Kuzu nasıl gidiyorŞükür canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu nasıl gidiyorŞükür canım
Şükür canım iyi gidiyo ayrıntılı ultrasonu bekliyorum senin nasıl gidiyorKuzu nasıl gidiyor
İyi gibi canım benim biraz yorucu geçiyor bu ara hep bi korku halindeyim alt karnımda ağrılar oluyor ara araŞükür canım iyi gidiyo ayrıntılı ultrasonu bekliyorum senin nasıl gidiyor
O normal kuzum geçen gün sabah uyandım bi karınım ağrıdı 1 saat civari çok korktum günde bir kaç kez hissediyorum tekme ben o gün hiç hissetmedim korkudan öldüm dün doktora gidecektim ki hissettim hareketini oluyo kuzu yaİyi gibi canım benim biraz yorucu geçiyor bu ara hep bi korku halindeyim alt karnımda ağrılar oluyor ara ara
Ben de ilk kez 2 gün önce hissettim ama tekme gibi değil dediğin gibi su dalgası şeklinde :) ağrılar da ondan mı oluyor kiO normal kuzum geçen gün sabah uyandım bi karınım ağrıdı 1 saat civari çok korktum günde bir kaç kez hissediyorum tekme ben o gün hiç hissetmedim korkudan öldüm dün doktora gidecektim ki hissettim hareketini oluyo kuzu ya
Evet şu dalgası oluyo dikkat ettim ben kahvaltıyı geç yaptığım zaman karnım ağrıyorBen de ilk kez 2 gün önce hissettim ama tekme gibi değil dediğin gibi su dalgası şeklinde :) ağrılar da ondan mı oluyor ki
Hayırlısı ile ultrasona girseydik rahatlıyacaktık kuzu yaBen de ilk kez 2 gün önce hissettim ama tekme gibi değil dediğin gibi su dalgası şeklinde :) ağrılar da ondan mı oluyor ki
Ben sabah hiç açlığa gelemiyorum aç kalırsam mide bulantım artıyor hala prillam kullanıyorumEvet şu dalgası oluyo dikkat ettim ben kahvaltıyı geç yaptığım zaman karnım ağrıyor
Of evet ya ama daha 2 hafta varHayırlısı ile ultrasona girseydik rahatlıyacaktık kuzu ya
Of evet ya ama daha 2 hafta var
Evet kuzum ya bir gelse rahatlarız sonra doktor kontrolün nezamanOf evet ya ama daha 2 hafta var
Eğer detaylı sorunsuz geçerse 3-4 hafta sonra gelirsin dedi ama ben o kadar beklemem sanırım senin ne zaman kuzuEvet kuzum ya bir gelse rahatlarız sonra doktor kontrolün nezaman
13 Eylül kuzum benimdeEğer detaylı sorunsuz geçerse 3-4 hafta sonra gelirsin dedi ama ben o kadar beklemem sanırım senin ne zaman kuzu
Bende 20’sine falan alırım ya ben biraz pimpirikli bir gebiş oldum galiba ağrılar falan hep korkutuyor13 Eylül kuzum benimde
Bende hemen 1 hafta sonrasına aldım kuzum valla emin ol bende öyleyim korkuyorum çok ama hep gitmekte sıkıntı bekliyoruz işte birde renkli ultrason için çok heyecanlıyımBende 20’sine falan alırım ya ben biraz pimpirikli bir gebiş oldum galiba ağrılar falan hep korkutuyor
Ben de öyle ya rabbim hayırlı sonuclar almayı nasip etsin. Analık hep bir tedirginlikmiş vallaBende hemen 1 hafta sonrasına aldım kuzum valla emin ol bende öyleyim korkuyorum çok ama hep gitmekte sıkıntı bekliyoruz işte birde renkli ultrason için çok heyecanlıyım
Vallahi öyle kuzum ya inşallah güzel sonuçlanır inşallah yüzlerini gösterirlerBen de öyle ya rabbim hayırlı sonuclar almayı nasip etsin. Analık hep bir tedirginlikmiş valla
İnşallah kuzumVallahi öyle kuzum ya inşallah güzel sonuçlanır inşallah yüzlerini gösterirler
Nasıl gidiyor canım var mı bi hareketlerİnşallah kuzum
Evet canım ara ara çok hareket ediyor ama bazı günler hic hissetmiyorum :) sen?Nasıl gidiyor canım var mı bi hareketler
Benimde kuzu bazen hiç ama gece özellikleEvet canım ara ara çok hareket ediyor ama bazı günler hic hissetmiyorum :) sen?