• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim

Amin inşallah :) albi teste güven olmaz diyorlardı ama bu çizgi öyle bi çizgi değil dimi yani pembelik var :)
Canım dün de çıkmış bu gün de çıktı, ama yinede kan verip takip et bakalım. Allah korusun, geçen ay ben de bata 4 gün kala test yapmaya başladım pozitifti testlerim ama 3 gün gecikmeyle adet oldum kimyasal gebelik olmuş yani. O yüzden kanla takip ettir istersen kuzum.

Canım dün de çıkmış bu gün de çıktı, ama yinede kan verip takip et bakalım. Allah korusun, geçen ay ben de bata 4 gün kala test yapmaya başladım pozitifti testlerim ama 3 gün gecikmeyle adet oldum kimyasal gebelik olmuş yani. O yüzden kanla takip ettir istersen kuzum.

küçük yerdeyim maalesef herkese yayılıyor eğer bi test yaptırırsam garantilemeden yapmak istemiyorum😊
Var canım var benim ilk testlere benziyor telefon ışıklarıyla didikliyodum😂 git gide pembelik arttırıyor kendini her sabah yapıyodum farkı görüceksin
Şuanki hali de böyle ışıkta daha güzel belli oldu sanki aaa ❣️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 58
Back