Takvime göre yumurtlama ne zamanBu kadar silik görüp bir şey çıkmazsa da üzülücem tabi çünkü ilk defa silik çizgiler görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takvime göre yumurtlama ne zamanBu kadar silik görüp bir şey çıkmazsa da üzülücem tabi çünkü ilk defa silik çizgiler görüyorum
Eğer 12 13 gün geçtiyse çıkar kanda ben 1 haftadır test yapıyorum 2 gündür böyle gördümBu kadar silik görüp bir şey çıkmazsa da üzülücem tabi çünkü ilk defa silik çizgiler görüyorue
Ben de her ay yapıyorum asla böyle bir şeyle karşılaşmadım tabi, bugün 11.günEğer 12 13 gün geçtiyse çıkar kanda ben 1 haftadır test yapıyorum 2 gündür böyle gördüm
Tamam yarın 12 çıkar kandaBen de her ay yapıyorum asla böyle bir şeyle karşılaşmadım tabi, bugün 11.gün
Eşin gelsinde git yaz whatsaptanBenim bugün başlayan bildiğiniz su gibi çamaşırımı ıslatan bir akıntım var
Ay onum da gelmeyeceği tuttu , ebru senin az önce yaptığın testin son hali nasılEşin gelsinde git yaz whatsaptan
Son haliAy onum da gelmeyeceği tuttu , ebru senin az önce yaptığın testin son hali nasıl
Ebrucuğum seninki daha net bence sabah sen de kan verSon hali
Yarın bi gitcem idrari yapayımEbrucuğum seninki daha net bence sabah sen de kan ver
Amin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip eylesin inşallah 6.52 yok diyen çok oldu ben çelişkide kaldım ama daha reglime 7 gün varken yaptığım sonuç buÇok yeni ama var hayırlısı olur iki günde bir kan verip artışı takip etmeniz gerekiyor
Artışa bak 2 günde bir kimseye de söyleme böyle şeyleri biliyorum heyecan vesaire ama fesat insan çok bosver sonra sevdiklerinde üzülmesin kalp atışını duyana kadar kimseye söyleme canımAmin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip eylesin inşallah 6.52 yok diyen çok oldu ben çelişkide kaldım ama daha reglime 7 gün varken yaptığım sonuç bu
9 gün geçti iğneyi yaptırdıktan sonra yarın 10.gün olacakValla sendede bariz var ama çatlama iğnesinin üzerinden 12 gün geçmesi lazım gectiyse tebrikler
Bence 12 gün verin kani9 gün geçti iğneyi yaptırdıktan sonra yarın 10.gün olacak
İnşalllah hayırlısı ile artar elimizde olmadan paylaşıyoruz işte herkesin kendimiz gibi iyi niyetli bilip ama rabbime emanet olsun eğer var iseArtışa bak 2 günde bir kimseye de söyleme böyle şeyleri biliyorum heyecan vesaire ama fesat insan çok bosver sonra sevdiklerinde üzülmesin kalp atışını duyana kadar kimseye söyleme canım
Olmama ihtimaline karşımı öyle yapayım kaset testte bugün silik çıktı amaBence 12 gün verin kani
Çatlama iğnesi 12 günde etkisini kaybediyor üzmek istemem o yüzden pozitif çıkmış olabilirOlmama ihtimaline karşımı öyle yapayım kaset testte bugün silik çıktı
Valla sendede bariz var ama çatlama iğnesinin üzerinden 12 gün geçmesi lazım gectiyse tebrikler
Anladım ilk defa çatlatma iğnesi oldum tam olarak bilmediğim için hayırlısı olsun o zaman ne diyim nasipÇatlama iğnesi 12 günde etkisini kaybediyor üzmek istemem o yüzden pozitif çıkmış olabilir
Evet çatlamadan 12 gün geçmesi lazım cumartesi tekrar yaptır kan o zaman çıkan sonuç nettirAnladım ilk defa çatlatma iğnesi oldum tam olarak bilmediğim için hayırlısı olsun o zaman ne diyim nasip