İnşallah ya midem çok kötüleşti 2 gündür mide yanmamda var anlayamıyorum kafam çok karışıkTesti tekrarlayın 1 hafta kadar ilk idrarla görürsünüz varsa bisey cizgi koyulasir ilk 5 dk içinde çıkar inşAllah
Bu kuruma da olabilir saatler sonrasını dikkate almayın lütfen heveslenir üzülürsünüz mazallah ilk ana odaklanalim en fazla 1 saatBu sabah olan silik çizginin son hali bu şekilde olmuş
Psikolojik de olabilir bunlar biraz sakinleşin çok mu streslisiniz bebek konusundaİnşallah ya midem çok kötüleşti 2 gündür mide yanmamda var anlayamıyorum kafam çok karışık
Kuruma çizgisi sonradan çıkmaz mı bu zaten ilk 10 dk da çıkmıştı var olan çizgi kurumuştur belki biraz stresliyim evet ilk defa bu şekilde şeyleri yaşıyorum yalancı pozitif gördüğümde 10 dk da çıkmazdı sonradan çıkardı çizgi en fazla 1 kere görürdüm üst üste görmemiştim ve ilk 10 dk da çıkanı o yüzden heyecanlandımBu kuruma da olabilir saatler sonrasını dikkate almayın lütfen heveslenir üzülürsünüz mazallah ilk ana odaklanalim en fazla 1 saat
Sabır selamettir sabret 1 haftaya hersey netleşir inşAllah sen 5 6 test al her sabah ilk idrarla yap koyulasma var mı takip etKuruma çizgisi sonradan çıkmaz mı bu zaten ilk 10 dk da çıkmıştı var olan çizgi kurumuştur belki biraz stresliyim evet ilk defa bu şekilde şeyleri yaşıyorum yalancı pozitif gördüğümde 10 dk da çıkmazdı sonradan çıkardı çizgi en fazla 1 kere görürdüm üst üste görmemiştim ve ilk 10 dk da çıkanı o yüzden heyecanlandım
Çok teşekkür ederim sağolun öyle yapacağım en kötü birkaç gün sonra kan veririmSabır selamettir sabret 1 haftaya hersey netleşir inşAllah sen 5 6 test al her sabah ilk idrarla yap koyulasma var mı takip et
Ya evet bende de hiç çıkarmıyor kuruma çizgisi çok iyi bir marka bence gölge bile cikarmiyordu iki gündür çizgilerde busiler var bakalım gorucez sabrediyorum iki kırmızı çizgiyi goresiye kadar hakkımızda hayırlısı olsun inşAllahBende senin aldığın yerden aldım 12 li prodoctor bende hiç kuruma çizgisi çıkarmadı bence kesin var sende hayırlı olsun şimdiden dek düz versin Rabbim inşallah
İdrarda da çıkar aslında ama bilemedim bi kan verin doktora da görünün bunun için kandan sonraKızlar merhaba adetim 24 gündür gecikiyo testler negatif idrarda çıkmayıp kanda öğrenen var mı
Evet testin biri pozitif çıktıktan sonra diğerleri negatiftiAa 24 gün gecikme
İdrarda da çıkar aslında ama bilemedim bi kan verin doktora da görünün bunun için kandan sonra
Kuruma kessinn olmuyor dimi bu markadaProdoctor guvenilir bir saticidan aldım 12 tane bir kaç gün önce de yaptım 2 3 tane cizgi hiç yoktu kuruma dahi ben güveniyorum bu teste açıkçası
Ya bende test yapmıştım bakmamıştım evde değildim sonradan baktım gölge var çok az görünüyor ama kuruma yapmıyor ise bu markaBende senin aldığın yerden aldım 12 li prodoctor bende hiç kuruma çizgisi çıkarmadı bence kesin var sende hayırlı olsun şimdiden dek düz versin Rabbim inşallah
Yani ben görmedim hiçKuruma kessinn olmuyor dimi bu markada
Bilmiyorum sabah gördüm ya sevinmek istemiyorum daYani ben görmedim hiç
Bende hiç görmedim atarmisiniz fotoğraf iniBilmiyorum sabah gördüm ya sevinmek istemiyorum da
Bende hiç görmedim atarmisiniz fotoğraf inişin
çekmeye çalışayım ben görüyorum ama kamerada göremiyorumBende hiç görmedim atarmisiniz fotoğraf ini
Bende hiç görmedim atarmisiniz fotoğraf ini
Anca bu efekt ile belli oldu ama geç farkettim kuruma da bu markada olmaz dediler ister istemez umutlandımBende hiç görmedim atarmisiniz fotoğraf ini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?