Canım nete bakma sen herkesin farklı senin kesen yarın gözükür çok rahat 2 hafta sonrada kalp atışını duyarsın genelde 7. Haftada duyuluyorPazartesi gittiğim de uygulamaya göre 5 haftası olsacak keseyi görebilirmiyim sence kalp sesi için nezaman netteysen bakıyorum hepsinde farklı yazıyo
Pazartesi gideceğim doktora kuzummCanım nete bakma sen herkesin farklı senin kesen yarın gözükür çok rahat 2 hafta sonrada kalp atışını duyarsın genelde 7. Haftada duyuluyor
Bize haber vermeyi unutma kuzu kaçta randevuYarın icin cok heyecanlıyımkese ve kalp atışını beklemek ne zormus bir de kese görüldüğünde bebekte gözüküyor mu
12 buçukta kuzumBize haber vermeyi unutma kuzu kaçta randevu
Ayyyy az kaldı kuzuuuu12 buçukta kuzum
Çok heyecanlı bende daha yolun basındaym 15 ile ogrendım ıkı gun sonra 44 çıktı yarın tekrar kan verecegimAyyyy az kaldı kuzuuuu
Ay hadi inşallah kuzu ben 23 ile öğrendim sonra 78 oldu sonra 259 sonra 715 çıktıÇok heyecanlı bende daha yolun basındaym 15 ile ogrendım ıkı gun sonra 44 çıktı yarın tekrar kan verecegim
Senınkıde üç katı artmış brnım gıbı ay inşallah yarın benımdd güzel bı sonuç olurAy hadi inşallah kuzu ben 23 ile öğrendim sonra 78 oldu sonra 259 sonra 715 çıktı
Hayırlı olsun canımÇok heyecanlı bende daha yolun basındaym 15 ile ogrendım ıkı gun sonra 44 çıktı yarın tekrar kan verecegim
Of evet mideme ağrılar giriyor insallah güzel sonuclarla gelirim kızlar dua edinAyyyy az kaldı kuzuuuu
İnsallah iyi sonuc gelir kuzum haber ver bize deBende bugün son kez kan vereceğim merak ediyorum kaç oldu diye Kızlar
Sende bize çıkar çıkmaz yaz kuzumİnsallah iyi sonuc gelir kuzum haber ver bize de
Karından gözükmedi canım ama dr normal dedi küçük olduğu icin simdi kan verdim tekrar sonuca göre vajinal bakıcakSende bize çıkar çıkmaz yaz kuzum
Ayyy hayırlı haberler inşallah kuzumKarından gözükmedi canım ama dr normal dedi küçük olduğu icin simdi kan verdim tekrar sonuca göre vajinal bakıcak
Görünmediği icin biraz gerginimAyyy hayırlı haberler inşallah kuzum
Çok az olduğu içindir kuzum normal benceGörünmediği icin biraz gerginim
İnsallahÇok az olduğu içindir kuzum normal bence
Bazen 6 hafta da görünebiliyo diyorlar ortalama hesaplarına göre kaç haftalık kuzu ?İnsallahkan sonucunun cıkmasını bekliyorum bakalım