Aşko senin kaç çıkmıştı kaç gün sonra 3000lere yükselmiştiBiz daha kimseye söylemedik hafta sonu eşimin ailesinin yanına gideceğiz söylesek mi diye düsünüyoruz ya da ultrasonu mu beklesek epey kararsız kaldık. Kuzu bu arada sen ptesi gidicektin sanırım bu ilk haftalarda karından gözükmesi icin çok sıkışık gitmek lazımmış bol su iç. Benim bu ikinciye randevu aldığım doktoru aradım anlattım dün gözükmedi falan diye altına kaçıracakmışsın gibi sıkışık gel muhakkak dedi
kımyasal nasl oluyo çizgi çıkıp degerlerınmı duşmustuAdetime 4-5 gün kala test yaptım beli belirsiz çizgi çıktı gidip kan verdim 24 çıktı mart ayında kimyasalım var bu yüzden çok korkuyorum, çok az çıkmış sonuç
Evet kan değeri düşüyo canımkımyasal nasl oluyo çizgi çıkıp degerlerınmı duşmustu
hımm umarım şimdiki gerçektirEvet kan değeri düşüyo canım
İnşallahhımm umarım şimdiki gerçektir
Benim 10 Mayıs’ta 121, 12 Mayıs’ta 600 küsür dün de 3340 çıktı canım yani 7 günde cıkmısAşko senin kaç çıkmıştı kaç gün sonra 3000lere yükselmişti
Benimde 715.3015 oldu iki günde fazla mı diye düşünüyorum ya Burda ikiz olabilir yazıyoBenim 10 Mayıs’ta 121, 12 Mayıs’ta 600 küsür dün de 3340 çıktı canım yani 7 günde cıkmıs
Olabilir canım ama normal de bi artış gibiBenimde 715.3015 oldu iki günde fazla mı diye düşünüyorum ya Burda ikiz olabilir yazıyo
Aşko sence de yetmez mi 3000 oldu yeterrSon defa kan vermeye gidiyorum kuzular
Haber et etiket yapSon defa kan vermeye gidiyorum kuzular
İçim rahat etsin dedim kuzum yaAşko sence de yetmez mi 3000 oldu yeterr
Edeceğim kuzum çıksın 4 gibi Çıkar inşallahÇıkınca haber et kız
Kız doktor bana 448 e kadar verdirdi daha verme haftaya gel dedi gitsen bebek bile görünecek hala beta baktırıyosunEdeceğim kuzum çıksın 4 gibi Çıkar inşallah
6807 çıktı kuzuKız doktor bana 448 e kadar verdirdi daha verme haftaya gel dedi gitsen bebek bile görünecek hala beta baktırıyosun
6807 çıktı kuzu.Haber et etiket yap
Kç gün geçti son üzerinden6807 çıktı kuzu.
Benim reglime 6 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatifacaba erken mi yaptım ki bazıları 6 gün kala silikte olsa çizgiyi görmüş ama modum düştü açıkcası