• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakabilir misiniz

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah biraz belirgin ama en iyisi kan ver ben bugün gene gittim kan verdim bakalım ne çıkacak sonuç

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah biraz belirgin ama en iyisi kan ver ben bugün gene gittim kan verdim bakalım ne çıkacak sonuç
Bunda daha belli sanki gittikçe doğalıyor gibi 🫠🥹

Eklentiler

• 8AB55086-F5AA-466B-BF6F-38168807DFF5.jpeg
    8AB55086-F5AA-466B-BF6F-38168807DFF5.jpeg
    84,7 KB · Görüntüleme: 56
Kuzum bence var gayet bellı yaa git acıle falan kan ver ben acılden geldim sımdı dayanamadım ama 2.30 çıktı bana ne oluyorsa bır hafta var daha ama aşırı kaşık ağrım var kahverengi leke geldi hiç gelmezdi ve daha bir hafta var bilmiyorum Cannes’da negatif çıkıyor babam sanki bütün belirtileri yaşıyorum

Kızlar yardımcı olabilir misiniz emin olamıyorum 🥲

Eklentiler

• 20250102_221406.jpg
    20250102_221406.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 20250102_221609.jpg
    20250102_221609.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 49
Kuzum bence var gayet bellı yaa git acıle falan kan ver ben acılden geldim sımdı dayanamadım ama 2.30 çıktı bana ne oluyorsa bır hafta var daha ama aşırı kaşık ağrım var kahverengi leke geldi hiç gelmezdi ve daha bir hafta var bilmiyorum Cannes’da negatif çıkıyor babam sanki bütün belirtileri yaşıyorum
Valla aşkım ankaradayım 2 haftadır yarın dönücez İstanbul’a uçaktan iner inmez direk acile gidip kan vercem bu arada 2.30 çıktıysa o değer yükselebilir bi değer çünkü hep burada öyle okudum , adete ne kadar kaldı senin şimdi ?

Var mı acaba die bende kndimi yiyorum bugün sabah olmicak gibi
Hayırlısı olsun inşallah sizin için de

Eklentiler

• 1000068884.jpg
    1000068884.jpg
    220,4 KB · Görüntüleme: 45
Adetime 5gun var teste guvenmıyorum sureklı kan verıyorum bence yok gıbı olsa çıkardı bence ama son kez gecıkırse deneyeceğim bakalım nasıp kısmet degısk kaşık ağrım var seni çok merak ettim hemen bana haber et bence sende var canım Allahım sağlıklı sıhhatli gelmeyi nasip etsin gönlüne göre versin Allahım

Adetime 5gun var teste guvenmıyorum sureklı kan verıyorum bence yok gıbı olsa çıkardı bence ama son kez gecıkırse deneyeceğim bakalım nasıp kısmet degısk kaşık ağrım var seni çok merak ettim hemen bana haber et bence sende var canım Allahım sağlıklı sıhhatli gelmeyi nasip etsin gönlüne göre versin Allahım
Amin canımın içi Allah razı olsun inşallah vardır sende de bende de 🥰🤲🏻 dediğim gibi reglin 1 2 gün gecikince tekrarla kan testini çünkü yükselebilir bir değer , geç döllenme olduysa her ihtimali düşünmek lazım 🥰🫠 ben seni haberdar edeceğim kan sonucu çıktığında daha vermedim İstanbul’a geçince vericem seninde regl tarihin 1 2 gün gecikince kan verdiğinde beni haberdar et tamam mı 🥰❤️🤗😘

5gun gelmez artık bana hayırlsınolsun haber ederim sana sende bana edersın canım hakkımızda hayırlı olsun bakalım

Back
X