle öğrendim bence hamilesinizBenim testime bakar mısınız sizce varmı bebiş
Bugün dıpıl diye bŞka bir Mark ile yaptım çok çok silik yaa emin olamadımEvetttt ben de sizin gibi silik çizgiyle öğrendim bence hamilesiniz
Adet başlangıcına kaç gün var öncesinde mi öğrendin canım silik çizgi varsa bence bi kan vermelisinBugün dıpıl diye bŞka bir Mark ile yaptım çok çok silik yaa emin olamadım
Ben çizgiyi görüyorumEki Görüntüle 3485897 hanımlar benimkine de yorum yapar mısınız? Üsttekini 2 gün önce yaptım bariz yok. Alttakini ise dün akşam yaptım. Çıplak gözle bakınca ben görüyorum silik. Sizin için efektledim. Sizce var mi? Bat 4 Eylül ve famera kullandım
Ya öyle miiii inşallah vardır çok teşekkür ederim dua edin lütfenBen çizgiyi görüyorum
Benim de 4 Eylül son adet tarihiydi bence hemen gidin kan vermeye ben de minik bi silik çizgi görüyorumEki Görüntüle 3485897 hanımlar benimkine de yorum yapar mısınız? Üsttekini 2 gün önce yaptım bariz yok. Alttakini ise dün akşam yaptım. Çıplak gözle bakınca ben görüyorum silik. Sizin için efektledim. Sizce var mi? Bat 4 Eylül ve famera kullandım
Yaa teşekkür ederim inşallah vardır varsa eğer sonucu paylaşacağım1Benim de 4 Eylül son adet tarihiydi bence hemen gidin kan vermeye ben de minik bi silik çizgi görüyorum