- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Bana da kusmayı sordu prılam yazabilirim dedı ama ben yok dedjm darısı basımıza kalp atısı ıcın sağ saglım kucagına al inşallahGittim bugün kusma olmadığı sürece ilaç önermiyorum dedi kusma olup dayanamıyorum dersen ilaç veririm dedi
Kan tahlilileri verdi o yüzden pazartesi tekrar gideceğiz kuzu sonuçlara bakmak için sonra 1 ayda bir dedi inşallah canımKuzum kalp atışını da duymuşsun sonradan gördüm çok sevindim darısı basıma insallah tekrar ne zaman gideceksin
Hepimiz inşallah canımBana da kusmayı sordu prılam yazabilirim dedı ama ben yok dedjm darısı basımıza kalp atısı ıcın sağ saglım kucagına al inşallah
Hadi hayırlısı canımKan tahlilileri verdi o yüzden pazartesi tekrar gideceğiz kuzu sonuçlara bakmak için sonra 1 ayda bir dedi inşallah canım
Prilam dr verdi bana doktorum gebeler için üretilmiş ilaç hiçbir zararı yokmuşGittim bugün kusma olmadığı sürece ilaç önermiyorum dedi kusma olup dayanamıyorum dersen ilaç veririm dedi
Canım gittin mi doktoradoktor bir sey önerdi mi ben persembe gidicem sen gittin mi naptın canım
Evet canım duyduk cok sükür her sey yolunda dediCanım gittin mi doktora
Ne kadarlık olmuşEvet canım duyduk cok sükür her sey yolunda dedi
Daha 7 mm :) cok minnak 6 buçuk haftalıkNe kadarlık olmuş
Çok hızlı büyüyorlar ilerleyen haftalarda görünce şaşırcaksın maşallah sağlıkla gelsinDaha 7 mm :) cok minnak 6 buçuk haftalık
3 hafta sonra gidicem tekrarÇok hızlı büyüyorlar ilerleyen haftalarda görünce şaşırcaksın maşallah sağlıkla gelsin
Kızlar benimde testim 10 dk da böyle çıktı sizce ?
hepsi aynı test ışıklarıyla felan oynadım
Eki Görüntüle 3434921 Eki Görüntüle 3434922 Eki Görüntüle 3434923 Eki Görüntüle 3434924
benim regl günüm böyle çıktı , 2 gün kadar geciktimmerhaba benim de regle 9 gün varken böyle çıktı şimdi hamileyim. Tebrik ederimkan verin netleşir
Awox markamı bu testCanım ben göremedim ama beyaz çizgiyi. İstersen tekrarla. Benimde testlerim böyle çıkmıştı. Adetin geçtiği 3. Gün kan verdim negatif çıktı
Canım evet awox ama benim kimyasal ile sonuçlandıAwox markamı bu test
Geçen ay benimde bariz çizgi vardı ama negatif sonuçlandı.
Çok şükür canımEvet canım duyduk cok sükür her sey yolunda dedi
Bende kürtaj olmuştum kasım ayında regle 9 gün varken evde normal kaset testle yaptım silik çıktı hayalet çizgi vardı yanlış mı görüyorum falan dedim hatta sonra bir sürü test aldım hepsinde aynıydı üstelik ilk idrarlada yapmamıştım. O testi yapmasaydım adetim geçene kadar hamile olduğumu bilmeyecektim muhtemelen çünkü önceki gibi şiddetli belirtilerim hiç yok şuan da 5+1 im. Hala sadece çok hafif göğüs ağrısı var bide halsizlik yorgunluk.benim regl günüm böyle çıktı , 2 gün kadar geciktim
gerçi benim kürtajdan sonra biraz düzenim şaştı ama
teşekkür ederiö :)
Acaba benimde mi kimyasaldı hiç kan vermedim 2 gün gecikmeyle oldum adetCanım evet awox ama benim kimyasal ile sonuçlandı