- 20 Mart 2024
- 443
- 102
- 26
- Konu Sahibi selvi _bdr
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederimbana test bozuk gibi geldi bence çarş veya perş tekrarlayın o zamana kadar da stres yapmayın inşallah hamilesinizdir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederimbana test bozuk gibi geldi bence çarş veya perş tekrarlayın o zamana kadar da stres yapmayın inşallah hamilesinizdir.
Test bozuk çıktı. İçini açtım baktım böyle. Hayattaki şansımHadi yap ben çok pozitif hissediyorum
balım bozuk olduğu belli zaten erken gebelik testleri var onlar daha düşük betayı bile hesaplıyor sabah ilk idrar ile onlardan bir tane alın öyle deneyin kasette en erken 14. 15. gün çıkıyor zatenTest bozuk çıktı. İçini açtım baktım böyle. Hayattaki şansım
Buda erken gebelik testi zaten. Ama yinede silik çıkmış gibi sankibalım bozuk olduğu belli zaten erken gebelik testleri var onlar daha düşük betayı bile hesaplıyor sabah ilk idrar ile onlardan bir tane alın öyle deneyin kasette en erken 14. 15. gün çıkıyor zaten
Gerçekten şansızsın ilk yaptığın testte pozitif duruyor kağıt kaymış gibi sadece ama bu bariz bozulmuş. Sen yeni test alTest bozuk çıktı. İçini açtım baktım böyle. Hayattaki şansım
Walla ya neyse hayırlısı iki gün sonra yeni test yapacağım. BakalımGerçekten şansızsın ilk yaptığın testte pozitif duruyor kağıt kaymış gibi sadece ama bu bariz bozulmuş. Sen yeni test al
bence predectior diye bir marka var böyle mi yazılıyor emin değilim ama bunu gibi o marka çok sağlam kaç ay tek çizgi çıktı çıktı hamile kaldığım ay ilk çift çizgimi gördüm resmen hiç yanılmıyor hiçte bozuk çıkmadıBuda erken gebelik testi zaten. Ama yinede silik çıkmış gibi sanki
Hayırlısı olsun ama hislerim pozitif olduğu yönünde kendini üzmeWalla ya neyse hayırlısı iki gün sonra yeni test yapacağım. Bakalım
Hayırlısı olsun inşallah hissettiğiniz gibidirHayırlısı olsun ama hislerim pozitif olduğu yönünde kendini üzme
11. Gün daha erken canım bekle 15. Gün yap hala ovitrellenin etkisi olabilir anca geçiyor iğnenin etkisi içinde gebelik hormonu var yalancı pozitif çıkarıyorKızlar 9 Ağustos Cuma akşamı saat 6 da ovitrella iğnesi yapıldı. Bugün 11. Gün testim silik çıktı gebelik var mıdır sizce rica etsem yardımcı olabilir misiniz
pozitif çıkarsa mutlaka haber ver inşallah pozitiftir. var mı bir belirtin hissetiğin birşeyHayırlısı olsun inşallah hissettiğiniz gibidir
Bekleyeceğim beklemekten başka elimden gelen bir şey yok11. Gün daha erken canım bekle 15. Gün yap hala ovitrellenin etkisi olabilir anca geçiyor iğnenin etkisi içinde gebelik hormonu var yalancı pozitif çıkarıyor
Hevesinizi kırmak istemem ama bence 14 günden sonrayı bekleyin ben 16. gün bile pozitif gördüğüm halde regl oldumKızlar 9 Ağustos Cuma akşamı saat 6 da ovitrella iğnesi yapıldı. Bugün 11. Gün testim silik çıktı gebelik var mıdır sizce rica etsem yardımcı olabilir misiniz
Var ama iğnenin etkisidir diye pek üstüme getirmiyorum ağızda tat değişikliği kalçamdan sırtıma vuran ağrı kaşık sancısı ağrısıpozitif çıkarsa mutlaka haber ver inşallah pozitiftir. var mı bir belirtin hissetiğin birşey
Öyle yapacağım bekleteceğimHevesinizi kırmak istemem ama bence 14 günden sonrayı bekleyin ben 16. gün bile pozitif gördüğüm halde regl oldum
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahÖyle yapacağım bekleteceğim
Hayırlısıyla inşallahGüzel sonuçlar alırsınız inşallah
Peki sizde mi ovitrella veya aşılama yaptırırdınızHadi yap ben çok pozitif hissediyorum
4 tane yumurtam vardı 1 tanesi sol tarafta 17 m 3 tanesi sağ tarafta 18 mKaç adet yumurtanız oluşmuştu kaçar mm.di ?