Gebelik testime bakar mısınız?

Merhaba benimde adetim 2 gün gecikti bugün test yaptım anında silik çıktı ve sonra belirginleşti sizce varmıdır gebelik

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    174,2 KB · Görüntüleme: 127
Yok albi. O sabah ilk idrarım ile yapmıştım bugün bu testler bekledikçe ilk andaki gibi olmuyor inceliyor bir değişiyor o normal mi
Ben ilk idrarla yaptım evet ilk dakikalarda aynı seninki gibi silik çıkto sonra aynı seninki gibi incecik çizgi kaldı 3 numarada olan gibi evet evet somradan silikleşiyo rengi değişiyor kurdukca başka şekil alıyor normal o ona takılma bak bu ilk gebeliğimin testleri bunlar da değişmişti.
IMG_20220601_224443.jpg

Ben ilk idrarla yaptım evet ilk dakikalarda aynı seninki gibi silik çıkto sonra aynı seninki gibi incecik çizgi kaldı 3 numarada olan gibi evet evet somradan silikleşiyo rengi değişiyor kurdukca başka şekil alıyor normal o ona takılma bak bu ilk gebeliğimin testleri bunlar da değişmişti. Eki Görüntüle 3149591
Evet net görünüyor. İlk idrar ile yaptığım test değişmedi benim bir de bu akşam yaptığım onlar aynı duruyor Allahım sağlıklı haberler nasip etsin hepimize çok heyecanlıyım.

Evet net görünüyor. İlk idrar ile yaptığım test değişmedi benim bir de bu akşam yaptığım onlar aynı duruyor Allahım sağlıklı haberler nasip etsin hepimize çok heyecanlıyım.
İnşallah gönlünce olsun canım benim Allah sevincini heyecanını sonuna kadar sürdürsün inşallah.

Ben ilk idrarla yaptım evet ilk dakikalarda aynı seninki gibi silik çıkto sonra aynı seninki gibi incecik çizgi kaldı 3 numarada olan gibi evet evet somradan silikleşiyo rengi değişiyor kurdukca başka şekil alıyor normal o ona takılma bak bu ilk gebeliğimin testleri bunlar da değişmişti.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba bunu yarım saat önce yaptım en son adet tarihim 19 Eylül 29 ekimde adet tarihim 7 gün var pko var şu sıralar kasık ağrılarım var sol genellikle göğüslerime sızı giriyor bulantı baş ağrısı duygu değişimi gibi şeyler yaşıyorum test yaptım erken gebelik sizce ne anlama geliyor ?

Eklentiler

• 0BF310BB-C68C-43B1-AA43-F28DEAEE8B36.png
    0BF310BB-C68C-43B1-AA43-F28DEAEE8B36.png
    364,7 KB · Görüntüleme: 99
  • D26AB8BF-1935-435E-9905-F89E52490A96.png
    D26AB8BF-1935-435E-9905-F89E52490A96.png
    543,7 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba bunu yarım saat önce yaptım en son adet tarihim 19 Eylül 29 ekimde adet tarihim 7 gün var pko var şu sıralar kasık ağrılarım var sol genellikle göğüslerime sızı giriyor bulantı baş ağrısı duygu değişimi gibi şeyler yaşıyorum test yaptım erken gebelik sizce ne anlama geliyor ?
Çok dikkatli bakınca bellli belirsiz bir çizgi var ama bence bekleyin tekrar yapın sabah ilk idrarınızla bir gün sonra yaparsanız varsa daha net görünebilir

X