Gebelik testi

Aşko benim bi kaç defa yemek yaparken başım dönüyor tansiyonum düşüyo galiba hep düşük tansiyon baş dönmen varmı senin
Yok canım dr bana tansiyonunu her gün kontrol et dedi tansiyonum hep normal ama el ayak bosalması devam ediyo cok halsizim 3 ay bitene kdr o da normalmiş, bugün kontrolümüz vardı şükür her sey yolunda

Evet canım doktorumuz eurofins ve panoramayı önerdi. Panorama 470 dolar, eurofins 410 euro dedi ama biraz daha pazarlık yaparak eurofins ile anlasmayı düsünüyorum daha ilgili gibi geldiler bana
Tamam kuzum benimde 10 haftam pazar / 11 haftamda doktor kontrolü var bakalım ne diyecek

Kızlar size bir şey danışacağım benim için çok önemli
13 haziran: değerlendirdik.
16 haziran: ovülasyon testim saat 21:30 da yaptım piknik yani t kopkoyu değil ama ikisi de eşittti.
Geceyi değerlendiremedik.
17 haziran: sabah ve akşam değerlendirdik.
Aynı saatlerde ovülasyon yaptım ama yolda olduğumuzdan deli gibi su falan içmiştim silik çıktı genelde 2 gün pik olurdu benim.
18 haziran: değerlendirdik
19 Haziran: değerlendirdik.
22 haziran: değerlendirdik ( en son)

Ya benim endişem pik öncesi sadece 1 kere değerlendirebildik o da 2 gün önce :/ pik gecesi değerlendiremedik. Ama sabahına değerlendirdik.
Doğru değerlendirmişiz mi?
Çünkü son 2 ayım açıkçası 2 ay daha olmazsa doktor araştırmasına gireceğiz. Yorum rica ediyorum.

Merhaba, sperm çok uzun süre vücutta canlı kalıyor. O yüzden canınızı sıkmayın bence gayet güzel değerlendirmişsiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…