Gebelik testi

Yaşıtız :)
Aynen oyle hic hamileleik yasamadigim icin suan hic bir belirtiyi ona baglamiyorum

Albi test güvenilir mi acaba bende yaptım da hatta kuruma çizgisi sandım su döktüm de çizgi gitmedi

Bu testle pozitifliği öğrenen çok oldu sitede hayırlısı olsun gayet pembe duruyor çizginiz gecikti mi adetiniz kaçıncı gündesiniz
Gecikti pcosluyum o yüzden hesap edemiyorum canım daha önce erken gebelik testi bariz belliyken kan negatif çıkmıştı o yüzden korkuyorum kan vermeye

Bu süreçte ben hayali tüm çizgileri görme özelliği kazandım resmen aynı benimkiler gibi senin de hayali çizgi ebru var bence biraz daha az ışıkta çeksene flaşsız

Resmen ben de öyle hiç inanasım gelmiyor ben de 29 yaşımdayım hatta yarın doğum günüm eğer böyle bir mucize olursa 30 yaşıma vereceğim en güzel hediyeyi vermiş olurum
Kızlar olursa birbirimize numaralarınızı verelim yoldaş oluruz

Bu süreçte ben hayali tüm çizgileri görme özelliği kazandım resmen aynı benimkiler gibi senin de hayali çizgi ebru var bence biraz daha az ışıkta çeksene flaşsız

Resmen ben de öyle hiç inanasım gelmiyor ben de 29 yaşımdayım hatta yarın doğum günüm eğer böyle bir mucize olursa 30 yaşıma vereceğim en güzel hediyeyi

Eklentiler

• 1000109557.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000109553.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…