Canım belki geç döllenmedir iki günde bir kan testi yaptır artış iki katı olmalı dualrımdasın inşallah meleğin tutunur sana kuzum içini ferah tut
İnşallah. Doktora gidip bi soracağım bakalım şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım belki geç döllenmedir iki günde bir kan testi yaptır artış iki katı olmalı dualrımdasın inşallah meleğin tutunur sana kuzum içini ferah tut
Sor kuzum ama dr da iki gündeki artışa göre yorum yapar usg de bakar belki ilaç falan verir herşey gönlünce olsun kuzum haber vermeyi unutmaİnşallah. Doktora gidip bi soracağım bakalım şimdi
Sor kuzum ama dr da iki gündeki artışa göre yorum yapar usg de bakar belki ilaç falan verir herşey gönlünce olsun kuzum haber vermeyi unutma
Merak ettim kişi bu testen sonra hamile kaldınız mı?
Kızlar adetime 2 hafta var dış gebelik geçirdm ocakta o ndnle en ufak değişiklikte doktora gidiyorum 4gün arayla kanda hcg bakıldı ilki 0.1700 ikincisi 0.9700 sizce bşyler olablrmi daha erken dye böyle çıkarmı yumurtama ağrısı çekenlerdenim adetten hemen snra yumurtlamam oldu yani döllendiyse bi süre geçti üstünden erken döllenme olmuş olablr bu ihtimal var
Cnm blmyrm inşallah vardır diye umud ediyorum ama artmi zaten 1700den 9700çıkmş ama henüz sıfırlarda 1 bile dgl bakalm nasip allah ne derse o dedğn gbi bu iş mucize işi Saolasn cvbn içinValla burdan okuduklarima gore hersey olabilir. Insallah vardir. Ama 5 ve alti yok die biliyorum ve 4 gun arayla diyorsun daha yuksek cikmasi gerekmez mi .ama dedigim gibi hersey olabilir sen yinede dikkat et
Kullandım negatif çıktı. Testin tarihi 03/2016 idi. Doğru gibime geldi hamileyim gibime gelmiyorYanlş olablr dye blyrm cnm bnce kutusuyla aldğn yere gt yenisini iste nolur nolmaz snçta bşy olmasa son kullanma tarihi olmaz dimi
Anladm cnm bilmyrm hç denk gelmedi bana başka bi bilgm ykKullandım negatif çıktı. Testin tarihi 03/2016 idi. Doğru gibime geldi hamileyim gibime gelmiyor
Bnmde çok oldu böyle cnm ama bşy çıkmamıştı allah gönlüne göre versnHerkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz?
cnm testin markası neHerkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz?
Albi canımcnm testin markası ne