• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar merhaba. benim adetime 4gun var. Test yaptim yorumlar misiniz 20170403_180102_HDR-1.jpg

Merhaba kızlar serehone yani klomene eş değer ilaç kullandım 18 martta rahim filmi çekildim 20 martta çatlatma iğnesi oldum ama stresten gün aşırı ilişki olmadı ama 17 ve 19 martta ilişki oldu 2 nisan adet tarihim ve adet olmadım dün test yaptım idrar tetsi negatif cıktı ya hiçbir belirtide hissetmiyorum bir fikir verin daha önce düşük olmustu çok korkuyorum

Ben ilk cocugumda test yaptigim zaman ikinci cizgi cok silikti acik pembe seklinde
Emin olmak icin kan testide yaptim 2 bucuk haftalik hamile ciktim
Daha adet gunume 5 gun var diyorsun bir hafta sonra tekrar yap insallah pozitif cikar

Not: doktora gittim demişsin, pardon gözden kaçırdım.. Ama belki de çok erken gittin? Neden ne ise öğren, belki kist, belki düşük.. Sağlık mühim şey. Geçmiş olsun.
Sevgili nena ve merak edenler malesef sanirim kimyasal bir gebelik yasadim yada adet duzenim degisti dokdora gittikden uc gun sonra kanamam basladigi icin gorunme gereksinimi duymadim fakat hastaligimda hem cok kanamali hemde cok agrli oldu yani normalden farkliydi suan iyiyim insallah farkli bisey yoktur umuduyla bekliyorum bir dahaki ayi yacda bebisi:) rabbim isteyen herkeze saglikla bebegine kabusmayi nasip etsin kisa zamanda saolun kizlar cok gec gordum msjlarinizj

Sevgili nena ve merak edenler malesef sanirim kimyasal bir gebelik yasadim yada adet duzenim degisti dokdora gittikden uc gun sonra kanamam basladigi icin gorunme gereksinimi duymadim fakat hastaligimda hem cok kanamali hemde cok agrli oldu yani normalden farkliydi suan iyiyim insallah farkli bisey yoktur umuduyla bekliyorum bir dahaki ayi yacda bebisi:) rabbim isteyen herkeze saglikla bebegine kabusmayi nasip etsin kisa zamanda saolun kizlar cok gec gordum msjlarinizj
Mutlaka doktora gidin derim, eğer bir kese olmuş ve düşmüşse parça kalabilir, yapışıklık olabilir.

Mrb. Benim merak ettigim idrar testlerinde o ikinci cizginin yeri bellimidir hep. Yani idrarimizi yaptigimizda gebelik varsa ikinci cizgi ciksin die onun yeri yapilmismidir mekanizmasinda..yoksa dumduz bir beyaz bir kagit midir..biraz karisik oldu..neden soruyorum az once test yaptim normal bakiyorum hic bisey yok cama tutuyorum ikinci cizgi goruyorum..yani mekanizmada hep boyle bi cizgi varmiydi hamilelik olsaydi mi belirginlesecekti.
Merhaba bende de oldu gözle zor görülür bir cizgiydi ama hamile değilmişim normalde diğer yaptıklarımda kesinlikle çizgi gözükmüyordu ama bunda hafif gozukmustu ama hamile degilmisim sonraki ay yaptım çizgi net çıktı hamile kalmışsim o ay

Agzinizdan bal damliyor. Ama sorun normal bakinca hic birsey yok.arkasindan isik yansiyinca belli oluyo. Acaba o cizgi hep varmiydi zaten mekanizmasinda. 3 senedir cocuk istedigim icin heveslenmek istemiyorum. Cok sagolun cvp verdiginiz icin
İnşallah vardır ama umutlanma aynı benimkide öyle idi ışıkta hafif belli oluyordu ama kan test yaptım hamile değildim tabiki adedetin geçerse tekrar yap

Back
X