- 9 Haziran 2020
- 130
- 61
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun. Evde test yapmış mıydınız kan vermeden önce?Kizlar herkese hayırlı olsun bende dün kan verdim adete beş gün vardi HCG 10.50cikti bugün dört gün kaldi yükselir mi bu değer normal mi acaba, pazartesi kan vereyim diyorum birkez daha
Evet dün çok çok silikti belli belirsiz ama bugün daha belirginHayırlı olsun. Evde test yapmış mıydınız kan vermeden önce?
Evet verin. İki günde bir verip artışa bakmak gerekiyormuş. Bende forumda öğrendim. Yoksa bildiğimden değilKizlar herkese hayırlı olsun bende dün kan verdim adete beş gün vardi HCG 10.50cikti bugün dört gün kaldi yükselir mi bu değer normal mi acaba, pazartesi kan vereyim diyorum birkez daha
Ne mutlu. Sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallahEvet dün çok çok silikti belli belirsiz ama bugün daha belirgin
Ah ne tatlısınız yaa inşallah yukselirEvet verin. İki günde bir verip artışa bakmak gerekiyormuş. Bende forumda öğrendim. Yoksa bildiğimden değil
Ne mutlu. Sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah
Bugun sonuç böyle dunkini bulamadım daAh ne tatlısınız yaa inşallah yukselir
DdrMerhaba ben beş gün kala erken genelin testi yaptım ama adet döngüm hep değişir yani 24 25 26 27 o yüzden aslında tam kaç gün var bilemiyorum yarın sabah tekrar test yapacağım bu bugünküler arasında iki üç saat var
Kaç gün var regle acabaAh ne tatlısınız yaa inşallah yukselir
Bugün dört gün kaldiKaç gün var regle acaba
Ben ilk gebeliğimde 4 gün önce yapmıştım aynı böyle çıkmıştı attığınız mesajları gördüm de kaygı duymayın helrey yolunda gider inşallah hepimiz için şiödi 2 3 gün var sanırım daha silik benimkiBugün dört gün kaldi
Teşekkür ederim içimi rahatlattıniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah duadayim sizedeBenim
Ben ilk gebeliğimde 4 gün önce yapmıştım aynı böyle çıkmıştı attığınız mesajları gördüm de kaygı duymayın helrey yolunda gider inşallah hepimiz için şiödi 2 3 gün var sanırım daha silik benimki
Kan vermedim pazartesi sabahı vereceğim sağlık ocağında. Bilerek bekliyorum. Adetime kaç gün var bilemediğim için bugün kaset test yaptım üç tane. En üstteki ilk idrar diğerleri gün içindeMerhaba Kan verdiniz mi acaba bide hiç kaset test yaptınız mı? Onda nasıl çıktı sanırım tahmini aynı günlerdeyiz de.
Ddr
Ah ne tatlısınız yaa inşalla
İlk idrar ile mi yaptınız bu testi acaba ?Ah ne tatlısınız yaa inşallah yukselir
Benim de aslında programa göre dört gün var görünüyor ama program daki gibi olmuyor benim ya erken başlar adetim ya bir kaç gün geç hep değişirMerhaba Kan verdiniz mi acaba bide hiç kaset test yaptınız mı? Onda nasıl çıktı sanırım tahmini aynı günlerdeyiz de.
Ddr
Bak bu test ilk gebeliğimin kan pıhtılaşması sebebiyle sonlandı herşey çok iyi gidiyordu kısmet değilmiş. Hala duruyormuş fotoğrafı için rahat olsun inşallah gönlünce olsun herşeyTeşekkür ederim içimi rahatlattıniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah duadayim sizede
4 test gibi benimde aynıKan vermedim pazartesi sabahı vereceğim sağlık ocağında. Bilerek bekliyorum. Adetime kaç gün var bilemediğim için bugün kaset test yaptım üç tane. En üstteki ilk idrar diğerleri gün içinde
3 testin markası artimet mi acabaKan vermedim pazartesi sabahı vereceğim sağlık ocağında. Bilerek bekliyorum. Adetime kaç gün var bilemediğim için bugün kaset test yaptım üç tane. En üstteki ilk idrar diğerleri gün içinde
Siz ilk idrar ile mi yaptınız4 test gibi benimde aynı