- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
- Konu Sahibi xXx1PrensAnnesixXx
-
xXx1PrensAnnesixXx canm albi testi gebelik yokken de çok net 2 çizgi verebiliyor yarn başka markayla tekrarla bence inşallah sende yalancı çizgi çıkarmamıştr
5 gun kala yaptigim testkizlar banada bakinnn
İnsallah sağlıklı sıhhatli gelir bebişinbu sabah yaptığım daha net ilk idrsrla yaptım
Canım test bozuk gibi 2. Bi gölge gözüküyor fakat birbirine çok yakınkizlar banada bakinnn
Kan ver canım kesin var
çizgiyi ben de görüyorum
çok sevindimkızlar az önce yaptım predictor early
Allahım maşallah yaakızlar az önce yaptım predictor early
çok sevindimgözün aydın, bence hemen kan ver, değerlerini takip et.
Allahım maşallah yaa ♥ kuzum artık gayet belli git kan ver, sağlıklı ilerlesin inşallah
Darısı bize inşallahya çok teşekkür ederim demek ki al bi sanılan kadar kötü bir test değil sadece fazla hassas
Aminn inşallah sizin de en kısa zamanda benimle dolsun göbüşünüzDarısı bize inşallah ♥
Neyi anlamadım hangi testiKuruma cizgisine benzettim ben
Aminnn bu gün ilk günümdü gelmedi adetimAminn inşallah sizin de en kısa zamanda benimle dolsun göbüşünüz
İlk attıgını görünce yazdım diger mesajlara bakmamıstım hamilemisinNeyi anlamadım hangi testi
Benimde bugünle 2 gün geçiyo heycanla bekliyorum testte yapmadımAminnn bu gün ilk günümdü gelmedi adetim
Aynen ben dün yaptım ama test bozuk çıktıBenimde bugünle 2 gün geçiyo heycanla bekliyorum testte yapmadım
Az önce yaptım bu pozitif demekse hamileyim :)İlk attıgını görünce yazdım diger mesajlara bakmamıstım hamilemisin
Hayırlısı olsun hakkımızda canım buraya yaz test yaparsanAynen ben dün yaptım ama test bozuk çıktıbu güne kadar negatif görmüştüm ama negatifin negatifini görmemiştim bi kaç gün sonra tekrar yapıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?