- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
- Konu Sahibi xXx1PrensAnnesixXx
-
At canım bakayim
Canım bi üzerinden çekermidin tam gözükmüyor ama bi gölge var gibi
inşallah canım geçmedi daha 5 günüm var ama erken yumurtladım bu ay adet bitiminden hemen sonraGördüm canımSabah ilk idrarınla tekrar yap yine böyle çıkarsa kan ver ♥ inşallah gebesindir benim de bat yarın, senin nekadar geçti adetin?
Yarın tekrar yap canım inşallah bebiş geliyorduradetim
inşallah canım geçmedi daha 5 günüm var ama erken yumurtladım bu ay adet bitiminden hemen sonra
İnsallah vardır çok teşekkürler :)çizgi yerini belli ediyor var gibi. Sabah bidaha tekrarlayın daha net belli edecektir
Yarın sabah tekrarlayacağım teşekkür ederim canımCanım var gibi duruyo çizgi gördüm ben ama en güvenilir yarın sabah ilk idrarla yap gene aynı işe git kan ver
yarın sabah tekrar yapacağım yok doktora hemen gitmem eğer varsa da boşuna stres oluyor :)Ben gördüm gebelik varama adetin in gecmesini bekle suan cok silik düşük cıkar beta hcg bosa strese girme iki günde Bi takip etmek lazım cünkü
İnşallah çok teşekkür ederim :)Yarın tekrar yap canım inşallah bebiş geliyordur ♥
Peki Ya bu?Albi markasına güvenme canım inşallah vardır
Bu farklı bir test miPeki Ya bu?
Evet bu clearpinkBu farklı bir test mi
Allah gönlüne göre versin inşallah canımEvet bu clearpink
Testi yapalı 10 dk olmamıştı nasıl kurumuş gibi anlamadım?Erken gebelik testiyle deneyin. Cizgi yeri kurumus gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?