Aynn öyle nasip inşallah yeni yıl bize umut olur mucize olurO anlık olanlara nedense ben hiç inanmıyorum artık bu geçen bir buçuk yıl içinde ani kramplar mı girmedi midem mi bulanmadı aman neler neler ama sonuç hüsran o yüzden benim için bu saatten sonra en net belirti kan testi
28Bu arada yaşlar kaç kızlar
Gecen sene 3-4 ay denedim kimyasal oldu bir kere sonra bir ilaç kullanacağım için bir sene ara verdim şimdi tekrar başladım 2 aydayım denemede 28 yaşındayımSiz ne zamandır deniyorsunuz
Ayni yaştayızGecen sene 3-4 ay denedim kimyasal oldu bir kere sonra bir ilaç kullanacağım için bir sene ara verdim şimdi tekrar başladım 2 aydayım denemede 28 yaşındayım
Yaşıtız :)
Aynen oyle hic hamileleik yasamadigim icin suan hic bir belirtiyi ona baglamiyorumO anlık olanlara nedense ben hiç inanmıyorum artık bu geçen bir buçuk yıl içinde ani kramplar mı girmedi midem mi bulanmadı aman neler neler ama sonuç hüsran o yüzden benim için bu saatten sonra en net belirti kan testi
Albi test güvenilir mi acaba bende yaptım da hatta kuruma çizgisi sandım su döktüm de çizgi gitmediCanım umutlandırıp bir şey de yoksa hakkına girmek seni üzmek istemem şimdiden hakkını helal et hamile olduğumu bu kadar silik çizgide öğrenmiştim bir gün öncesi test yaptım daha regl olmama 3-4 gün vardı erken gebelik testi yapmama rağmen çıkmamıştı ertesi gün sabah erkenden yaptım hafif çizgi var gibiydi ama emin olamadım sonra eczaneden 2 test daha almıştım onlarda da silik çıkınca gittim kan verdim 3 gün kala falan 27 beta ile öğrenmiştimrabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Bu testle pozitifliği öğrenen çok oldu sitede hayırlısı olsun gayet pembe duruyor çizginiz gecikti mi adetiniz kaçıncı gündesinizAlbi test güvenilir mi acaba bende yaptım da hatta kuruma çizgisi sandım su döktüm de çizgi gitmediEki Görüntüle 3522795
Bu süreçte ben hayali tüm çizgileri görme özelliği kazandım resmenKizlar bnde de böyle oldu Eki Görüntüle 3522802
Gecikti pcosluyum o yüzden hesap edemiyorum canım daha önce erken gebelik testi bariz belliyken kan negatif çıkmıştı o yüzden korkuyorum kan vermeyeBu testle pozitifliği öğrenen çok oldu sitede hayırlısı olsun gayet pembe duruyor çizginiz gecikti mi adetiniz kaçıncı gündesiniz
Resmen ben de öyle hiç inanasım gelmiyor ben de 29 yaşımdayım hatta yarın doğum günüm eğer böyle bir mucize olursa 30 yaşıma vereceğim en güzel hediyeyi vermiş olurumAdet belirtim de yok her ay olurdu, ama ona ragmen adet olucam ve olmayacak diye korkyorum
Bu süreçte ben hayali tüm çizgileri görme özelliği kazandım resmenaynı benimkiler gibi senin de hayali çizgi ebru var bence biraz daha az ışıkta çeksene flaşsız
Kızlar olursa birbirimize numaralarınızı verelim yoldaş oluruzResmen ben de öyle hiç inanasım gelmiyor ben de 29 yaşımdayım hatta yarın doğum günüm eğer böyle bir mucize olursa 30 yaşıma vereceğim en güzel hediyeyi vermiş olurum
Sen bence olmadığın her gün testleri tekrarla baktım koyulaşma var o zaman kan verGecikti pcosluyum o yüzden hesap edemiyorum canım daha önce erken gebelik testi bariz belliyken kan negatif çıkmıştı o yüzden korkuyorum kan vermeye
Olur ebrucuğum şuan zaten sadece sizinle konuşabiliyorum eşimin bile haberi yok eğer hamişsek inşallah hep birlikte güzel bir süreç geçiririzKızlar olursa birbirimize numaralarınızı verelim yoldaş oluruz
Bu süreçte ben hayali tüm çizgileri görme özelliği kazandım resmenaynı benimkiler gibi senin de hayali çizgi ebru var bence biraz daha az ışıkta çeksene flaşsız
Resmen ben de öyle hiç inanasım gelmiyor ben de 29 yaşımdayım hatta yarın doğum günüm eğer böyle bir mucize olursa 30 yaşıma vereceğim en güzel hediyeyi
İnşallah canım benimOlur ebrucuğum şuan zaten sadece sizinle konuşabiliyorum eşimin bile haberi yok eğer hamişsek inşallah hep birlikte güzel bir süreç geçiririz
İnşallah yeni yaşın mujdelerle gelir canimResmen ben de öyle hiç inanasım gelmiyor ben de 29 yaşımdayım hatta yarın doğum günüm eğer böyle bir mucize olursa 30 yaşıma vereceğim en güzel hediyeyi vermiş olurum