Galiba öyle olacak kuzuBence 3 ay bittikten sonra en güzeli ya
Midem için ilaç verdi doktorum Buda uyku yapıyor çokMerhaba benim de böyle acaba var mı
Prilam mı verdi o felaket uyuşturuyorMidem için ilaç verdi doktorum Buda uyku yapıyor çok
Evet aşkım ya bildiğin uyku sabahtan fuul uyudum evet bulantımı hafifledi sen napıyorsunPrilam mı verdi o felaket uyuşturuyor
Ben de öyleyim çok halsizim ve o ilaç hiç bılantımı geçirmiyorEvet aşkım ya bildiğin uyku sabahtan fuul uyudum evet bulantımı hafifledi sen napıyorsun
Beni biraz rahattı ama etkisi geçince yine aynı oluyoBen de öyleyim çok halsizim ve o ilaç hiç bılantımı geçirmiyorhasta gibiym süreklş
Nasıl gidiyor canımPrilam mı verdi o felaket uyuşturuyor
Zorlu :/ mide bulantısı beni mahvediyo ilaç içince de elim kolum kalkmıyo halsizlikten. Senin nasıl gidiyo kuzu?Nasıl gidiyor canım
Bi tik iyim canım ilaç fayda etti gibi ilk günlere nazaran daha iyi sadece tansiyon düşüklüğü var ara ara başım dönüyor kaç haftalık oldunZorlu :/ mide bulantısı beni mahvediyo ilaç içince de elim kolum kalkmıyo halsizlikten. Senin nasıl gidiyo kuzu?
Senin adına sevindim canım darısı basımaBi tik iyim canım ilaç fayda etti gibi ilk günlere nazaran daha iyi sadece tansiyon düşüklüğü var ara ara başım dönüyor kaç haftalık oldun
8+1 canım benim 3uncu ayda rahatlarız inşallahSenin adına sevindim canım darısı basıma8+3 kuzu sen?
İnsallah iple cekiyorum valla kontrolün ne zaman8+1 canım benim 3uncu ayda rahatlarız inşallah
2 Temmuz canım seninİnsallah iple cekiyorum valla kontrolün ne zaman
21 haziran canım hayırlı haberler alalım inşallah2 Temmuz canım senin
İnşallah canım21 haziran canım hayırlı haberler alalım inşallah
3. Aydan bildiriyorum 12 haftayı devirdim hala ilaç içmediğim zaman bulantıdan yerimde duramıyorum kızlar ben de çok hevesliydim 3 ay bitsin rahatlarım diye sizin hevesinizi de kırmak istemiyorum ama her şeye hazırlıklı olun8+1 canım benim 3uncu ayda rahatlarız inşallah
Umudumuz hayla var diyelim3. Aydan bildiriyorum 12 haftayı devirdim hala ilaç içmediğim zaman bulantıdan yerimde duramıyorum kızlar ben de çok hevesliydim 3 ay bitsin rahatlarım diye sizin hevesinizi de kırmak istemiyorum ama her şeye hazırlıklı olun
İkili test doktorum önermiyor kesinlikle fetal dna yaptırdım bayramdan sonra da detaylı ultrason için randevu aldımUmudumuz hayla var diyelim
İkili test mı fetal Dna mı yaptırdın canım