- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 29
23 24 yada 25 de olması lazım kürtajdan sonra adet günüm şaştı ya erken oluyor ya geç 3 aydırSizin kaç gün vardı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 24 yada 25 de olması lazım kürtajdan sonra adet günüm şaştı ya erken oluyor ya geç 3 aydırSizin kaç gün vardı ?
Belirtiniz var mı peki ?23 24 yada 25 de olması lazım kürtajdan sonra adet günüm şaştı ya erken oluyor ya geç 3 aydır
Sizce ihtimal var mı teste göre hani negatif olsa orda pembelikte olmaz diye düşünüyorumÇok dikkatli bakınca bellli belirsiz bir çizgi var ama bence bekleyin tekrar yapın sabah ilk idrarınızla bir gün sonra yaparsanız varsa daha net görünebilir
Bence bekleyin bir iki gün sonra ilk idrarınız ile testi tekrarlayın umut vermek istemem kimseye inşallah güzel sonuçlar alırsınızSizce ihtimal var mı teste göre hani negatif olsa orda pembelikte olmaz diye düşünüyorum
Akıntı var biraz sarımsı göğüs hassasiyeti biraz var solda baya sapda hafif mide bulantım çok var birde iştahım aşırı açık sizde?Belirtiniz var mı peki ?
Akıntı var şeffaf beyaz karışık göğüs aslında dört beş gün öncesi daha hassasdı şimdi o kadar değil ama dokununca var sağ daha fazla iştahım benim de arttı bir haftadır bulantı değil de böyle ağzımın içinde tuhaf bir tat var midem de birşey var ama çözemedimAkıntı var biraz sarımsı göğüs hassasiyeti biraz var solda baya sapda hafif mide bulantım çok var birde iştahım aşırı açık sizde?
İnşallah iyi olur sağlıkla devam eder gebeliğimiz inan çok istiyorum hem kendim hem isteyen tüm kadınlar için.Akıntı var şeffaf beyaz karışık göğüs aslında dört beş gün öncesi daha hassasdı şimdi o kadar değil ama dokununca var sağ daha fazla iştahım benim de arttı bir haftadır bulantı değil de böyle ağzımın içinde tuhaf bir tat var midem de birşey var ama çözemedim
inşsllahİnşallah iyi olur sağlıkla devam eder gebeliğimiz inan çok istiyorum hem kendim hem isteyen tüm kadınlar için.
Canım bugün test yaptın mı koyulaşmış mı bayaBirde sürekli idrara çıkıyorum ben özellikle geceeeee belli bi saate kada
inşsllah
Bu sabah bir daha test yaptımİnşallah iyi olur sağlıkla devam eder gebeliğimiz inan çok istiyorum hem kendim hem isteyen tüm kadınlar için.
yaptım ama bence koyulaşmamış hüsrana uğrayacağım gibi geliyor yarınCanım bugün test yaptın mı koyulaşmış mı baya
Sorma yaa benimde koyulaşma yok bende aynı durumdayım seninki daha net ama inşallah olur sağlıkla ikimizin deBu sabah bir daha test yaptım
yaptım ama bence koyulaşmamış hüsrana uğrayacağım gibi geliyor yarın
Sorma yaa benimde koyulaşma yok bende aynı durumdayım seninki daha net ama inşallah olur sağlıkla ikimizin de Eki Görüntüle 3149752
Test şuan incecik kırmızı çizgi şeklinde sen da yarın kan vereceksin değil mi inşallah güzel olur herşey yarın güzel haber alırız Allah yardımcımız olsun2 güne iyice kırmızı olur endişe etme renk değişimi başlamış bence.
Benimde aynı öyle canım dur sana spm halini atım için rahatlasın büyük ihtimalle tutundularsa 3 haftalık falanlar ondan böyle olabilir garanti değil tabi kimyasala dönüp dönmeyeceği deTest şuan incecik kırmızı çizgi şeklinde sen da yarın kan vereceksin değil mi inşallah güzel olur herşey yarın güzel haber alırız Allah yardımcımız olsun
Baksana şuan böyle normal demi bu