- 26 Temmuz 2024
- 250
- 491
- 30
- Konu Sahibi selvi _bdr
Bu erken gebelik testi değilBuda erken gebelik testi zaten. Ama yinede silik çıkmış gibi sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu erken gebelik testi değilBuda erken gebelik testi zaten. Ama yinede silik çıkmış gibi sanki
Ben artık tedaviye devam etmeyeceğim zaten eşim göreve gidecek yoruldum artık birde zayıfım bünyem ilaçlara çok yan etki gösteriyor ikinci defa famerayı kullandım çok kötü oldum o yüzden artık bıraktım ben tedaviyiYarın doktora gidicem aşılamayla devam edicez büyük ihtimal, umarım sizin pozitif olur sonucunuz
Nasıl yani anlamadımBu erken gebelik testi değil
Nasıl yani anlamadım
Eczanedeki hanımefendi bana bunun erkek gebelik testi olduğunu söyledi. Yani beni yanıltabilir diyorsunuz yanlış anlamadıysamErken zamanda gebelik testi daha farklı oluyor. Kasetler daha büyüğü görüyor. Benim kaset silik erken gebelik koyu çıkmıştı
bana da öyle geldi de hanımefendi erken gebelik testi deyince dedim belki bunlarında farklı versiyonu çıkmış olabilirBu erken gebelik testi değil
Bu kaset test üzerinde erken gebelik early pregnancy yazanlardan alınEczanedeki hanımefendi bana bunun erkek gebelik testi olduğunu söyledi. Yani beni yanıltabilir diyorsunuz yanlış anlamadıysam
Bunu bilmiyordum. Eczaneden ne varsa alıp çıkıyorum geneldeBu kaset test üzerinde erken gebelik early pregnancy yazanlardan alın
Ama paketinde de erken gebelik testi yazıyordubana da öyle geldi de hanımefendi erken gebelik testi deyince dedim belki bunlarında farklı versiyonu çıkmış olabilir
Merhaba nasılsınız. bugün gebelik testi art+ı med aldım bugün 13. Günüm yapsam çıkar mı yada bekleyeyim mi sizce.Gerçekten şansızsın ilk yaptığın testte pozitif duruyor kağıt kaymış gibi sadece ama bu bariz bozulmuş. Sen yeni test al
Merhaba. Sizi etkilemek istemem ama ben yapardımMerhaba nasılsınız. bugün gebelik testi art+ı med aldım bugün 13. Günüm yapsam çıkar mı yada bekleyeyim mi sizce.
Walla artık yanılmaktan üzülmekten yoruldum. Zaten halsizim ara ara kasık ağrım oluyor gebeliğe de yorumlamak istiyorum ama zihnim hep onunla meşgul.Merhaba. Sizi etkilemek istemem ama ben yapardım
Valla bilmiyorum ben heyecanlı vs tezcanlı biriyim. Hem iç hem dış gebeliği aynı anda yaşadım adetime 5 gün kala çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim her gün test yaptım çünkü o heyecanı yaşamak bile bi başkaWalla artık yanılmaktan üzülmekten yoruldum. Zaten halsizim ara ara kasık ağrım oluyor gebeliğe de yorumlamak istiyorum ama zihnim hep onunla meşgul.
Yani sizde haklısınız. Artık eczaneden gebelik testi almaya yüzüm kalmadıValla bilmiyorum ben heyecanlı vs tezcanlı biriyim. Hem iç hem dış gebeliği aynı anda yaşadım adetime 5 gün kala çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim her gün test yaptım çünkü o heyecanı yaşamak bile bi başka
Az önce test yaptım negatif görünüyorMerhaba. Sizi etkilemek istemem ama ben yapardım
Kaç gün var regliye bide flaş tutup bakın yada içini açın bakınAz önce test yaptım negatif görünüyor
Dün flaş açıp baktımKaç gün var regliye bide flaş tutup bakın yada içini açın bakın
7 gün var bunuda şimdi yaptım ilk idrarlaKaç gün var regliye bide flaş tutup bakın yada içini açın bakın
Bence pozitifKızlar 9 Ağustos Cuma akşamı saat 6 da ovitrella iğnesi yapıldı. Bugün 11. Gün testim silik çıktı gebelik var mıdır sizce rica etsem yardımcı olabilir misiniz