- 31 Ağustos 2024
- 24
- 14
- 31
- Konu Sahibi almilakayra
Bekleyeceğim ama galiba 3. ayım kaç defa test yaptım hep negatifBekleyin dicem de beklenilmiyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleyeceğim ama galiba 3. ayım kaç defa test yaptım hep negatifBekleyin dicem de beklenilmiyor ki
Ah o testlere verdiğimiz paralar ama insan sabredemiyor varsa da bileyim diyorBekleyeceğim ama galiba 3. ayım kaç defa test yaptım hep negatif
Merhaba sonuc nedir? Ayni durumdayim. Reglim gecikti. Ayni marka test sanirim bende de boyle silik cıktı. Kan tahlili verdiniz mi var mı gebelikKızlar ben bu sabah test yaptım regl günüm fakat negatif çıktı ama adette olmadım keşke olmasam
Awox yaptım ben erken gebelik ama çıkmadı regl olacağım galiba o yüzden kan verme gereği duymadım sizde umarım vardır bebişMerhaba sonuc nedir? Ayni durumdayim. Reglim gecikti. Ayni marka test sanirim bende de boyle silik cıktı. Kan tahlili verdiniz mi var mı gebelik
İnşallah olmazsınız olmayııızzzAwox yaptım ben erken gebelik ama çıkmadı regl olacağım galiba o yüzden kan verme gereği duymadım sizde umarım vardır bebiş
Malesef az önce regl oldum 3. Ay da da olmadı nasib dördüncü denemeyedir belkiİnşallah olmazsınız olmayııızzz
İnşallah en doğru zamanda hayırla sağlıkla gelsinler bende beklemedeyim son 3 ama hissediyorum bu ay yok bende de.Malesef az önce regl oldum 3. Ay da da olmadı nasib dördüncü denemeyedir belki
Bende yumurta tembelliği varmış doktor sorun olmaz dedi ama hamile kalmayı ne kadar etkiler bilmiyorum umarım sizde vardır bu ay. Ben ovulasyon testi yaptım ve baya da değerlendirdik acaba strese mi soktu bilemedim bu ay yapıcam 2 günde 1 ilişki yeter sanırımİnşallah en doğru zamanda hayırla sağlıkla gelsinler bende beklemedeyim son 3 ama hissediyorum bu ay yok bende de.
Bende bu ayı yoğun değerlendirdim artık regl de olursam haftada bir yeterBende yumurta tembelliği varmış doktor sorun olmaz dedi ama hamile kalmayı ne kadar etkiler bilmiyorum umarım sizde vardır bu ay. Ben ovulasyon testi yaptım ve baya da değerlendirdik acaba strese mi soktu bilemedim bu ay yapıcam 2 günde 1 ilişki yeter sanırım
Bende aynı üst üste 3 gün 1 gün ara yine 3 gün sonra 2 gün ara yine devam canımız çıktı ama nasib değilmişBende bu ayı yoğun değerlendirdim artık regl de olursam haftada bir yeter
Şimdi doktordan geliyorum. Rahim kalınlığı 15mm dedi. Gebelik varsa da görmem dedi bakalım kan verdim umudum yokta belki işteBende aynı üst üste 3 gün 1 gün ara yine 3 gün sonra 2 gün ara yine devam canımız çıktı ama nasib değilmiş
İnşallah vardır bebiş hala regl görmemişsinŞimdi doktordan geliyorum. Rahim kalınlığı 15mm dedi. Gebelik varsa da görmem dedi bakalım kan verdim umudum yokta belki işte
Ama iki günüm var daha. Erken gebelik testleride hep negatif çıktı bakalım 3 saat beklicem sonucun çıkmasınıİnşallah vardır bebiş hala regl görmemişsin
Yaz burdan mutlaka hayırlı haberlerini bekliyoruzAma iki günüm var daha. Erken gebelik testleride hep negatif çıktı bakalım 3 saat beklicem sonucun çıkmasını
Mutlaka yazarım inşallahYaz burdan mutlaka hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun testinizin markası ne acaba ?Hanımlar iyi akşamlar. Alttaki test dün üstteki bugüne ait. Adetime 4 gün var. Ben mi hamile olduğumu düşünüyorum bir tek
Maalesef 2.00 çıktı sonucumYaz burdan mutlaka hayırlı haberlerini bekliyoruz
Olsunn canım tekrar deneriz üzülme sakın bu işler böyleymiş Rabbim ne zaman nasib ederseMaalesef 2.00 çıktı sonucum