kimyasal geçirdiğim ay reglime 5 gün kala negatif çıkmıştı şimdi reglime 4 güne kala ilk defa normal kaset testte böyle çıktı.Eki Görüntüle 3428480
Kızlar Mart ayından kimyasal gebelik geçirdim bu ay da 4 gün var regl ime normal kaset test böyle çıktı ama hiç belirtim yok arada karın ağrısı dışında
Biz daha kimseye söylemedik hafta sonu eşimin ailesinin yanına gideceğiz söylesek mi diye düsünüyoruz ya da ultrasonu mu beklesek epey kararsız kaldık. Kuzu bu arada sen ptesi gidicektin sanırım bu ilk haftalarda karından gözükmesi icin çok sıkışık gitmek lazımmış bol su iç. Benim bu ikinciye randevu aldığım doktoru aradım anlattım dün gözükmedi falan diye altına kaçıracakmışsın gibi sıkışık gel muhakkak dediEvet annemlere söyledim canım
Tamam kuzum benim , bence söyleyin canım biz söyledik vallahiBiz daha kimseye söylemedik hafta sonu eşimin ailesinin yanına gideceğiz söylesek mi diye düsünüyoruz ya da ultrasonu mu beklesek epey kararsız kaldık. Kuzu bu arada sen ptesi gidicektin sanırım bu ilk haftalarda karından gözükmesi icin çok sıkışık gitmek lazımmış bol su iç. Benim bu ikinciye randevu aldığım doktoru aradım anlattım dün gözükmedi falan diye altına kaçıracakmışsın gibi sıkışık gel muhakkak dedi
Sağ ol canım, insallah senin de sağlıkla ilerlerInsallah hepimizinki saglikla ilerlerben de onumuzdeki hafta ilk randevumu alicam ama nereye gidecegim konusunda cok kararsizim ne guzel sizler anadolu yakasi icin paylasimda bulundunuz keske istabul avrupa yakasi icin de oneriler gelse
Hanimlar bir de birsey danismak istiyorum pazartesi kan verdim 447 cikti ve tekrar beta hcg baktirmadim. Haftaya direkt doktora giderim diye dusunuyorum sizce mantikli mi
Sağlıkla ilerlesin inşallahInsallah hepimizinki saglikla ilerlerben de onumuzdeki hafta ilk randevumu alicam ama nereye gidecegim konusunda cok kararsizim ne guzel sizler anadolu yakasi icin paylasimda bulundunuz keske istabul avrupa yakasi icin de oneriler gelse
Hanimlar bir de birsey danismak istiyorum pazartesi kan verdim 447 cikti ve tekrar beta hcg baktirmadim. Haftaya direkt doktora giderim diye dusunuyorum sizce mantikli mi
Bence bi kan vermelisin canımkimyasal geçirdiğim ay reglime 5 gün kala negatif çıkmıştı şimdi reglime 4 güne kala ilk defa normal kaset testte böyle çıktı.
Evet baktır kuzum oluyorHaklisiniz bugun tekrar baktirsam icim rahat eder. Herhangi bir hastanenin aciline gitsem hcg baktirabilir miyim malum istanbulda aciller cok yogun boyle bir sey icin oyalama bizi derler mi
Canım ben hic randevu almadan direkt özelde yaptırdım hepsiniHaklisiniz bugun tekrar baktirsam icim rahat eder. Herhangi bir hastanenin aciline gitsem hcg baktirabilir miyim malum istanbulda aciller cok yogun boyle bir sey icin oyalama bizi derler mi
Ama olmasa da çıkmazdı böyle hayali çizgi dimi iki testte böyle kan vereceğim ama 3 gün sonra teşekkür ederimBence bi kan vermelisin canım
Aşko pozitif bu test kuruma çizgisi pembe olmazEki Görüntüle 3428480
Kızlar Mart ayından kimyasal gebelik geçirdim bu ay da 4 gün var regl ime normal kaset test böyle çıktı ama hiç belirtim yok arada karın ağrısı dışında
Evet pembe renkte ve ilk 5 dk da çıktı zatenAşko pozitif bu test kuruma çizgisi pembe olmaz
Evet evet kan testi vermek sağlıklı sonuç almak en iyisiEvet pembe renkte ve ilk 5 dk da çıktı zatenayyy inşallah birde beta yüksek ki normal kaset teste çıktı değil mi reglime daha 4 gün bir de
Benim testim de böyle çıkmıştı beta 50 falandı böyleyken hayırlı olsunnEvet pembe renkte ve ilk 5 dk da çıktı zatenayyy inşallah birde beta yüksek ki normal kaset teste çıktı değil mi reglime daha 4 gün bir de
Benim testim de böyle çıkmıştı beta 50 falandı böyleyken hayırlı olsunn
Kan vereceğim yarın akşamEvet evet kan testi vermek sağlıklı sonuç almak en iyisi
Sonucu bizimle paylaş güzel sonuçlar inşallahKan vereceğim yarın akşam
İnşallah inşallah tabiki yazarımSonucu bizimle paylaş güzel sonuçlar inşallah