Evet canım cuma günü verdim kan. Sonuc beklemedeyimYaptırdın mı canım testi
Ayy hadi güzel sonuçlar inşallahEvet canım cuma günü verdim kan. Sonuc beklemedeyim
İnsallah canımAyy hadi güzel sonuçlar inşallah
Gittin mi canım hastaneyeAyy hadi güzel sonuçlar inşallah
Gitim canım önden gidiyo 11+4 fetal dna için yerler verdi tahminim kız dedi birdeGittin mi canım hastaneye
Yaaa maşallah cok sevindim hadi hayırlısı olsunGitim canım önden gidiyo 11+4 fetal dna için yerler verdi tahminim kız dedi birde
Amin kuzum inşallahYaaa maşallah cok sevindim hadi hayırlısı olsun
Sonuçun çıktı mı canımYaaa maşallah cok sevindim hadi hayırlısı olsun
Yok canım henüz cıkmadı bekliyorumSonuçun çıktı mı canım
Haber ver unutma canımYok canım henüz cıkmadı bekliyorum
Canım temiz cıktı çok şükür kızım oluyormuşHaber ver unutma canım
Ayyyyy çok sevindim kuzum sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım temiz cıktı çok şükür kızım oluyormuş
Amin canımAyyyyy çok sevindim kuzum sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kaç güne çıktı kuzum
Verdim kuzum direk akşam gelip aldılar 3 gün oldu benimdeAmin canım1 haftada cıktı siz napcaksınız karar verdiniz mi
Canım birtane ultrason resimini paylaşana bakıyım benziyor mu benim doktorumda kıza benzettiAmin canım1 haftada cıktı siz napcaksınız karar verdiniz mi
Canım birtane ultrason resimini paylaşana bakıyım benziyor mu benim doktorumda kıza benzetti
Hadi hayırlısı canım senin de çıkar hemencecik inşallahVerdim kuzum direk akşam gelip aldılar 3 gün oldu benimde
Amin hepimizin inşallahallah analı babalı büyüttsün eli ayagı aklı yerinde olsun güzel günlerini görmeyi nasip etsin rabbim bakıyorum ultrosana hiç anlamıyorum bende yeni hamileyim sanırım o zaman anlarım herhalde :))