Testin gorunmuyorselam kizlar birde benimkine bakin derim bat 2 gun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi
- Konu Sahibi gulsen001
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adet gecmeden dogru sonuc alamazsin.ama burda okuduklarima gore maksimum 4 veya 5 gun kala ki bu döllenmeye bagli ogrenebilirsinAdeti bekletemem ilişkiden kaç gün sonra idrar testi yapabilirm
Cok net cikmis hayirli olsun. Ama kan testinde daha net emin olursun.Arkadaslar merhaba. benim adetime 4gun var. Test yaptim yorumlar misinizEki Görüntüle 1976788
Cok tesekkur ederim insallah :) insallah siz de cok sevinceginiz haberler alirsinizCok net cikmis hayirli olsun. Ama kan testinde daha net emin olursun.
Amin insallah :)) yaptirabildin mi kan testiCok tesekkur ederim insallah :) insallah siz de cok sevinceginiz haberler alirsiniz
Canm yarin sabahta yap mitlka gun gun koyulasirsa var demek ...Adetime 5 gun var
Yokmus cnm ondan sonra cok yaptim bugun bile.. bugun 4.gun hala olmadim hic belirtide yok zaten olsa bugun mutlaka cikardi. Stresten gelmiyor galibaCanm yarin sabahta yap mitlka gun gun koyulasirsa var demek ...
Canim bahar aylarinda gecikme olur.dort gunden fazla gecikme olursa mutlka kan testi ver ...Yokmus cnm ondan sonra cok yaptim bugun bile.. bugun 4.gun hala olmadim hic belirtide yok zaten olsa bugun mutlaka cikardi. Stresten gelmiyor galiba
Yarin vericem en azindan kafam rahat olur adet gelsin die biseyler icerim. boyle bilmeden beklemek kotu. Sagol tsk ederimCanim bahar aylarinda gecikme olur.dort gunden fazla gecikme olursa mutlka kan testi ver ...
Yok canim kan testini adet gunumde yaptirmayi düşünüyorum. Bu sabah da test yaptim ayni sekilde çıktı cumaya kadar idrar testleriyle devam etcemAmin insallah :)) yaptirabildin mi kan testi
Merhaba kızlar serehone yani klomene eş değer ilaç kullandım 18 martta rahim filmi çekildim 20 martta çatlatma iğnesi oldum ama stresten gün aşırı ilişki olmadı ama 17 ve 19 martta ilişki oldu 2 nisan adet tarihim ve adet olmadım dün test yaptım idrar tetsi negatif cıktı ya hiçbir belirtide hissetmiyorum bir fikir verin daha önce düşük olmustu çok korkuyorum
Kan testinde adet gununu beklemene gerek yokYok canim kan testini adet gunumde yaptirmayi düşünüyorum. Bu sabah da test yaptim ayni sekilde çıktı cumaya kadar idrar testleriyle devam etcem
Sevgili nena ve merak edenler malesef sanirim kimyasal bir gebelik yasadim yada adet duzenim degisti dokdora gittikden uc gun sonra kanamam basladigi icin gorunme gereksinimi duymadim fakat hastaligimda hem cok kanamali hemde cok agrli oldu yani normalden farkliydi suan iyiyim insallah farkli bisey yoktur umuduyla bekliyorum bir dahaki ayi yacda bebisi:) rabbim isteyen herkeze saglikla bebegine kabusmayi nasip etsin kisa zamanda saolun kizlar cok gec gordum msjlarinizjNot: doktora gittim demişsin, pardon gözden kaçırdım.. Ama belki de çok erken gittin? Neden ne ise öğren, belki kist, belki düşük.. Sağlık mühim şey. Geçmiş olsun.
Sanirkm benimde öyle biseydi gecti suan cok sukur iyiyimKimyasal gebelik olmus olabilir canim. Daha sonra vucut kendisi dusuk yapiyor o yuzden biraz agrili, uzun ve yogun kanamali geciyor. Ben yasadim
Mutlaka doktora gidin derim, eğer bir kese olmuş ve düşmüşse parça kalabilir, yapışıklık olabilir.Sevgili nena ve merak edenler malesef sanirim kimyasal bir gebelik yasadim yada adet duzenim degisti dokdora gittikden uc gun sonra kanamam basladigi icin gorunme gereksinimi duymadim fakat hastaligimda hem cok kanamali hemde cok agrli oldu yani normalden farkliydi suan iyiyim insallah farkli bisey yoktur umuduyla bekliyorum bir dahaki ayi yacda bebisi:) rabbim isteyen herkeze saglikla bebegine kabusmayi nasip etsin kisa zamanda saolun kizlar cok gec gordum msjlarinizj
Merhaba bende de oldu gözle zor görülür bir cizgiydi ama hamile değilmişim normalde diğer yaptıklarımda kesinlikle çizgi gözükmüyordu ama bunda hafif gozukmustu ama hamile degilmisim sonraki ay yaptım çizgi net çıktı hamile kalmışsim o ayMrb. Benim merak ettigim idrar testlerinde o ikinci cizginin yeri bellimidir hep. Yani idrarimizi yaptigimizda gebelik varsa ikinci cizgi ciksin die onun yeri yapilmismidir mekanizmasinda..yoksa dumduz bir beyaz bir kagit midir..biraz karisik oldu..neden soruyorum az once test yaptim normal bakiyorum hic bisey yok cama tutuyorum ikinci cizgi goruyorum..yani mekanizmada hep boyle bi cizgi varmiydi hamilelik olsaydi mi belirginlesecekti.
İnşallah vardır ama umutlanma aynı benimkide öyle idi ışıkta hafif belli oluyordu ama kan test yaptım hamile değildim tabiki adedetin geçerse tekrar yapAgzinizdan bal damliyor. Ama sorun normal bakinca hic birsey yok.arkasindan isik yansiyinca belli oluyo. Acaba o cizgi hep varmiydi zaten mekanizmasinda. 3 senedir cocuk istedigim icin heveslenmek istemiyorum. Cok sagolun cvp verdiginiz icin