Gebelik testi

İnşallah canım sabah ilk haber senden ben 4 gün kala vermiştim 0.2 çıktı şuan bilmiyorum Allahtan ümit kesilmez umarım vardır

Ne zamandır bekliyorsun gebeliği
1.5 senedir deniyoruz 3 kimyasal bi sorun çıkmadı doktor hersey normal doğal yol deneyelim 3 4 ay dedi bu ay işte inomax başladı tiroit biraz yüksekti o düştü 2.5a şuan benim de cuma adet tarihim belirti yok milletteki gibi

Bencede direk kan ver 2 gün kala çıkar muhtemelen hiç idrarla uğraşma canım hepsinde bi yanılma payı var

Ben de bir buçuk yıldır deniyorum bir sorun yok ama olmuyorda çok yorucu bir süreç hem psikolojik hem de çevresel olarak ama elbet bir gün olucak allah gönlümüzden geçeni biliyor sen de belki erkem bermiş olabilirsin pazartesiye kadar bekle en fazla tekrarla bence kanı hep dua edicem ikimiz için de

Senden güzel haberler bekliyorum Rabbım isteyen herkese nasip etsin çok zor tabiki de yasamayan bilemez

Ben son kez bir de akşam testi yaptım şimdi insan bu kadar zaman hayalet çizgi bile görmeyince hep yapası geliyo engel olamıyorum ☺

Eklentiler

• IMG_4475.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 41
O anlık olanlara nedense ben hiç inanmıyorum artık bu geçen bir buçuk yıl içinde ani kramplar mı girmedi midem mi bulanmadı aman neler neler ama sonuç hüsran o yüzden benim için bu saatten sonra en net belirti kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…