Hangi doktora gidiyorsun peki? Ya da gideceksin? Ben zeynep elmalıya gitmek istiyordum ama randevu bulamadığım icin umut tiryakiye gittim bugün ama bence epey ilgisiz :/
Ben Fatma’nur temele gidiyorum tüm ailem o doktorda doğum yaptı sayılır gördüğüm en iyi doktor ama randevu bulmak çok zor Central Hospital Kozyatağı kuzumHangi doktora gidiyorsun peki? Ya da gideceksin? Ben zeynep elmalıya gitmek istiyordum ama randevu bulamadığım icin umut tiryakiye gittim bugün ama bence epey ilgisiz :/
Anladım kuzum iyi bari tanıdığım biri vadmıs ben de daha önce zeynep elmalıya gitmiştim iyi bir doktordu çarşamba günü için tekrar ona randevu aldımBen Fatma’nur temele gidiyorum tüm ailem o doktorda doğum yaptı sayılır gördüğüm en iyi doktor ama randevu bulmak çok zor Central Hospital Kozyatağı kuzum
Hadi inşallah güzel haberler kuzumAnladım kuzum iyi bari tanıdığım biri vadmıs ben de daha önce zeynep elmalıya gitmiştim iyi bir doktordu çarşamba günü için tekrar ona randevu aldım
İnsallah canım sen ptesi gidiyordun di miHadi inşallah güzel haberler kuzum
Sanmıyorum kuruma çizgisine de benzemiyor baya pozitif gibi isterseniz tekrarlayın veya kan verinKizlar akşam test yaptım negatif sabah yaptım yarım saat sonra silik çizgi çıktı şimdi de böyle koyulasmis idrarı fazla damlatmistim yanlışlıkla ondan mı boyle sizce
Eki Görüntüle 3428207
Evet canım pazartesi sabahİnsallah canım sen ptesi gidiyordun di mi
Hadi insallah güzel haberler alırsın haber ver mutlakaEvet canım pazartesi sabah
İnşallah canımHadi insallah güzel haberler alırsın haber ver mutlaka
Canım çamlıca erdem hastanesi vefa yılmazer mükemmel bir doktordur ilk gebeliğimde ona gittim şuan ataşehir memorial mesut polata gidiyorum o da harika bi doktor ikisini de şiddetle tavsiye ederim düşünürsen eğerHadi insallah güzel haberler alırsın haber ver mutlaka
Canım çok teşekkür ederim daha önce gittiğim bir doktora aldım randevu çarşamba günü için eğer ondan da memnun kalmazsam kesinlikle tavsiyelerini dinleyip denerimCanım çamlıca erdem hastanesi vefa yılmazer mükemmel bir doktordur ilk gebeliğimde ona gittim şuan ataşehir memorial mesut polata gidiyorum o da harika bi doktor ikisini de şiddetle tavsiye ederim düşünürsen eğer
Kaç haftalık oluyor şuanda kuzu hiç anlamıyorum bu işlerden yaNe güzel yükselmiş maşallah
Aşko birşey soracağım benim değerim bir anda çok mu yükseldi 715 3015 olması normal mıCanım çamlıca erdem hastanesi vefa yılmazer mükemmel bir doktordur ilk gebeliğimde ona gittim şuan ataşehir memorial mesut polata gidiyorum o da harika bi doktor ikisini de şiddetle tavsiye ederim düşünürsen eğer
Doktorlar genelde düşük çıkmasından korkun yüksek çıkmasından korkmayın derler bence bi problem yoktur rahat olAşko birşey soracağım benim değerim bir anda çok mu yükseldi 715 3015 olması normal mı
Kuzu siz ailelere söylediniz mi?Aşko birşey soracağım benim değerim bir anda çok mu yükseldi 715 3015 olması normal mı
Evet annemlere söyledim canımKuzu siz ailelere söylediniz mi?