- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
- Konu Sahibi xXx1PrensAnnesixXx
-
Amin inşallah :) albi teste güven olmaz diyorlardı ama bu çizgi öyle bi çizgi değil dimi yani pembelik var :)Okadar erken olmasına rağmen çizgi var kuzu, sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım dün de çıkmış bu gün de çıktı, ama yinede kan verip takip et bakalım. Allah korusun, geçen ay ben de bata 4 gün kala test yapmaya başladım pozitifti testlerim ama 3 gün gecikmeyle adet oldum kimyasal gebelik olmuş yani. O yüzden kanla takip ettir istersen kuzum.Amin inşallah :) albi teste güven olmaz diyorlardı ama bu çizgi öyle bi çizgi değil dimi yani pembelik var :)
Canım dün de çıkmış bu gün de çıktı, ama yinede kan verip takip et bakalım. Allah korusun, geçen ay ben de bata 4 gün kala test yapmaya başladım pozitifti testlerim ama 3 gün gecikmeyle adet oldum kimyasal gebelik olmuş yani. O yüzden kanla takip ettir istersen kuzum.
Şuanki hali de böyle ışıkta daha güzel belli oldu sanki aaaVar canım var benim ilk testlere benziyor telefon ışıklarıyla didikliyodumgit gide pembelik arttırıyor kendini her sabah yapıyodum farkı görüceksin
Anladım canım, ozaman batı bekle ama sürekli test yap testle takip et balımküçük yerdeyim maalesef herkese yayılıyor eğer bi test yaptırırsam garantilemeden yapmak istemiyorum
Canım adet oldunmuGördüm canımSabah ilk idrarınla tekrar yap yine böyle çıkarsa kan ver ♥ inşallah gebesindir benim de bat yarın, senin nekadar geçti adetin?
Yok bitanem bekliyorum henüz gelen giden yok ama akıntım varCanım adet oldunmu
Akıntı adet gibi mi yoksa beyaz mi canım bide göğüslerde dolgunluk hissi falan varmiYok bitanem bekliyorum henüz gelen giden yok ama akıntım var
baya belli, tebriklerküçük yerdeyim maalesef herkese yayılıyor eğer bi test yaptırırsam garantilemeden yapmak istemiyorum
Şuanki hali de böyle ışıkta daha güzel belli oldu sanki aaa ❣
Hafif sulu beyazımsı krem rengi gibi canım evet göğüslerim de dolgun ve uçları hassas kuzumAkıntı adet gibi mi yoksa beyaz mi canım bide göğüslerde dolgunluk hissi falan varmi
Peki normalde adet olacağın zman göğüslerde o belirti olurmuydu kuzumHafif sulu beyazımsı krem rengi gibi canım evet göğüslerim de dolgun ve uçları hassas kuzum
Yok canım olmazdı hatta ben hiç göğüs ağrısı yaşamazdım bi geçen ay bi de bu ay yaşadım göğüs ağrısı ve geçen ay 3 4 gün kala geçmişti ağrısı,Peki normalde adet olacağın zman göğüslerde o belirti olurmuydu kuzum
Hadi inşallah inşallah peki son soru sorayim gaz sancısı cekiyomusunYok canım olmazdı hatta ben hiç göğüs ağrısı yaşamazdım bi geçen ay bi de bu ay yaşadım göğüs ağrısı ve geçen ay 3 4 gün kala geçmişti ağrısı,
Aslında evet ama ben folik asit kullanıyorum başladım başlayalı sürekli gaz varHadi inşallah inşallah peki son soru sorayim gaz sancısı cekiyomusun
Anladım Canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumAslında evet ama ben folik asit kullanıyorum başladım başlayalı sürekli gaz var
İnşallah canımAnladım Canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Umutlandirmak istemiyorum ama belirti yani psikolojik degilseİnşallah canım ♥ bunlar belirti mi peki?
İnşallah canım ♥ bilmiyorum ki 2 3 gün önce böyle her an adetim sökülecek gibi sancılarım oluyordu ama bu gün sadece bel ağrım var, hayırlısı olsun inşallahUmutlandirmak istemiyorum ama belirti yani psikolojik degilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?