• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şaşırdım şimdi.Sadece 10 gün gecikmeye silik bulmuştum ama geç döllenme olabilir sanmıştım.Hayırlı haberlerini alırız canım inşallah

İnşallah canım. birkaçgün bekleyeceğim cumaya kadar olmazsam yine kan testi vericem. negatifse kadın doğumcuya giderim artık.
Rabbim senin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

İnşallah canım. birkaçgün bekleyeceğim cumaya kadar olmazsam yine kan testi vericem. negatifse kadın doğumcuya giderim artık.
Rabbim senin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Yazarsın buraya gene.Merakta bırakma olur mu?Amin canm inşallah.

Merhaba, benim teste de bakarmısınız kızlar adetime 4 gün var erken test yaptım

Eklentiler

• IMG_9542.JPG
    IMG_9542.JPG
    27,9 KB · Görüntüleme: 285
gulsen001 gulsen001 canım bende aynen bunu merak ediyordum iyiki yazmışsın.
bende 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum.
dün akşam normal gebelik testi yaptım ışığa tutunca yeri belli oluyor ikinci testin.
bende sonucum ne çıkacak çok merak ediyorum.
adetime 4 5 gün var.
senden ricam bana haber verir misin kan sonucunu?

Bu arada benim 14. gün oldu geçeli ama hala tık yok. ben de senin aldığın testten aldım birşey cıkmadı.

kızlar en iyi predictor'den bile daha garantidir kan testi yaptırmak. inanın ona verdiğiniz paraya değmiyor. burdaki eczaneden aldım 25 TL, yandaki poliklinik 33 TL'ye kan testi yapıyor.

bir kere beta hcg belli bir değere gelene kadar zaten silik çizgi çıkıyor acabamı değilmi diye kafaya takıyorsun. halbuki kanda 5'in üzerine çıktınmı kesin hamilesin işte. ondan sonra yapman gereken 2 gün sonra kan testini tekrar ettirmen çünkü beta hcg hormonu 2 günde 2'ye katlıyor.

kızlar en iyi predictor'den bile daha garantidir kan testi yaptırmak. inanın ona verdiğiniz paraya değmiyor. burdaki eczaneden aldım 25 TL, yandaki poliklinik 33 TL'ye kan testi yapıyor.

bir kere beta hcg belli bir değere gelene kadar zaten silik çizgi çıkıyor acabamı değilmi diye kafaya takıyorsun. halbuki kanda 5'in üzerine çıktınmı kesin hamilesin işte. ondan sonra yapman gereken 2 gün sonra kan testini tekrar ettirmen çünkü beta hcg hormonu 2 günde 2'ye katlıyor.
Napsam yarında kan testimi yaptırsam, ne kdr sürede belli oluyor acaba ?

Napsam yarında kan testimi yaptırsam, ne kdr sürede belli oluyor acaba ?
canım eğer tüp bebek, aşılama gibi bir yan yöntem kullanmadıysan, yaptırabilirsin. çünkü yan yöntemlerde mutlaka hormon ilacı, çatlatma iğnesi falan değerlerde oynamaya sebep olabiliyor. o ilaçların etkisinin geçmesi beklendiğinden işlemden 14 gün sonra kan testi istiyor doktorlar. ama senin normal yollaysa gidip baktırabilirsin tabi.

haa birşey daha var; kan testinde 5'in üzerinde çıktı diye de hemen hamileyim diye sevinme çünkü kimyasal gebelik olma ihtimali de olabilir. ben yaşadım; adetime 3 gün kala 39 çıktı değerim havalara uçtum ama 48 saat sonra 2'ye katlayacağı yerde gerilemeye başladı. dilerim sende öyle olmaz.

kan testi sana predictorden daha kesin sonuç verir. ama yine de en kesin sonuç için adet döneminin geçmesini bekle canım.

Back
X