• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 2 hafta var dış gebelik geçirdm ocakta o ndnle en ufak değişiklikte doktora gidiyorum 4gün arayla kanda hcg bakıldı ilki 0.1700 ikincisi 0.9700 sizce bşyler olablrmi daha erken dye böyle çıkarmı yumurtama ağrısı çekenlerdenim adetten hemen snra yumurtlamam oldu yani döllendiyse bi süre geçti üstünden erken döllenme olmuş olablr bu ihtimal var

Kızlar adetime 2 hafta var dış gebelik geçirdm ocakta o ndnle en ufak değişiklikte doktora gidiyorum 4gün arayla kanda hcg bakıldı ilki 0.1700 ikincisi 0.9700 sizce bşyler olablrmi daha erken dye böyle çıkarmı yumurtama ağrısı çekenlerdenim adetten hemen snra yumurtlamam oldu yani döllendiyse bi süre geçti üstünden erken döllenme olmuş olablr bu ihtimal var

Valla burdan okuduklarima gore hersey olabilir. Insallah vardir. Ama 5 ve alti yok die biliyorum ve 4 gun arayla diyorsun daha yuksek cikmasi gerekmez mi .ama dedigim gibi hersey olabilir sen yinede dikkat et

Valla burdan okuduklarima gore hersey olabilir. Insallah vardir. Ama 5 ve alti yok die biliyorum ve 4 gun arayla diyorsun daha yuksek cikmasi gerekmez mi .ama dedigim gibi hersey olabilir sen yinede dikkat et
Cnm blmyrm inşallah vardır diye umud ediyorum ama artmi zaten 1700den 9700çıkmş ama henüz sıfırlarda 1 bile dgl bakalm nasip allah ne derse o dedğn gbi bu iş mucize işi Saolasn cvbn için

Merhaba kızlar son kullanma tarihi geçmiş gebelik testinin doğru sonuç gösterme ihtimali nedir sizce. Test aldım bakmadan meğerse tarihi geçmiş

Yanlş olablr dye blyrm cnm bnce kutusuyla aldğn yere gt yenisini iste nolur nolmaz snçta bşy olmasa son kullanma tarihi olmaz dimi

Selam kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin
ben normalde 33 günde bir adet olurum adetim 7 gün sürer. bu haziranın 11 inde adetim bitti, sonra çekince uzayan bol bir akıntı geldi 15 inde geri çekilme ile ilişkiye girdik. 5 gün sonra 20-21 haziranda çok az pembemsi leke geldi. şu an adetime 9 gün var, her yerim şişti ve ağrıyor.
sizce erken döllenme olmuş olabilir mi, adetten sonra gelen yapışkan akıntı gibi bi akıntı sonra hiç olmadı çünkü.
20 si yerleşme kanaması olabilir mi ? kanda test yapsam sonuç alır mıyım ki :110:

böyle bi şey tecrübe etmiş olan var mı yardım lütfen.

Herkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• 20181208_124424.jpg
    20181208_124424.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba umarım hamileliktir ben silik Bile olsa dayanamaz hem n kan testi verirdim.... malesef ki silik bile çıkmıyor

kızlar geçen aykimyasal gebelik yaşadım bugun test yaptım normal bakınca bişey görünmedi ama arkasından telefon ışığı tutunca ikinci çizgi bariz görünüyor. elinde kullanılmamış testin arkasına hiç ışık tutup bakan oldumu gerçekten aslında o çizginin yeri bellimi merak ettim ben bu akşam bir aksilik olmazsa testi yapmadan önce arkasından telefon ışığı ile bakıcam.

Back
X