Benim 2 Temmuz da kuzum 11+2 olmuş olacağım fetal DNA için konuşuruz diye düşünüyorum herşey yolundaysa inşallahAynen canım sen ne zaman gidiyodun benim bi sonraki kontrol 20 temmuzda ya daha cok var
Hadi güzel sonuçlar canım inşallah tamam canım
25 dk içinde çıkan sonuç doğru olmaya bilir kuzum testi tekrarla her ihtimal olabilirEki Görüntüle 3443998
Sizce bende var mı reglim daha gecikmedi 3 gün var. 25 dakika da çıktı ama daha önce hiç çıkmamıştı
Dua et bana sen gebesin duanı kabul eder rabbim25 dk içinde çıkan sonuç doğru olmaya bilir kuzum testi tekrarla her ihtimal olabilir
Dualarım seninle haber ver canımDua et bana sen gebesin duanı kabul eder rabbim
Az kalmış canım hadi bakalım yolundadır insallahBenim 2 Temmuz da kuzum 11+2 olmuş olacağım fetal DNA için konuşuruz diye düşünüyorum herşey yolundaysa inşallah
İnşallah canımAz kalmış canım hadi bakalım yolundadır insallah
İnş canım yani pik günü ve pikten öncesini değerlendiremedik ama ertesi gün değerlendirdik o gün de t silindi ama sıvı almıştım çok. O gün de piktir inşMerhaba, sperm çok uzun süre vücutta canlı kalıyor. O yüzden canınızı sıkmayın bence gayet güzel değerlendirmişsiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba,ben de pazartesi günü kan verdim. Eurofins ile anlaştım. Sizde ücret nasıldı acaba?Evet canım eurofins ile anlaştık cuma günü kan vericem insallah
Merhaba, 400’e anlaştık bizMerhaba,ben de pazartesi günü kan verdim. Eurofins ile anlaştım. Sizde ücret nasıldı acaba?
Aşko kaç haftalık oldunİnşallahh çok teşekkür ederim
Yarın tam 11 oluyoruz canım senAşko kaç haftalık oldun
Maşallah kuzum 10+4 canımYarın tam 11 oluyoruz canım sen
Aynı zamanlarda doğurucazMaşallah kuzum 10+4 canım
Ayyy evet kuzum Ocak Allah’ın izniyle şimdi 11 artı kaçta fetal DNA yaptırmış olacaksınAynı zamanlarda doğurucaz
Evet cnm tam 11’de yaptırmıs olucam, 10-14 haftalar arası yaptırabilirsin dedi doktorAyyy evet kuzum Ocak Allah’ın izniyle şimdi 11 artı kaçta fetal DNA yaptırmış olacaksın
Bakalım bana diyecek kuzum merakla bekliyorumEvet cnm tam 11’de yaptırmıs olucam, 10-14 haftalar arası yaptırabilirsin dedi doktor
Sana da fetal dna’yı söyler bence artık bu haftalarda herkese söylüyolar anladığımBakalım bana diyecek kuzum merakla bekliyorum
İnşallah kuzum bakalımSana da fetal dna’yı söyler bence artık bu haftalarda herkese söylüyolar anladığım
Yaptırdın mı canım testiEvet cnm tam 11’de yaptırmıs olucam, 10-14 haftalar arası yaptırabilirsin dedi doktor