- 9 Kasım 2024
- 336
- 80
- 13
- 23
- Konu Sahibi -MatiiLdaa-
Allah razı olsun sizinde kandiliniz mübarek olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallahSağol canımın içi bu arada regaip kandilin mübarek olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun sizinde kandiliniz mübarek olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallahSağol canımın içi bu arada regaip kandilin mübarek olsun
Amin hep beraber inşallahAllah razı olsun sizinde kandiliniz mübarek olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Bunda daha belli sanki gittikçe doğalıyor gibiCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah biraz belirgin ama en iyisi kan ver ben bugün gene gittim kan verdim bakalım ne çıkacak sonuç
Kuruma çizgisine benziyor canım test sararmışKızlar yardımcı olabilir misiniz emin olamıyorum
Valla aşkım ankaradayım 2 haftadır yarın dönücez İstanbul’a uçaktan iner inmez direk acile gidip kan vercem bu arada 2.30 çıktıysa o değer yükselebilir bi değer çünkü hep burada öyle okudum , adete ne kadar kaldı senin şimdi ?Kuzum bence var gayet bellı yaa git acıle falan kan ver ben acılden geldim sımdı dayanamadım ama 2.30 çıktı bana ne oluyorsa bır hafta var daha ama aşırı kaşık ağrım var kahverengi leke geldi hiç gelmezdi ve daha bir hafta var bilmiyorum Cannes’da negatif çıkıyor babam sanki bütün belirtileri yaşıyorum
Merhaba kuzucum kaç dk da çıktı o siliklik bide kuruma gibi görünüyor bir damla su damlatır mısın idrar damlattığın yereKızlar yardımcı olabilir misiniz emin olamıyorum
Merhaba bitanem 5 dakikada çıktı damlatıp baktım aynıMerhaba kuzucum kaç dk da çıktı o siliklik bide kuruma gibi görünüyor bir damla su damlatır mısın idrar damlattığın yere
Peki regl gecikmen veya regline ne kadar var inşallah gebesindir canım benimMerhaba bitanem 5 dakikada çıktı damlatıp baktım aynı
5 gün geçiyo İnşAllah Allah gönlümüze göre versinPeki regl gecikmen veya regline ne kadar var inşallah gebesindir canım benim
O halde yarın git hemen kan vermelisin5 gün geçiyo İnşAllah Allah gönlümüze göre versin
Var gibi duruyor bence kan vermelisin Allah hayırlısını versinVar mı acaba die bende kndimi yiyorum bugün sabah olmicak gibi
Hayırlısı olsun inşallah sizin için de
Amin tşk ederim yarın ilk işim o olcaVar gibi duruyor bence kan vermelisin Allah hayırlısını versin
Çizgi bariz görünüyor bat ne zaman ? Gecikme varsa gidip kan verin benceVar mı acaba die bende kndimi yiyorum bugün sabah olmicak gibi
Hayırlısı olsun inşallah sizin için de
Amin canımın içi Allah razı olsun inşallah vardır sende de bende de dediğim gibi reglin 1 2 gün gecikince tekrarla kan testini çünkü yükselebilir bir değer , geç döllenme olduysa her ihtimali düşünmek lazım ben seni haberdar edeceğim kan sonucu çıktığında daha vermedim İstanbul’a geçince vericem seninde regl tarihin 1 2 gün gecikince kan verdiğinde beni haberdar et tamam mıAdetime 5gun var teste guvenmıyorum sureklı kan verıyorum bence yok gıbı olsa çıkardı bence ama son kez gecıkırse deneyeceğim bakalım nasıp kısmet degısk kaşık ağrım var seni çok merak ettim hemen bana haber et bence sende var canım Allahım sağlıklı sıhhatli gelmeyi nasip etsin gönlüne göre versin Allahım