- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
İyi yapmissiniz sabah ilk idrarla deneyin hatta idrari toplayin bi kaba batirip cikarin daha iyi olur idrar kacmaz gosterge yerine. 2 damla bile yeterliydi kaset test icinAslında 4 damla damlattım sadece ama belki dediğiniz gibi fazladan damlamış olabilirerken gebelik testi aldım az önce ama ne zaman yaparım bilmiyorum valla bakalım kısmet
Suan ne halde testiniz tekrar ceksenize atmadiysanizIki üç gün var henüz biraz düzensiz benin âdetlerim o yüzden tam bir tarih veremıyorum... dün sadece o mangal kokusundan bi midem bulandı normalde çok severim, acaba mı deyip test yaptım ve anlık görüntüsünü çektim fotoğrafta bozuk gibi bi şey oldu zaten baksana
Regl e kac günün var canımAcaba adet olacağım için mi iki çizgi gibi çıktı öyle bi şey olabilir mi? Ya test aldim da 30 lira para verdim şimdi onu da boş yere harcamak istemiyorumbir hafta sonra yapsam daha iyi sanki bilemiyorum kafam karıştı yaa
Teşekkürler yorumunuz içinİyi yapmissiniz sabah ilk idrarla deneyin hatta idrari toplayin bi kaba batirip cikarin daha iyi olur idrar kacmaz gosterge yerine. 2 damla bile yeterliydi kaset test icin
Suan ne halde testiniz tekrar ceksenize atmadiysaniz
Valla duruyor da iyice belirsizlesmis o çizgiTeşekkürler yorumunuz için
Teşekkürler yorumunuz için
Suan ne halde testiniz tekrar ceksenize atmadiysaniz
YaaValla duruyor da iyice belirsizlesmis o çizgi
YaaBi atsana bakalim. Bide test yapinca yarin sabah benide etiketle insallah guzel haber verirsin
Attım fotoğrafı gördünüz mü?YaaBi atsana bakalim. Bide test yapinca yarin sabah benide etiketle insallah guzel haber verirsin
Evet canim daha belirginlesmis geldi bana. Ne marka aldin erken gebelik testiniAttım fotoğrafı gördünüz mü?
Canim sen naptn en son konuştuğumuzda bebis vardi diye hatirliyorumCanm idrarı fazla damlatmisin galiba ama görünüyor ikinci çizgi bence farklı bir testle tekrarla
Daha mı belirginEvet canim daha belirginlesmis geldi bana. Ne marka aldin erken gebelik testini
Sabah ilk idrarla dene bakalim yada uzun süre idrarini tutup deneDaha mı belirginama aradan kaç saat geçti..
Yarın diyorsunuz yani tamam yapiyim o halde amaan napiyim ama yine silik cıkarsa ya da hiç çıkmazsa ne anlama geliyor olacak buSabah ilk idrarla dene bakalim yada uzun süre idrarini tutup dene
Cnm kendi kendini yipratirsn ancak böyle yarın ilk idrarinla yap bnceDoğru söylüyorsun ama hiç hamile olabileceğime inanasım gelmiyor, yarın mi denesem yoksa iki üç gün sonra mı çünkü eger varsa daha belirgin olur çizgi belki ya da belki hiç çizgi çıkmayabilir de ay kafam çok karıştı valla belki de boşa ümitlendim şu an bide tek çizgi çıkarsa şimdiki yapacağımda demekki bozukmuş test
Silikte olsa çıkarsa ilk beş dkda vardır küçük olduğu için siliktrYarın diyorsunuz yani tamam yapiyim o halde amaan napiyim ama yine silik cıkarsa ya da hiç çıkmazsa ne anlama geliyor olacak bu
Cnm bn birşey göremedim burda yason regl tarihim 20 hazirandı yerleşme gibi bir şey oldu 24ünde kan testi verdim değer 1.2den düşük çıktı ama 2 günde bir test yaptım testlerde silik bir çizgi var ama emin olamadım o çizgiler orda hep var mı arka planda yoksa hiç yok hormon görünce mi oluşuyorlar bilginiz varsa aydınlatır mısınız
Evt cnm 9 haftalık olduk bizCanim sen naptn en son konuştuğumuzda bebis vardi diye hatirliyorum
Tamam aslında iki gün sonra yapsam daha belirgin olur diye düşünmüştüm eğer bir şey varsa tabi ama...Silikte olsa çıkarsa ilk beş dkda vardır küçük olduğu için siliktr