- 22 Aralık 2022
- 225
- 92
- 20
Eşim götürmüyor çünkü bir sonuç alamıyoruz o yüzdenBaşka doktora gider misin acil su an beklemeden gitmelisin ertesi güne beklıyorsun sen yavrum acele et biraz
Ben de seni gibi durduğum yerde uyuyordum doktor bile demişti ki mide bulantısı olursa kız uyku olursa erkek olur. Çok şükür oğlum iki yaşında şimdiOğlun olacak o zaman
Hangi şehirde yaşıyordun sen aşkım şimdi önce bi sakin oluyorsun ve ayaklarını yukarı kaldır uzan, eşin evdeyse hemen ona anlat durumu adamı da panik etmeden bi özel hastanenın aciline gidinKırmızı siyah pıhtı
Aaa bak bilmiyordum yahu midem sadece bi kez bulandı sonra yok çok şükür ama uyku hali anlık gidiyorumBen de seni gibi durduğum yerde uyuyordum doktor bile demişti ki mide bulantısı olursa kız uyku olursa erkek olur. Çok şükür oğlum iki yaşında şimdi
Kaç haftalık oldu sizinki . Ben de 2. Yi istiyorum adetime 7 gün var test yaptım negatif. Çok zor süreçlerAaa bak bilmiyordum yahu midem sadece bi kez bulandı sonra yok çok şükür ama uyku hali anlık gidiyorum
Ailenden ya da eşinin ailesinden başka birisi yok mu ama durumu anlat ne bileyim eltin görümcen falan ondan rica etsem en azından ona söylesenEşim götürmüyor çünkü bir sonuç alamıyoruz o yüzden
Ben onu bi türlü anlayamadım yahu kaç +kac bilmem neKaç haftalık oldu sizinki . Ben de 2. Yi istiyorum adetime 7 gün var test yaptım negatif. Çok zor süreçler
yok maalesef inat ettim gitmeyeceğimAilenden ya da eşinin ailesinden başka birisi yok mu ama durumu anlat ne bileyim eltin görümcen falan ondan rica etsem en azından ona söylesen
Bitanem kendi ve bebeğinin sağlığı için inatlaşmanın faydası yok bence kimseye demene de gerek yok aslında en kötü bi taksiye binip gidersin haberdar et beniyok maalesef inat ettim gitmeyeceğim
Tamam inşallahBitanem kendi ve bebeğinin sağlığı için inatlaşmanın faydası yok bence kimseye demene de gerek yok aslında en kötü bi taksiye binip gidersin haberdar et beni
Uzandın demi sen nasılsın biraz normale döndün mü kuzumTamam inşallah
Progestan çok fitil olarak hemen kullandım şuan uzanıyorumUzandın demi sen nasılsın biraz normale döndün mü kuzum
Sabah kadar kanım ne durumda olacak bilemiyorum ama inşallah dururUzandın demi sen nasılsın biraz normale döndün mü kuzum
Uzan kalkma kuzum gece de yaz haber ver annem ve kız kardeşim bende olunca ben çok telefona bakmamıştım ya çok üzüldümProgestan çok fitil olarak hemen kullandım şuan uzanıyorum
Allah razı olsun dua edin bana lütfenUzan kalkma kuzum gece de yaz haber ver annem ve kız kardeşim bende olunca ben çok telefona bakmamıştım ya çok üzüldüm
Ya bence inat etme devlette böyle bi muamele görüyorsan imkan varsa özel bi kliniğe falan gitsen yardımcı olurlar aslındaAllah razı olsun dua edin bana lütfen
Canım nasıl oldun biraz toparladın mıAllah razı olsun dua edin bana lütfen
Yok mesele hastane değil eşime kızdım diye inat ediyorum çünkü şuanda umursamıyor beni daha çok strese giriyorumYa bence inat etme devlette böyle bi muamele görüyorsan imkan varsa özel bi kliniğe falan gitsen yardımcı olurlar aslında
AynıyımCanım nasıl oldun biraz toparladın mı
Yaptığı tabi ki yanlış ama bence şuan bunu stres yapmamalısın ya uyumaya falan mı çalışsan bilemedimYok mesele hastane değil eşime kızdım diye inat ediyorum çünkü şuanda umursamıyor beni daha çok strese giriyorum