• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım eğer tüp bebek, aşılama gibi bir yan yöntem kullanmadıysan, yaptırabilirsin. çünkü yan yöntemlerde mutlaka hormon ilacı, çatlatma iğnesi falan değerlerde oynamaya sebep olabiliyor. o ilaçların etkisinin geçmesi beklendiğinden işlemden 14 gün sonra kan testi istiyor doktorlar. ama senin normal yollaysa gidip baktırabilirsin tabi.

haa birşey daha var; kan testinde 5'in üzerinde çıktı diye de hemen hamileyim diye sevinme çünkü kimyasal gebelik olma ihtimali de olabilir. ben yaşadım; adetime 3 gün kala 39 çıktı değerim havalara uçtum ama 48 saat sonra 2'ye katlayacağı yerde gerilemeye başladı. dilerim sende öyle olmaz.

kan testi sana predictorden daha kesin sonuç verir. ama yine de en kesin sonuç için adet döneminin geçmesini bekle canım.
Teşekkür ederim Cvp verdiğin için, c.tesi regli günüm olmadı pazarın geçmesinide beklicem muhtemelen p.tesi kan testi yaptırım,ilk ve normal yolla olmasını beklediğim için heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum. Olma ihtimali bile güzel..
Allahım isteyen herkese tez zamanda hayırlısını nasip etsin.

Teşekkür ederim Cvp verdiğin için, c.tesi regli günüm olmadı pazarın geçmesinide beklicem muhtemelen p.tesi kan testi yaptırım,ilk ve normal yolla olmasını beklediğim için heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum. Olma ihtimali bile güzel..
Allahım isteyen herkese tez zamanda hayırlısını nasip etsin.
Amin canimmm. Ben de 17 martta asilama yaptirdim cumartesi gununu bekliyorum kan testi icin. Insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz.

Merhaba acaba adet oldunuzmu benimde 20 gun gecmisti gitmedik doktor yapmadik test birakmadim evdeki testtin birinde net ikinci kirmizi cizgi dahi gordum ama kan testim 2.0 di ve sonunda hasta oldum:( suanda hastayim besinci gun ve kanamam cok benim dort gun surer hastaligim ve biter besinci gunde azalir ve cok agrili gecti suan bile kasikma hissediyorum benimle ayni durumu yasayan varmi

Merhaba acaba adet oldunuzmu benimde 20 gun gecmisti gitmedik doktor yapmadik test birakmadim evdeki testtin birinde net ikinci kirmizi cizgi dahi gordum ama kan testim 2.0 di ve sonunda hasta oldum:KK43: suanda hastayim besinci gun ve kanamam cok benim dort gun surer hastaligim ve biter besinci gunde azalir ve cok agrili gecti suan bile kasikma hissediyorum benimle ayni durumu yasayan varmi
Kimyasal gebelik olmus olabilir canim. Daha sonra vucut kendisi dusuk yapiyor o yuzden biraz agrili, uzun ve yogun kanamali geciyor. Ben yasadim :(

Günaydınlar yarın olmam gerekiyor benimde
Beklemek çok sıkıcı,ilk gün sabahlara kdr uyuyamıyorum ben çok sancılı geçiyor,şimdi 20 günde geçse kimsayal olabiliyormu yani

Merhaba acaba adet oldunuzmu benimde 20 gun gecmisti gitmedik doktor yapmadik test birakmadim evdeki testtin birinde net ikinci kirmizi cizgi dahi gordum ama kan testim 2.0 di ve sonunda hasta oldum:KK43: suanda hastayim besinci gun ve kanamam cok benim dort gun surer hastaligim ve biter besinci gunde azalir ve cok agrili gecti suan bile kasikma hissediyorum benimle ayni durumu yasayan varmi

Hayır daha olmadım bende. Dr A gitmeyi planlıyorum bakalım

20 gün gecikme diyorsun, kanaman çok yoğun ve ağrılıysa dr. A git mutlaka. Düşük yapıyor olabilirsin.. Bazen gebelik kesesi oluşuyor ama içinde sağlıklı bebek oluşmuyor ve düşükle sonuçlanıyor. Korkutmak gibi olmasın ama bu kadar geç kalmadan dr. A görünmesiniz gebelik şüphesi olduğunda..ben çok yakında bunu yaşadım.

20 gün gecikme diyorsun, kanaman çok yoğun ve ağrılıysa dr. A git mutlaka. Düşük yapıyor olabilirsin.. Bazen gebelik kesesi oluşuyor ama içinde sağlıklı bebek oluşmuyor ve düşükle sonuçlanıyor. Korkutmak gibi olmasın ama bu kadar geç kalmadan dr. A görünmesiniz gebelik şüphesi olduğunda..ben çok yakında bunu yaşadım.
Not: doktora gittim demişsin, pardon gözden kaçırdım.. Ama belki de çok erken gittin? Neden ne ise öğren, belki kist, belki düşük.. Sağlık mühim şey. Geçmiş olsun.

Mrb. Benim merak ettigim idrar testlerinde o ikinci cizginin yeri bellimidir hep. Yani idrarimizi yaptigimizda gebelik varsa ikinci cizgi ciksin die onun yeri yapilmismidir mekanizmasinda..yoksa dumduz bir beyaz bir kagit midir..biraz karisik oldu..neden soruyorum az once test yaptim normal bakiyorum hic bisey yok cama tutuyorum ikinci cizgi goruyorum..yani mekanizmada hep boyle bi cizgi varmiydi hamilelik olsaydi mi belirginlesecekti.
Hamilelik olmazsa goremezsin 2. Cizgiyi

gulsen001 gulsen001 canım bende aynen bunu merak ediyordum iyiki yazmışsın.
bende 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum.
dün akşam normal gebelik testi yaptım ışığa tutunca yeri belli oluyor ikinci testin.
bende sonucum ne çıkacak çok merak ediyorum.
adetime 4 5 gün var.
senden ricam bana haber verir misin kan sonucunu?

Mrb. Ondan donra iki test yaptim malesef bariz negatif. Bugun adet gunumdu olmadim yine yaptim negatif bakalim yarin belki olurum ama hic bir belirtim yok ne adet ne gebelik :( sen ne yaptin

Mrb. Ondan donra iki test yaptim malesef bariz negatif. Bugun adet gunumdu olmadim yine yaptim negatif bakalim yarin belki olurum ama hic bir belirtim yok ne adet ne gebelik :KK43: sen ne yaptin

canım aynı şekilde ilk yaptığım test silikti biliyorsun sonraki iki test nagatifti ve dün sabah adet oldum. senin için hayırlısı olur inşallah.

Bu testler cok yaniltiyor gercekten. Umut ediyoruz bi sekilde..Bidahaki ay insallah istedigin sonucu alirsin.

ya iğnenin etkisi ya da kimyasal gebelikti canım.
çünkü bariz silik çizgi gördüm ben iğnemin 11.günü akşamı.
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
sen adet oldun mu?

ya iğnenin etkisi ya da kimyasal gebelikti canım.
çünkü bariz silik çizgi gördüm ben iğnemin 11.günü akşamı.
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
sen adet oldun mu?
Aynen dogru olabilir igneler konusunda pek bi bilgim yok o aşamaya gelemedim henuz. Ben dha adet olmadim cnm benimde buyuk ihtimal rahim filmi etkiledi.

Back
X