- 8 Ağustos 2023
- 5.086
- 4.768
Belki olabilirAcaba benimde mi kimyasaldı hiç kan vermedim 2 gün gecikmeyle oldum adet
Kuzum senden kan testleri istedi mi doktor3 hafta sonra gidicem tekraro zamana kadar da sorunsuz ilerlerim insallah aminn cok tesekkür ederim
Evet cnm ilk gittiğimde vermiştim senden?Kuzum senden kan testleri istedi mi doktor
Evet baya istedi bende yarın sonuç göstereceğim ama mide bulantısı zorluyo artık birde bugün sol kasığımda batma varEvet cnm ilk gittiğimde vermiştim senden?
Çıktı mı sonuçlar bende şeker çıkmışEvet baya istedi bende yarın sonuç göstereceğim ama mide bulantısı zorluyo artık birde bugün sol kasığımda batma var
Çıktı mı sonuçlar bende şeker çıkmış
Aynı sekilde bende de ağrı var aynı bölgede doktor kanama olmadığı sürece korkma normal dedi. Bugün tüm gün halsizlikten yattım elim kolum kalkmıyor vallaEvet baya istedi bende yarın sonuç göstereceğim ama mide bulantısı zorluyo artık birde bugün sol kasığımda batma var
Anti hbs bakılmış mı kuzu pekiAynı sekilde bende de ağrı var aynı bölgede doktor kanama olmadığı sürece korkma normal dedi. Bugün tüm gün halsizlikten yattım elim kolum kalkmıyor vallayazın hamile olmak da zor bu arada kanda da benim sadece tsh gebelik icin biraz yüksek cıktı cok ufak dozda ilaç başlandı
Ona hamilelikten önce bakmıslardı canımAnti hbs bakılmış mı kuzu peki
Benim anlamadım sonuçu kuzu ya yarın göstereceğimOna hamilelikten önce bakmıslardı canım
Kötü bisi yoktur cnm sıkma kendini iyi sonuclar insBenim anlamadım sonuçu kuzu ya yarın göstereceğim
İnşallah canımKötü bisi yoktur cnm sıkma kendini iyi sonuclar ins
Arkadaşlarınla filan ne zaman paylaşmayı düşünüyorsun kuzu yakın bir kaç arkadaşım biliyo ama resim çekilip paylaşmak istiyorum sence kaçınca hafta en doğrusuTamamdır teşekkür ederim
Tahmini150 çıkmış üre benim de8 çıkmışBenim üre dedikleri şey olması gerektiğinden az çıkmış birde anti hbs dedikleri anlamadım ya bağışlığım var ona yada yok yarın göstereceğim sonuçu / şeker kaç kuzu
Üre bende olması gerekenden az çıkmış canım anlamadımAAçlık
Tahmini150 çıkmış üre benim de8 çıkmış
Sekız benım ama bısı demedıÜre bende olması gerekenden az çıkmış canım anlamadım
Kuzum ben kalp atışından sonra paylaştım ama en yakın arkadaslarımla sadece diğerleriyle ne zaman paylasırım hic bilmiyorum kiArkadaşlarınla filan ne zaman paylaşmayı düşünüyorsun kuzu yakın bir kaç arkadaşım biliyo ama resim çekilip paylaşmak istiyorum sence kaçınca hafta en doğrusu
Bende onu bilmiyorum kuzum yaKuzum ben kalp atışından sonra paylaştım ama en yakın arkadaslarımla sadece diğerleriyle ne zaman paylasırım hic bilmiyorum ki
Bence 3 ay bittikten sonra en güzeli yaBende onu bilmiyorum kuzum ya