Tam 5 olmalı kuzu tahminiBazen 6 hafta da görünebiliyo diyorlar ortalama hesaplarına göre kaç haftalık kuzu ?
MaşallahDeğerim 3015 olmuş kuzular 715 dı çok mu yükselmiş
3015 çoktı kuzumTam 5 olmalı kuzu tahmini
3015 çoktı değerim kuzu 715dıCanım nete bakma sen herkesin farklı senin kesen yarın gözükür çok rahat 2 hafta sonrada kalp atışını duyarsın genelde 7. Haftada duyuluyor
Kuzu çok iyi masallah benim de 3334 cıktı bu değerle gözükmesi gerekmez miydi3015 çoktı kuzum
Bilmiyorum ki bugun doktor en doğruyu söyleyecek bekleyelim inşallah bazen ultrason görünmiye bilir Buda okuyoruz kuzumKuzu çok iyi masallah benim de 3334 cıktı bu değerle gözükmesi gerekmez miydidoktoru bekliyorum acil doğuma gitti şansıma
Bakalım gerildim cokBilmiyorum ki bugun doktor en doğruyu söyleyecek bekleyelim inşallah bazen ultrason görünmiye bilir Buda okuyoruz kuzum
Ne güzel yükselmiş maşallah3015 çoktı değerim kuzu 715dı
Doktordan cıktım vajinal muayneye gerek görmedi artışın güzel 4-5 gün sonra karından gözükür dedi ama başka bir doktora gitmeyi düsünüyorum 4-5 gün sonra cünkü cok ilgili değildi ve her sey olabilir gibi olumsuz konustuSakın ol kuzum sakın
Bakalım gerildim cok
Allahım ya başka doktordan randevu al kuzu kötüyü düşünme lütfenDoktordan cıktım vajinal muayneye gerek görmedi artışın güzel 4-5 gün sonra karından gözükür dedi ama başka bir doktora gitmeyi düsünüyorum 4-5 gün sonra cünkü cok ilgili değildi ve her sey olabilir gibi olumsuz konustu
Hayırlısı her sey allahtan artık kuzum napalımAllahım ya başka doktordan randevu al kuzu kötüyü düşünme lütfen
Kesinliklere canımHayırlısı her sey allahtan artık kuzum napalım
İstanbul canım seninKesinliklere canımşehir neresi
İstanbul canımİstanbul canım senin
Aaa ne güzel neresindesinİstanbul canım
Bostancı canım senAaa ne güzel neresindesin
Cok yakınız resmen bir metro uzağındayım çekmeköy :)Bostancı canım sen