Ben anlık uyku geliyo hopppss bakmışım ben 3 saat iptalNe güzel maşallahher şeyin yolunda olsun yeter ki. Benim son yarım saatten beri yine kramplarım arttı ara sıra periyod krampları gibi de vuruyo. bugünden beri sakin geçiyodu şimdi merak etme buradayım diye selam veriyo sanırım kramplarla
Yha birşey soracak bu ağrılar normal falan diyoruz da benim ağrılarımın sıklığı çok ama çok fazla mesela her 15 dakikada bir çok feci şekilde giriyor en fazla 15 dakika duruyor ağrım onun dışında gün boyunca hep ağrılı geçiyorum ağrı kramp çok hemde yani sizde sıklığı ne kadar bu ağrılarınİşte paylaştıkça durumun normalliğini anlayıp içimiz rahatlıyo böylece
Benim normalde korkunç seviyede adet sancım olduğu için ona kıyasla bana daha minimal sancılar gibi geliyor açıkcası. Bazen böyle adetin başlayacağı dönemki gibi ağrılar giriyor ama asıl kramp ve batmalar çok sık değil ara ara oluyor. Özellikle bi süre oturduğumda ve bi anda kalktığımda oluyor.Yha birşey soracak bu ağrılar normal falan diyoruz da benim ağrılarımın sıklığı çok ama çok fazla mesela her 15 dakikada bir çok feci şekilde giriyor en fazla 15 dakika duruyor ağrım onun dışında gün boyunca hep ağrılı geçiyorum ağrı kramp çok hemde yani sizde sıklığı ne kadar bu ağrıların
Canım bende ağrı yok şu an ama bilemedim normal mi daha çok yeni içerde gelişen bir canlı var sonuçta bence rahim kasılması ya da genişlemesinden olabilir diye düşünüyorum ama bence yine de kontrole gidince bi sor ya doktorunaYha birşey soracak bu ağrılar normal falan diyoruz da benim ağrılarımın sıklığı çok ama çok fazla mesela her 15 dakikada bir çok feci şekilde giriyor en fazla 15 dakika duruyor ağrım onun dışında gün boyunca hep ağrılı geçiyorum ağrı kramp çok hemde yani sizde sıklığı ne kadar bu ağrıların
En büyük sorunum şu an iştahsızlık ve uyku hali onun dışında bence doktora danışmakta fayda var ben dünkü kontrolde 2 hafta sonra geleyim herseye öyle bakalım dedim ya her defa ayrı stresBenim normalde korkunç seviyede adet sancım olduğu için ona kıyasla bana daha minimal sancılar gibi geliyor açıkcası. Bazen böyle adetin başlayacağı dönemki gibi ağrılar giriyor ama asıl kramp ve batmalar çok sık değil ara ara oluyor. Özellikle bi süre oturduğumda ve bi anda kalktığımda oluyor.
ve evetdyglsy bazen ben de bi anda içim geçmiş buluyorum kendimi uyanınca aa nolmuş ya diye kalıyorum
Valla uyku haliyle anca öğlen uyanıp kendime gelebiliyorum ben. Kasıklarda ara ara kramplarım Devam ediyor. bi de keskin parfüm gibi kokuları duyduğum an baş ağrım oluyo, ki bu bende hiç olmazdı.Nasılsınız kızlar bugünkü gelişmeleri merak ettim ben yarın kan vermeye gideceğim doktorum istedi pazar pazar gidişatı görelim diye
Benim kedim erkenden uyandırıyor beni yaValla uyku haliyle anca öğlen uyanıp kendime gelebiliyorum ben. Kasıklarda ara ara kramplarım Devam ediyor. bi de keskin parfüm gibi kokuları duyduğum an baş ağrım oluyo, ki bu bende hiç olmazdı.
Sizler nasılsınız?
:))))Benim kedim erkenden uyandırıyor beni yaben de gün içinde bulduğum her köşede kedi gibi uyuyorum
Kadın doğum acili varmış oradan baktıracağım doktor kaşeledi bir kağıdı 739 du en son cuma günü az önce şiddetli mide bulantısı başladı ilk defa ne yapmalıyım bilemedim yahu bu hamile olan kadınlar Tv de hep sabah midesi bulanıyo:))))
Kan testin yarın pazar acaba hemen sonucu çıkacak mı ki? Doktor bir şey söyledi mi test ver dediğinde
Benim geçem gün sabah uyandığımda hafif bulantım olmuştu, eşim bana buz verdi. Ağzıma buz attım ve inanılmaz rahatlattı. şaşırdım hatta sen nerden biliyosun bunu diye sordum araştırmış daha öncesinden aklında kalmış. Dene sende istersen. Gerçekten ferahlatıyor.Kadın doğum acili varmış oradan baktıracağım doktor kaşeledi bir kağıdı 739 du en son cuma günü az önce şiddetli mide bulantısı başladı ilk defa ne yapmalıyım bilemedim yahu bu hamile olan kadınlar Tv de hep sabah midesi bulanıyo
Deneyelim faydası olacak herşeye okeyim ben eşime midem bulanıyor dedim bana tost yapıp gelmiş açlıktan o kesin diye çünkü tüm iştahım kesildi saçma sapanBenim geçem gün sabah uyandığımda hafif bulantım olmuştu, eşim bana buz verdi. Ağzıma buz attım ve inanılmaz rahatlattı. şaşırdım hatta sen nerden biliyosun bunu diye sordum araştırmış daha öncesinden aklında kalmış. Dene sende istersen. Gerçekten ferahlatıyor.
Umudunu kırmak istemem ama kesınlıkle bu teste inanma baska test yap asırı derecede hayal kırıklığı yaşatıyor emınım kı kac bin kişinin canını yaktı buna inanma erken gebelık testlerınde ztn genel sorun var en ıyısı kaset inşallah vardır inşallah dogrudur güzl haberlerle gel inşallahMerhabalar ismim Duygu siteye yeni üye oldum ve bugün sabah yaptığım erken gebelik testi için sizin tecrübelerinizden yardım almak istiyorum. 4 Eylül regl başlangıcı, 6 gün regl olurum ve ortalama 28 gün döngüm var. Reglime 4 gün kala days doctor erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi var. 34 yaşındayım ve ilk gebeliğim olacak rica etsem bakabilir misiniz eşimden önce kadınlar kulübüne yazmak istedim yanıtlarınızı bekliyorum
Benim şansıma diyelim o zaman doğru çıktı canım hem erken gebelik hem de kaset testiUmudunu kırmak istemem ama kesınlıkle bu teste inanma baska test yap asırı derecede hayal kırıklığı yaşatıyor emınım kı kac bin kişinin canını yaktı buna inanma erken gebelık testlerınde ztn genel sorun var en ıyısı kaset inşallah vardır inşallah dogrudur güzl haberlerle gel inşallah
Afiyet olsunDeneyelim faydası olacak herşeye okeyim ben eşime midem bulanıyor dedim bana tost yapıp gelmiş açlıktan o kesin diye çünkü tüm iştahım kesildi saçma sapan
Kıyamam ya bence bu yorgunluklar güzel diye düşünüyorum çünkü içimizde minik ama kocaman bi dünya oluşuyorAfiyet olsun
Ya ben bu sabah inanılmaz yorgun uyandım resmen her yerim ağrıyor normal mi? Kollarım, koltuk altım, belim, biraz eklem yerlerim, başım da. haydaa noluyoruz diye uyandım.
esmanurr33 ‘dan da hiç haber yok. Nerdesinn??
haber ver gelişmelerdenKıyamam ya bence bu yorgunluklar güzel diye düşünüyorum çünkü içimizde minik ama kocaman bi dünya oluşuyorevet esmanur ses ver bakalım günlük tutuyoruz burda Ben 6.30 da uyandım deli kovalamış gibi birazdan hastaneye gideceğiz kan değerleri için
Minik de olsa keseyi gördük aşırı sevindim heyecandan ağladım bi de tabi kadın doğum kontrol masasındanhaber ver gelişmelerden
YaaaaMinik de olsa keseyi gördük aşırı sevindim heyecandan ağladım bi de tabi kadın doğum kontrol masasından1398 e çıkmış beta haftaya kalp atışları duyulabilir ilerleme iyi gidiyor dedi
Çok tatlısınız, Rabbim bu temiz kalbinizi sürpriz bi bebişle taçlandırsın inşallah bu da hemen olsun inşallahKızlar merhaba yorunlarınınız iyi haberlerini okurken ağladım resmen benimde reglime 4 gün var pcoluyum malesef bu ay klomen kullandim catlamada oldu hersey cok iyi cikti regl 21. Gunu progestoren testi yapildi 108 cikti kasiklarim surekli agriyor bi sag bi sol onun disinda gogus uclarimda hafif bir hassalik var ama test yapmaya çok korkuyorum 4 yildir evlat hasreti cekiyorum sizce yapmalimiyim