- Konu Sahibi Muallimee35
Rica ederşm herhangi bir belirti oldumu senddTamam çok teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederşm herhangi bir belirti oldumu senddTamam çok teşekkürler
Bende sürekli belirtiler varda psikolojik olarak.goruyorum ben artık onca tedavilerden sonra yani bilemiyorum kendimi o nedenleRica ederşm herhangi bir belirti oldumu sendd
15 gün gecikmede sabah ilk idrarla kıpkırmızı bir ikinci çizgi çıkması gerekirdi. Erken gebelik testiniz artımed veya days doctor değildir umarım.AMA SABAH İLK İDRARLA TEST YAPTİM NEGATİF CİKTİ BOYLE BİSEY YASAYAN VAR Mİ GALİBA HAMİLE DEGİLİM
Artimed neden ki15 gün gecikmede sabah ilk idrarla kıpkırmızı bir ikinci çizgi çıkması gerekirdi. Erken gebelik testiniz artımed veya days doctor değildir umarım.
Bu markalar hep yalancı pozitif çıkarıyor çünkü.Artimed neden ki
Hadi ya öğlen bı gidip muayene olacağım bakalım anladım teşekkürlerBu markalar hep yalancı pozitif çıkarıyor çünkü.
Bazı testlerin tarihi geçmiş oluyor en sağlıklısı kandan baktırmak canım endişelenme mesela hamileliğin 8. günü bile hiç çizgi çıkmamıştı meğersem ara yolda bir eczaneden ucuz test almıştık belki testin süresi geçmiştir bilemiyorumAMA SABAH İLK İDRARLA TEST YAPTİM NEGATİF CİKTİ BOYLE BİSEY YASAYAN VAR Mİ GALİBA HAMİLE DEGİLİM
Adam tarihi geçmedi dedi ama çok teşekkür ederim teselli için Allah razı olsun sizlerdenBazı testlerin tarihi geçmiş oluyor en sağlıklısı kandan baktırmak canım endişelenme mesela hamileliğin 8. günü bile hiç çizgi çıkmamıştı meğersem ara yolda bir eczaneden ucuz test almıştık belki testin süresi geçmiştir bilemiyorum
Kimse malını kötülemez merak etmeyin bence en güzeli kanda tahlil vermek ve korkmayın ki miniğiniz her endişenizi hissederAdam tarihi geçmedi dedi ama çok teşekkür ederim teselli için Allah razı olsun sizlerden
Çok saolun Allah razı olsun ins benimledir öğlen gidip kan baktircam Allah razı olsinKimse malını kötülemez merak etmeyin bence en güzeli kanda tahlil vermek ve korkmayın ki miniğiniz her endişenizi hisseder
Baktırdınmu canımÇok saolun Allah razı olsun ins benimledir öğlen gidip kan baktircam Allah razı olsin
Hastane yolundayız suan yazicam sonucu olumlu olumsuz diğer arkadaşlarda faydalansın ama bence olumsuz çünkü kahve lekede geldi hayırlısı artıkBaktırdınmu canım
Anladım canım hayırlısı olsunHastane yolundayız suan yazicam sonucu olumlu olumsuz diğer arkadaşlarda faydalansın ama bence olumsuz çünkü kahve lekede geldi hayırlısı artık
Amin olumlu olsun inşallah merakla bekliyoruz canım hayırlı haberlerini almayıHastane yolundayız suan yazicam sonucu olumlu olumsuz diğer arkadaşlarda faydalansın ama bence olumsuz çünkü kahve lekede geldi hayırlısı artık
Naptın canımHastane yolundayız suan yazicam sonucu olumlu olumsuz diğer arkadaşlarda faydalansın ama bence olumsuz çünkü kahve lekede geldi hayırlısı artık
O geleceği zamanı biliyor ve annesini heyecanlandırmak istiyor. Sabırlı ol anne demiş. Canım ilk denemede olmamıştı bende ve o süreçte oldu mu olacak mı gergindim. İnsanın ne hissettiğini kendisi bilir benimki tüp bebekti.NEGATİF CİKTİ KAN ARKADASLAR BETA HCG 0.200 CİKTİ YANİ ARTİMED TEST KULLANMAYİN YALANCİ POZİTİF VERİYOR GERCEKTEN BİLGİNİZ OLSUN
Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekler ve teselliler için bende oyle yspicam bol dua ve hayıt içmeye bende baslayim diyorum benim başka doktorların yapabileceği bişey kalmadı zaten rabbim nasip ederse olacak etmezse kabullenip kaderin bana yazdıklarını yaşayacağım elimden gelen bişey yok Allah razı olsun rabbim sizin evlatlarınızi da ins sizlere bağışlasın ve hep iyi insanlarla karşılaştırsın insO geleceği zamanı biliyor ve annesini heyecanlandırmak istiyor. Sabırlı ol anne demiş. Canım ilk denemede olmamıştı bende ve o süreçte oldu mu olacak mı gergindim. İnsanın ne hissettiğini kendisi bilir benimki tüp bebekti.
Sonra o gerginliği bıraktım bol Meryem suresi okudum internette yazan dualara baktım hayıt tohumu çayı bile içmiştim.
Tek düşündüğüm bebek kendine uygun bir ortamı bekliyordu, anne karnında olacak ve o süreçte gergin olsam bebek hissedecekti.
Rabbim her şeye bir zaman tayin etmiş ve daha da güzel test sonuçların olacak inanıyorum.
Hayırlısıyla olacak inşallah. Dualarım seninle
Canım amh değeri çok düşük olanlarda da oluyor moralini hiç bozma ben ne hastalıklar var rabbim çare veriyor. Meryem suresi okuduk eşimle ve türbelere falan da gittik. Olursa olur diye şansımızı denedik. Rabbim nasip etti. Sana da hayırlısıyla nasip olacak cidden korkma, herkes aynı süreçlerden geçiyor. Rabbim sağlık sıhhat versin güzel haberlerini bekliyoruzAllah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekler ve teselliler için bende oyle yspicam bol dua ve hayıt içmeye bende baslayim diyorum benim başka doktorların yapabileceği bişey kalmadı zaten rabbim nasip ederse olacak etmezse kabullenip kaderin bana yazdıklarını yaşayacağım elimden gelen bişey yok Allah razı olsun rabbim sizin evlatlarınızi da ins sizlere bağışlasın ve hep iyi insanlarla karşılaştırsın ins