Özele mi gitcen sağlık ocağındaki diğer güneOlur ebrucuğum şuan zaten sadece sizinle konuşabiliyorum eşimin bile haberi yok eğer hamişsek inşallah hep birlikte güzel bir süreç geçiririz
Amiin inşallah hepimiz toplu alalım o güzel müjdeyiİnşallah yeni yaşın mujdelerle gelir canim
Ben özele giderim sabırsız insanımÖzele mi gitcen sağlık ocağındaki diğer güne
Evet az önce yaptım hatta çay falanda içmiştim sadece 1 saat birsey içmedimCanim yeni mi yaptin?
Aminnn benim 4 gun kaldi zaman akmiyor :)Amiin inşallah hepimiz toplu alalım o güzel müjdeyi
Bnde gitcem özele yarın sabah da yapim koyulasma varsaBen özele giderim sabırsız insanım
Yaa super yarin sabah ilk idrarla da yap ya da kan ver yeni yukseliyodur belki hadi inşallahEvet az önce yaptım hatta çay falanda içmiştim sadece 1 saat birsey içmedim
Var yaaaa yakınsa aslında şimdi git benim yakın olsa giderimKızlar bu kuruma çizgisi gibi bişey değildir ya dimi inanasım gelmiyor hala
Hemen ciktiysa degildirKızlar bu kuruma çizgisi gibi bişey değildir ya dimi inanasım gelmiyor hala
Merhaba ben yeni üye oldum nasıl konu açılır bilemediğim için yorum üzerinden yazıyorum bu ay çatlatma iğnesi oldum reglime 6 gün var dün erken gebelik yaptım silik çıktı bta hcg baktırdım 6.52 çıktı gebelik varmı acaba Araf’ta kaldımİnşallah canım sabah ilk haber senden ben 4 gün kala vermiştim 0.2 çıktı şuan bilmiyorum Allahtan ümit kesilmez umarım vardır
Bnde gitcem özele yarın sabah da yapim koyulasma varsa
Çok yeni ama var hayırlısı olur iki günde bir kan verip artışı takip etmeniz gerekiyorMerhaba ben yeni üye oldum nasıl konu açılır bilemediğim için yorum üzerinden yazıyorum bu ay çatlatma iğnesi oldum reglime 6 gün var dün erken gebelik yaptım silik çıktı bta hcg baktırdım 6.52 çıktı gebelik varmı acaba Araf’ta kaldım
Eşim henüz gelmedi geldiğinde söyliycem dayanamayacağım galibaVar yaaaa yakınsa aslında şimdi git benim yakın olsa giderim
Valla sendede bariz var ama çatlama iğnesinin üzerinden 12 gün geçmesi lazım gectiyse tebriklerMerhaba ben yeni üye oldum nasıl konu açılır bilemediğim için yorum üzerinden yazıyorum bu ay çatlatma iğnesi oldum reglime 6 gün var dün erken gebelik yaptım silik çıktı bta hcg baktırdım 6.52 çıktı gebelik varmı acaba Araf’ta kaldım
Bencede paylaş onla git ver benimki yanımda ben kaçırdım bile oda inanmadı üzülürsün dedi adeti bkle dediEşim henüz gelmedi geldiğinde söyliycem dayanamayacağım galiba
Benimki de öyle diyebilir ama benden çok o istiyordu bilmiyorum ama gidicem kızlar kararımı verdim gelmesini bekliyorumBencede paylaş onla git ver benimki yanımda ben kaçırdım bile oda inanmadı üzülürsün dedi adeti bkle dedi
Ebru sabah senden de güzel haberi bekliyorum ya allahım yüzümüzü güldürsün bu arada kızlar nerde yaşıyorsunuzBencede paylaş onla git ver benimki yanımda ben kaçırdım bile oda inanmadı üzülürsün dedi adeti bkle dedi
Git cnm git bizide cesaretlendirBenimki de öyle diyebilir ama benden çok o istiyordu bilmiyorum ama gidicem kızlar kararımı verdim gelmesini bekliyorum
BursaEbru sabah senden de güzel haberi bekliyorum ya allahım yüzümüzü güldürsün bu arada kızlar nerde yaşıyorsunuz
Bu kadar silik görüp bir şey çıkmazsa da üzülücem tabi çünkü ilk defa silik çizgiler görüyorumGit cnm git bizide cesaretlendir