Gebelik testi

İyi gibi canım benim biraz yorucu geçiyor bu ara hep bi korku halindeyim alt karnımda ağrılar oluyor ara ara
O normal kuzum geçen gün sabah uyandım bi karınım ağrıdı 1 saat civari çok korktum günde bir kaç kez hissediyorum tekme ben o gün hiç hissetmedim korkudan öldüm dün doktora gidecektim ki hissettim hareketini oluyo kuzu ya

O normal kuzum geçen gün sabah uyandım bi karınım ağrıdı 1 saat civari çok korktum günde bir kaç kez hissediyorum tekme ben o gün hiç hissetmedim korkudan öldüm dün doktora gidecektim ki hissettim hareketini oluyo kuzu ya
Ben de ilk kez 2 gün önce hissettim ama tekme gibi değil dediğin gibi su dalgası şeklinde :) ağrılar da ondan mı oluyor ki

Bende 20’sine falan alırım ya ben biraz pimpirikli bir gebiş oldum galiba 🥲 ağrılar falan hep korkutuyor
Bende hemen 1 hafta sonrasına aldım kuzum valla emin ol bende öyleyim korkuyorum çok ama hep gitmekte sıkıntı bekliyoruz işte birde renkli ultrason için çok heyecanlıyım

Bende hemen 1 hafta sonrasına aldım kuzum valla emin ol bende öyleyim korkuyorum çok ama hep gitmekte sıkıntı bekliyoruz işte birde renkli ultrason için çok heyecanlıyım
Ben de öyle ya rabbim hayırlı sonuclar almayı nasip etsin. Analık hep bir tedirginlikmiş valla

X