AyyyAmin hepsi insallah canımbiz de erkek olursa Aslan düşünüyorduk çok güzel bir isim
Evet ya aynı gün bile doğurabilirizAyyyaramızda fazla gün yok kuzu
Evet kuzum yaaaEvet ya aynı gün bile doğurabiliriz
Nasıl gidiyor kuzumEvet ya aynı gün bile doğurabiliriz
Fena değil kuzu bende tiroid yüksekliği vardı o yüzden iki ayda bir kontrole gidiyorum. Dün de trombosit düşüklüğü çıktı ortaya şu an korkulacak seviyede değil ama takipte kalırız dedi bir de idrar yolu enfeksiyonu oluşmuşNasıl gidiyor kuzum
Aaa çok geçmiş olsun kuzum şükür iyi benimde 2 gündür sağ kasığımda bi ağrı var normaldir diye düşünüyorum bendeFena değil kuzu bende tiroid yüksekliği vardı o yüzden iki ayda bir kontrole gidiyorum. Dün de trombosit düşüklüğü çıktı ortaya şu an korkulacak seviyede değil ama takipte kalırız dedi bir de idrar yolu enfeksiyonu oluşmuşkarnımda ve rahim bölgesinde ara ara batmalar oluyor doktorum izinde soramıyorum ama normaldir herhalde bu ara biraz sıkıntılyım yani senin nasıl durumlar
Sağ ol canımAaa çok geçmiş olsun kuzum şükür iyi benimde 2 gündür sağ kasığımda bi ağrı var normaldir diye düşünüyorum bende
Tamam kuzum yaptırırım bende her ihtimale karşı ayrıntılı ultrason bekliyorum dört gözleSağ ol canımenfeksiyon da ağrı yaparmış bu arada dün dahiliye doktoru öyle dedi gebelikte artıyormuş bir de falan. Çok dikkat et sende bir gözük idrar için istersen ben artıl ayda iki kere tahlil vericem
Hareket hissetin mi hiç su dalgası gibi oluyo kuzum ilkSağ ol canımenfeksiyon da ağrı yaparmış bu arada dün dahiliye doktoru öyle dedi gebelikte artıyormuş bir de falan. Çok dikkat et sende bir gözük idrar için istersen ben artıl ayda iki kere tahlil vericem
Ben deeTamam kuzum yaptırırım bende her ihtimale karşı ayrıntılı ultrason bekliyorum dört gözle
Yok ya ben hala hic hareket hissetmiyorumHareket hissetin mi hiç su dalgası gibi oluyo kuzum ilk
Hissedersin yakındır kuzum su dalgası gibiYok ya ben hala hic hareket hissetmiyorum
Ay insallah artık hissedeyim cok merak ediyorum. Her gün hissediyor musunHissedersin yakındır kuzum su dalgası gibi
“2 günde “1 kuzum doktorum su dalgası gibi hissedersin dedi 20 haftadan sonra tam hissedersin demişti doğru valla kuzum böyle su dalgası gibi oluyo elini koyuncaAy insallah artık hissedeyim cok merak ediyorum. Her gün hissediyor musun
Bende 18’e girdim insallah artık hissederim :)“2 günde “1 kuzum doktorum su dalgası gibi hissedersin dedi 20 haftadan sonra tam hissedersin demişti doğru valla kuzum böyle su dalgası gibi oluyo elini koyunca
Hissedersin kuzum inşallahBende 18’e girdim insallah artık hissederim :)
Kuzu senin renksiz su gibi akıntıların devam ediyor mu? Benim neredeyse her gün geliyor. Burada bir kisinin de basına gelmis amniyon sıvısının azaldığını söylemisler bi korktumHissedersin kuzum inşallah
Benim devam ediyo kuzu her gün hatta hamile arkadaşım var oda aynı şekilde ama doktoruma gidince söyliyeceğim her ihtimale karşıKuzu senin renksiz su gibi akıntıların devam ediyor mu? Benim neredeyse her gün geliyor. Burada bir kisinin de basına gelmis amniyon sıvısının azaldığını söylemisler bi korktum
Kuzu ben dayanamadım bugün gittim çok şükür suyu iyiymiş her sey yolunda dedi sadece enfeksiyondan kaynaklı akıntım varmış fitil verdiBenim devam ediyo kuzu her gün hatta hamile arkadaşım var oda aynı şekilde ama doktoruma gidince söyliyeceğim her ihtimale karşı
Şükür canımKuzu ben dayanamadım bugün gittim çok şükür suyu iyiymiş her sey yolunda dedi sadece enfeksiyondan kaynaklı akıntım varmış fitil verdi