Prodoctor guvenilir bir saticidan aldım 12 tane bir kaç gün önce de yaptım 2 3 tane cizgi hiç yoktu kuruma dahi ben güveniyorum bu teste açıkçasıÇizgiyi görebiliyorum umarım vardır testin markası ney
Var gibi inşallah kan verin netleştirinProdoctor guvenilir bir saticidan aldım 12 tane bir kaç gün önce de yaptım 2 3 tane cizgi hiç yoktu kuruma dahi ben güveniyorum bu teste açıkçası
Gebelık var gıbı gorunuyor ama yınede testi tekrarlamakta fayda var
İki kırmızı çizgi görünce kan vereceğim ne olur ne olmaz yaniltmasin beni diyeVar gibi inşallah kan verin netleştirin
Adet bittikten 2 gün sonra başladım ben sende öyle yap hergun aynı saate denk getirmeye çalıştım 4 gibi yaptım akşamüzeri pcos var bende ona istinaden takip ettim yumurtlamayiBende yumurta takıbı yapmak ıstıyorum kacıncı gün baslamam lazım ilk defa yapacagım
Hülyaa seni buldummmMerhaba kizlar geçen ay 3 ocakta regl oldum 19 ocakta pik gördüm ve bugün bu testi yaptım bakar mısınız
Haha sana da atacaktım kız odaları silip süpürüp telefonu elime alayım diyordum sen benden acele davrandın hahaHülyaa seni buldummm
Kuzum hergun yapayım diyorum ilk idrarla kırmızı iki cizgi görünce doktora giderim diye sen naptin yapmıyor musun atsanaTestte 2. Çizgi görüyorum dün görmemiştim. Yarın da yapp
Ben bugün yaptım ama unutup 2-3 saatlik idrarla yaptım çıkmadı. Saat 12 gibi yine yapacam. Ovülasyonun 8. Günü bugün. Geceden beri kasıklarım çok ağrıyo adette ağrımaz hiç.Kuzum hergun yapayım diyorum ilk idrarla kırmızı iki cizgi görünce doktora giderim diye sen naptin yapmıyor musun atsana
Ben bugün yaptım ama unutup 2-3 saatlik idrarla yaptım çıkmadı. Saat 12 gibi yine yapacam. Ovülasyonun 8. Günü bugün. Geceden beri kasıklarım çok ağrıyo adette ağrımaz hiç.
Yaptım yine aynıHadı inşallah bakalım yap at sonucu burayaa
Testi tekrarlayın 1 hafta kadar ilk idrarla görürsünüz varsa bisey cizgi koyulasir ilk 5 dk içinde çıkar inşAllahKızlar merhaba benim testlerimede bakar mısınız kafam çok karıştı hikayem uzun fakat geç yumurtlama var sanırım döngümün 22.günü doktora gittim 16mm yumurtam olduğunu söyledi olmazsa bu ay femara başlayacaktım fakat çatladımı ne zaman öatladı bilmiyorum tek olan 6 gündür aralıksız baş ağrım var 5 gündür falanda alt karnımda kasığım ağrılarım var ilk zaman adet ağrısı gibiydi sonra hafif sızı şeklinde arada geliyor belimde öyle meme ucum acıyor ara ara saniyelik baş dönmesi gibi birşeyler yaşadım 2 gün önce test yaptım ilk 10 dk içinde çizgi çıktı ama ip gibi akşam yapmıştım sonra dün akşam yine yaptım benim zorla gördüğüm yada gördüğümü sandığım çooook silik birşey çıktı bu sabah yine yaptım 9-10.dk da çizgi çıktı belirginleşerek devam etti çıplak gözle rahatlıkla görüyorum kamerada az gözüküyor ekleyeceğim hepsini 1.2.3. Gün olarak bugünde tansiyonum düşmüş gibi oldu midem kötüleşti sanki elim ayağım boşandı bir an tuvalete gittiğimde bembeyaz parmak ucumun yarısı kadar sperme benzer bir yapı gelmiş peçeteye akıntım çok fazla ben ihtimal hala vermiyorum çok yalancı pozitif gördüm ama insan işte umutlanıyor lütfen yardımcı olun
Bu sabah olan silik çizginin son hali bu şekilde olmuşKızlar merhaba benim testlerimede bakar mısınız kafam çok karıştı hikayem uzun fakat geç yumurtlama var sanırım döngümün 22.günü doktora gittim 16mm yumurtam olduğunu söyledi olmazsa bu ay femara başlayacaktım fakat çatladımı ne zaman öatladı bilmiyorum tek olan 6 gündür aralıksız baş ağrım var 5 gündür falanda alt karnımda kasığım ağrılarım var ilk zaman adet ağrısı gibiydi sonra hafif sızı şeklinde arada geliyor belimde öyle meme ucum acıyor ara ara saniyelik baş dönmesi gibi birşeyler yaşadım 2 gün önce test yaptım ilk 10 dk içinde çizgi çıktı ama ip gibi akşam yapmıştım sonra dün akşam yine yaptım benim zorla gördüğüm yada gördüğümü sandığım çooook silik birşey çıktı bu sabah yine yaptım 9-10.dk da çizgi çıktı belirginleşerek devam etti çıplak gözle rahatlıkla görüyorum kamerada az gözüküyor ekleyeceğim hepsini 1.2.3. Gün olarak bugünde tansiyonum düşmüş gibi oldu midem kötüleşti sanki elim ayağım boşandı bir an tuvalete gittiğimde bembeyaz parmak ucumun yarısı kadar sperme benzer bir yapı gelmiş peçeteye akıntım çok fazla ben ihtimal hala vermiyorum çok yalancı pozitif gördüm ama insan işte umutlanıyor lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?