• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

E ebru2816 F flowerk kizlar ben bogazim agriyinca dun doktora gittim gebelik olabilir diyince test yaptı negatif çıktı, antibiyotik verdi. Ama reglye iki gun vardi yarin olmam lazim hala gelen giden yok ilaci da almadim adet olunca alirim diye. Sizce artar mi sonradan iki gun kala cikarmiydi dongunun 30. Gunuydu. Bende pcos var 28-32 arasinda geliyor genelde duzenli olurum her ay, Suan hic belirtim de yok
Valla canım 2 gün kala belli olurdu yarin bnde acile gitcem bu belirsizlik insanı özele gittim bugün 1600 dedi beta için bnde yaptirmadim

Son durum böyle hayırlısı

Eklentiler

• 1000111354.jpg
    1000111354.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 32
Adet gunun kaç gun geçmişti canim, negatif ciksada Allahtan umit kesilmez. Ben geçen sene kimyasal geçirdiğim zaman reglim gecikmesinin 11 gün sonra kanda pozitif görmüştüm 35ti, idrar testinde sirk bir çizgi vardı regli gecikmesinin olduğu gün, kan verdiğimde çıkmamıştı ama test silik çizgiydi kan 10 gün sonra çıktı bende sasirmistim
Gerçekten insanın kafası karışıyor ben de şuan aynı durumdayım. Neye inanayım bilmiyorum. Nasıl olur da idrarda silik kanda yok gerçekten. Size de hayırlı olsun😌

Gerçekten insanın kafası karışıyor ben de şuan aynı durumdayım. Neye inanayım bilmiyorum. Nasıl olur da idrarda silik kanda yok gerçekten. Size de hayırlı olsun😌
Evet cok zor belirsizlik, o zaman kimyasal olmustu yine oyle olur diye endisem var. Suan gecikmenin birinci gunundeyim test negatif kan vermedim bat geçtikten sonra bekliyorum doktora randevu aldim adet icin ilac verir gebelik yoksa diye

Evet cok zor belirsizlik, o zaman kimyasal olmustu yine oyle olur diye endisem var. Suan gecikmenin birinci gunundeyim test negatif kan vermedim bat geçtikten sonra bekliyorum doktora randevu aldim adet icin ilac verir gebelik yoksa diye
Sen ne yaptım canım sen de var mı nir bir gelişme

Back