İnşallah canım sabah ilk haber senden ben 4 gün kala vermiştim 0.2 çıktı şuan bilmiyorum Allahtan ümit kesilmez umarım vardırSenin testinde silik ama bence senin kesin var yarın benim doğum günüm direkt kan verip bakmak istiyorum artık test yapmak istemiyorum çok kafam karıştı cumartesi regli günüm normalde sen de test yap ya da kan ver verebiliyorsan birbirimizi haberdar edelim inşallah ikimizde hamileyizdir inşallah
1.5 senedir deniyoruz 3 kimyasal bi sorun çıkmadı doktor hersey normal doğal yol deneyelim 3 4 ay dedi bu ay işte inomax başladı tiroit biraz yüksekti o düştü 2.5a şuan benim de cuma adet tarihim belirti yok milletteki gibiNe zamandır bekliyorsun gebeliği
Bencede direk kan ver 2 gün kala çıkar muhtemelen hiç idrarla uğraşma canım hepsinde bi yanılma payı varSenin testinde silik ama bence senin kesin var yarın benim doğum günüm direkt kan verip bakmak istiyorum artık test yapmak istemiyorum çok kafam karıştı cumartesi regli günüm normalde sen de test yap ya da kan ver verebiliyorsan birbirimizi haberdar edelim inşallah ikimizde hamileyizdir inşallah
Ben de bir buçuk yıldır deniyorum bir sorun yok ama olmuyorda çok yorucu bir süreç hem psikolojik hem de çevresel olarak ama elbet bir gün olucak allah gönlümüzden geçeni biliyor sen de belki erkem bermiş olabilirsin pazartesiye kadar bekle en fazla tekrarla bence kanı hep dua edicem ikimiz için de1.5 senedir deniyoruz 3 kimyasal bi sorun çıkmadı doktor hersey normal doğal yol deneyelim 3 4 ay dedi bu ay işte inomax başladı tiroit biraz yüksekti o düştü 2.5a şuan benim de cuma adet tarihim belirti yok milletteki gibi
Senden güzel haberler bekliyorum Rabbım isteyen herkese nasip etsin çok zor tabiki de yasamayan bilemezBen de bir buçuk yıldır deniyorum bir sorun yok ama olmuyorda çok yorucu bir süreç hem psikolojik hem de çevresel olarak ama elbet bir gün olucak allah gönlümüzden geçeni biliyor sen de belki erkem bermiş olabilirsin pazartesiye kadar bekle en fazla tekrarla bence kanı hep dua edicem ikimiz için de
Var gibi duruyor inşallah vardır hayırlısı olsunsizce varmi dün beta 0.2 çıktı adete 4 gün kala bugün 3 gün kala test yaptım böyle çık tı kafam çok karışık
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın daha 3 gün var reglimeVar gibi duruyor inşallah vardır hayırlısı olsunbelki yeni yukseliyodur
Sorma şuan bnde çay içtim biraz geçsin yapayım diye bekliyorumBen son kez bir de akşam testi yaptım şimdi insan bu kadar zaman hayalet çizgi bile görmeyince hep yapası geliyo engel olamıyorum ☺
Benimde 2İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın daha 3 gün var reglime
İnşallah vardirVar gibi duruyor inşallah vardır hayırlısı olsunbelki yeni yukseliyodur
Amin inşallah :) Benimde 4 gun var yarin bende yapicam :)İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın daha 3 gün var reglime
Çok heyecanlıı sen de lütfen haber ver inşallah ebru yüzümüz gülsünSorma şuan bnde çay içtim biraz geçsin yapayım diye bekliyorum
Belirtileriniz var mı peki benim hiç yok meselaAmin inşallah :) Benimde 4 gun var yarin bende yapicam :)
İnanirmisin hic yok :) aksam ustu kasığıma sanci girdi anlık karın ağrısı gibi ama anlik iste belirtiler surekli olan yok adet olacakmis gibi degilim, gecen ay 4 gun erken gelmisti ondan cok korktum bu ay gunler gecmiuoBelirtileriniz var mı peki benim hiç yok mesela
İnşallah kızlar güzel haberlerinizle İnşallahAmin inşallah :) Benimde 4 gun var yarin bende yapicam :)
Benimde yok hiçBelirtileriniz var mı peki benim hiç yok mesela
Siz ne zamandır deniyorsunuzİnanirmisin hic yok :) aksam ustu kasığıma sanci girdi anlık karın ağrısı gibi ama anlik iste belirtiler surekli olan yok adet olacakmis gibi degilim, gecen ay 4 gun erken gelmisti ondan cok korktum bu ay gunler gecmiuo