- 20 Mart 2024
- 443
- 102
- 26
- Konu Sahibi selvi _bdr
Kızlar 9 Ağustos Cuma akşamı saat 6 da ovitrella iğnesi yapıldı. Bugün 11. Gün testim silik çıktı gebelik var mıdır sizce rica etsem yardımcı olabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba fazla bekleyemedim dağılma çizgisi olabilir 11. Gün ideal değil mitest bozuk gibi ayrıca henüz erken test yapmak için
Evet aynı testten En baştakini hemen çektim diğerlerini bekledim hemen hemen 10 dakikada. Eczaneci dedi yarım saat bekleyinTüm fotolar aynı test mi? Kaç dkda çıktı
Evet aynı testten En baştakini hemen çektim diğerlerini bekledim hemen hemen 10 dakikada. Eczaneci dedi yarım saat sonra net olurTüm fotolar aynı test mi? Kaç dkda çıktı
Bence pozitif gibi. Testi yarın ilk idrarınla tekrarla ya da kan ver acilde akşamKızlar 9 Ağustos Cuma akşamı saat 6 da ovitrella iğnesi yapıldı. Bugün 11. Gün testim silik çıktı gebelik var mıdır sizce rica etsem yardımcı olabilir misiniz
Yarın ilk idrarla yapayım. Kaç için daha erken olabilir bence.yine umutlanmaktan korkuyorum yoruldumBence pozitif gibi. Testi yarın ilk idrarınla tekrarla ya da kan ver acilde akşam
Pozitif gibi duruyor sonuç. Sabah tekrarlayın isterseniz.Kızlar 9 Ağustos Cuma akşamı saat 6 da ovitrella iğnesi yapıldı. Bugün 11. Gün testim silik çıktı gebelik var mıdır sizce rica etsem yardımcı olabilir misiniz
Hayırlısı olsun inşallah Aynen canım sabah tekrar yapacağımPozitif gibi duruyor sonuç. Sabah tekrarlayın isterseniz.
değil. en az 14 gün bekleyinGaliba fazla bekleyemedim dağılma çizgisi olabilir 11. Gün ideal değil mi
Tam tersi aslında kan sonucu size en doğru sonucu verir. Yanılma payı yok :) ama siz bilirsiniz. İstediğiniz sonucu alırsınız umarımYarın ilk idrarla yapayım. Kaç için daha erken olabilir bence.yine umutlanmaktan korkuyorum yoruldum
Anladım teşekkür ederimdeğil. en az 14 gün bekleyin
Umarım inşallah aslında kaç defa bu durumu yaşadım yine bununla yüzleşmek üzüyor beniTam tersi aslında kan sonucu size en doğru sonucu verir. Yanılma payı yok :) ama siz bilirsiniz. İstediğiniz sonucu alırsınız umarım
Sen yap bizide bilgilendir hayırlı olsun şimdiden sadece testin içindeki kağıt kaymış bu sebeple çizgi dipte duruyor. 11. Günde silik çıkması normal üzülmeHayırlısı olsun inşallah Aynen canım sabah tekrar yapacağım
Sizce gebelik var mı yani anlamadımSen yap bizide bilgilendir hayırlı olsun şimdiden sadece testin içindeki kağıt kaymış bu sebeple çizgi dipte duruyor. 11. Günde silik çıkması normal üzülme
Bence gebelik var . Hatrı sayılır bir çizgi var. Hadi git iki test daha al eczane kapanmadan birini şimdi yap bakalım aynısı gibi mi çıkacak diğerini sabah ilk idrarla yaparsın aşılam yöntemi denendi sanırım doğru mu anladımSizce gebelik var mı yani anlamadım
Evet ama aşılama olmadım adetimin üçüncü günü femara kullandım sonra beşinci gün çatlatma iğnesi yapıldı bugün 11. Gün elim de bir tane test var yapsam mı bilemedim uzun bir bekleyiş olduğu için üzülmekten yoruldum yıprandım kan testi yapmaya cesaret bile edemiyorumBence gebelik var . Hatrı sayılır bir çizgi var. Hadi git iki test daha al eczane kapanmadan birini şimdi yap bakalım aynısı gibi mi çıkacak diğerini sabah ilk idrarla yaparsın aşılam yöntemi denendi sanırım doğru mu anladım
Hadi yap ben çok pozitif hissediyorumEvet ama aşılama olmadım adetimin üçüncü günü femara kullandım sonra beşinci gün çatlatma iğnesi yapıldı bugün 11. Gün elim de bir tane test var yapsam mı bilemedim uzun bir bekleyiş olduğu için üzülmekten yoruldum yıprandım kan testi yapmaya cesaret bile edemiyorum
bana test bozuk gibi geldi bence çarş veya perş tekrarlayın o zamana kadar da stres yapmayın inşallah hamilesinizdir.Kızlar 9 Ağustos Cuma akşamı saat 6 da ovitrella iğnesi yapıldı. Bugün 11. Gün testim silik çıktı gebelik var mıdır sizce rica etsem yardımcı olabilir misiniz