• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yardım edermisiniz bana da lütfen bu ne anlama geliyor? Acil cvp lütfen çok merak ediyorum

Eklentiler

• PicsArt_04-08-06.00.08.jpg
    PicsArt_04-08-06.00.08.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 204
Kızlar bugün asilamamin 14. Günü evde test yaptım negatif yatın kan testi yaptırcam asilamada gebelik en erken ne zaman çıkar idrar testinde

arkadaşlar neden bilginiz tam olmadan hamilelik var diyorsunuz anlamıyorum? BAriz şekilde olmadığı belli testin biri mart ayında atılmış biri nisan da ama ilgimi çekti baktım. İnsanları ümitlendirmeyin derim.

Arkadaşlar merhaba. SAT 4 Nisandı, hala adet olamadım. Bugün bi idrardan bakayım dedim, silik çizgi gördüm. Yanılıyorum galiba dedim eşim de gördü. Yarın kan tahlili için gideyim mi sizce yoksa bi hafta daha bekleyip adet olmazsam mı gideyim ne dersiniz ? Siz de görüyor musunuz ?

Eklentiler

• IMG_3654.JPG
    IMG_3654.JPG
    28,3 KB · Görüntüleme: 129
Arkadaşlar merhaba. SAT 4 Nisandı, hala adet olamadım. Bugün bi idrardan bakayım dedim, silik çizgi gördüm. Yanılıyorum galiba dedim eşim de gördü. Yarın kan tahlili için gideyim mi sizce yoksa bi hafta daha bekleyip adet olmazsam mı gideyim ne dersiniz ? Siz de görüyor musunuz ?
Hayırlı olsun canım var gelmiş meleğin 4 Nisa'nda adet oldun ve bugün 15 Nisa'n iyi çıkmış çizgin

Hayırlı olsun canım var gelmiş meleğin 4 Nisa'nda adet oldun ve bugün 15 Nisa'n iyi çıkmış çizgin
11 gün civarı bi gecikmem oldu. Ayy inşallah dediğiniz gibidir :KK36: İdrar testleri yanıltabiliyor diye umutlanmayayım dedim ama sormadan da duramadım
bi dakika canım senin sat son adet oluyor beklenen adet yani bat demek istedin senin adet olma tarihin 4 Nisanda ve sen adet olmadıysan direk kana git o zaman nettir o test

bi dakika canım senin sat son adet oluyor beklenen adet yani bat demek istedin senin adet olma tarihin 4 Nisanda ve sen adet olmadıysan direk kana git o zaman nettir o test

Yani aşağı yukarı 4-5 mayıs gibi adet olmam lazımdı olmadım, geçen ay 4 nisanda olmuştum, ben mi yanlış sormuşum sorarken :KK57: dediğiniz gibi çıkar inşallah. Yarın sabah kan vermeye gideceğim bakalım. Emin olmuş olurum en azından

Yani aşağı yukarı 4-5 mayıs gibi adet olmam lazımdı olmadım, geçen ay 4 nisanda olmuştum, ben mi yanlış sormuşum sorarken :KK57: dediğiniz gibi çıkar inşallah. Yarın sabah kan vermeye gideceğim bakalım. Emin olmuş olurum en azından
Git git canım güzel haberlerle döneceksin ;)

canım verdiğin tarihe göre testin çok silik. ben şüpheli gördüm son adet tarihine ve gecikmene göre. inşallah iyi haber verirsin.

Arkadaşlar 32 çıkmış, dün sormuştum size idrar sonucumu, geç döllenme mi oluyor yoksa düşük mü sizce ?

Arkadaşlar 32 çıkmış, dün sormuştum size idrar sonucumu, geç döllenme mi oluyor yoksa düşük mü sizce ?
Canım belki geç döllenmedir iki günde bir kan testi yaptır artış iki katı olmalı dualrımdasın inşallah meleğin tutunur sana kuzum içini ferah tut

Back
X