- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
- Konu Sahibi xXx1PrensAnnesixXx
İlk post açtığım fotolara bakarsanız sevinirim. Sonradan attıklarımı dün yapmıştım çünküErken gebelik testiyle deneyin. Cizgi yeri kurumus gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk post açtığım fotolara bakarsanız sevinirim. Sonradan attıklarımı dün yapmıştım çünküErken gebelik testiyle deneyin. Cizgi yeri kurumus gibi
Test yeri kurumuş gibi rengi var. Arkadaşimında her ay testi böyle çikiyor ama adet oluyor. Oyüzden ümitlendrmek istemedim. Erken gebelik testh alirsaniz daha net cikar varsaTesti yapalı 10 dk olmamıştı nasıl kurumuş gibi anlamadım?
Daha önce hiç yaptıklarım böyle olmamıştı sadece devita da olmustu o yüzden dedim bendeTest yeri kurumuş gibi rengi var. Arkadaşimında her ay testi böyle çikiyor ama adet oluyor. Oyüzden ümitlendrmek istemedim. Erken gebelik testh alirsaniz daha net cikar varsa
Ozaman insallah vardir tek teste bagli kalmayinDaha önce hiç yaptıklarım böyle olmamıştı sadece devita da olmustu o yüzden dedim bende
Adet günümde kan vericemOzaman insallah vardir tek teste bagli kalmayin
Negatif gibi ama cizgiyi gorenlerde varmis ben gormedmEczanelerde adet oncesi erken gebelik testleri satiliyor onlardan alsana onlar net cikariyor diye biliyorum. Cok erken diye belki cikmamis olabilir.
Evet ben daha net görüyorum elimdeResimde olduğundan silik çıkıyor bide o var
çizgi yerini belli ediyor var gibi. Sabah bidaha tekrarlayın daha net belli edecektir
Gördüm canımSabah ilk idrarınla tekrar yap yine böyle çıkarsa kan ver ♥ inşallah gebesindir
benim de bat yarın, senin nekadar geçti adetin?
Ben gördüm gebelik varama adetin in gecmesini bekle suan cok silik düşük cıkar beta hcg bosa strese girme iki günde Bi takip etmek lazım cünkü
Canım var gibi duruyo çizgi gördüm ben ama en güvenilir yarın sabah ilk idrarla yap gene aynı işe git kan ver
Kan ver canım kesin vargünaydn Kızlar ilk idrarla şimdi yaptım bunu da bakar mısınız
Bugünki daha belirgin değil miKan ver canım kesin var![]()
Evet canımBugünki daha belirgin değil mi ❣ Bana da öyle geldi
Bat gunum gelsin öyle vermeyi düşünüyorum testle takip yapıcam:)Evet canım❣ ne zaman kan vereceksin?
Tamam canım dikkat et kendine, kaç gün var bata canım.Bat gunum gelsin öyle vermeyi düşünüyorum testle takip yapıcam:)
çizgiyi ben de görüyorumgünaydn Kızlar ilk idrarla şimdi yaptım bunu da bakar mısınız
App e göre 5 gün var :)Tamam canım dikkat et kendine, kaç gün var bata canım.
Dün akşamkiden daha belirgin oldu bu sabahki hatta daha pembemsi gözle daha ayrı gözüküyor :)çizgiyi ben de görüyorum![]()
Okadar erken olmasına rağmen çizgi var kuzu, sağlıkla ilerlesin inşallahApp e göre 5 gün var :)