Gebelik testime bakar mısınız??

Kuzu ben 5 tane test yaptım Bat geçtikten sonra hepsi negatif çıktı içlerinden biri de üst düzey bir testti o da negatif çıktı , kan testinde gebe olduğumu öğrendim ve sende ki gibi bende de ya çizgi yoktu ya da çöl hafif silik bir çizgi vardı.. yani benim pek bu testlere her zaman güvenim yok , sen de ümidini kesme ve kan testi yaptır sağlık ocağından. Gidip gebe miyim öğrenmek istiyorum dediğinde direk yapıyorlar testi.
umarım hamilesindir 🙏🏼

Kuzu ben 5 tane test yaptım Bat geçtikten sonra hepsi negatif çıktı içlerinden biri de üst düzey bir testti o da negatif çıktı , kan testinde gebe olduğumu öğrendim ve sende ki gibi bende de ya çizgi yoktu ya da çöl hafif silik bir çizgi vardı.. yani benim pek bu testlere her zaman güvenim yok , sen de ümidini kesme ve kan testi yaptır sağlık ocağından. Gidip gebe miyim öğrenmek istiyorum dediğinde direk yapıyorlar testi.
umarım hamilesindir 🙏🏼

Bugünde beklemek istiyorum normalde doktor adet olunca enf için antibiyotik vermişti antibiyotik içersin adet olunca dedi içip icmemekte kararsızım emin olamiyorum ama dediğim gibi açık kırmızı kahverengi gibi suanlik az az devam ediyor😲🤷

Tutunma kanaması olabilir canım. Antibiyotiği içme sakın. Bence sen bi kan testi yaptır ve emin ol . Önlemini al sağlık ocağına git bir yere temas etmeden kan verip hemen eve koş.

Açık kırmızı şuan biraz daha adet gibi geldi ama çok değil dediğim gibi günlük pedle takip ediyordum dolmuyo ama çok feci derecede sancım var
Canim yarın da devam ederse doktora mi gitsen acaba bebek varda düsük gibi bişey mi var Allah korusun ya emin olamiyorum normalde böyle değilsin ama degil mi?

umarım hamilesindir 🙏🏼
6 gün gecikti benim reglim de. Bugün test yaptım silik çizgi bile yok 🤦🏻‍♀️2 gün kahverengi lekelenmem olmuştu hatta.Olsa çıkmaz mıydı kesin testte ?

Canim yarın da devam ederse doktora mi gitsen acaba bebek varda düsük gibi bişey mi var Allah korusun ya emin olamiyorum normalde böyle değilsin ama degil mi?

2-3 aydır böyleyim ama bu sefer günün de olmadı bide diğerlerinden daha az oldu

umarım hamilesindir 🙏🏼
Merhaba idrarda çikmayan gebeliginiz kanda kac cikti acaba degeriniz??

Normalde bu ay adetin 2-3 günü hormon testi vermeye gidicektim ama doktor birdaha ki ay gel durumlar belli çıkma dedi gidemiyorum o yüzden
Evet canım nasil olucak sağlık problemlerimiz bilemiyorum😏

Evet canım nasil olucak sağlık problemlerimiz bilemiyorum😏
Çok sevindim umarım hamilesinizdir benimde bugün 12. Günüm aşılamada erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum silik çizgi çıkan arkadaşlarımın hepsinde kan tahlili pozitif çıktı umarım hamilesindir sağlık ocağını neden bekliyorsun Özal bir hastaneye gidip yaptırsanıza en fazla 1,5 saate çıkıyor sonuç 🙏🙏

Çok sevindim umarım hamilesinizdir benimde bugün 12. Günüm aşılamada erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum silik çizgi çıkan arkadaşlarımın hepsinde kan tahlili pozitif çıktı umarım hamilesindir sağlık ocağını neden bekliyorsun Özal bir hastaneye gidip yaptırsanıza en fazla 1,5 saate çıkıyor sonuç 🙏🙏
Canim cumartesi ozel hastaneye gittim zatn hamileyim çok sukur darisi senim basina olsun insallah kisa surede sonuc alabiliyorum ozel hastanede aşilamanin 12 .günü kanda cikar ama canim yarin kan ver istersen ve çoook teşekkür ederim bugun adet gunumdu a🤣det olucam sandim psikolojiyi atlatamadim hala

X